Starten på slutten for Sir Alex Ferguson og Manchester United?

 

Å tape 1-6 for lillebror og nabo Manchester City er noe av det verste som kan skje. Spesielt hvis laget som taper er Manchester United. Som er vant til å slå de fleste med samme siffer. 

Da Manchester City gikk opp i ledelsen var det erkerival United som hadde kontrollert oppgjøret på Old Trafford.

– Mannskapet til sir Alex Ferguson hadde ballen klart mest, og presset City bakover på banen. De røde maktet likevel ikke å skape noe som helst foran mål. Og sånn sett var det ikke noe ran at City ledet til pause. I andreomgang fortsatte Evans og Balotelli i hovedrollene. For det var bare spilt halvannet minutt da sistnevnte ble spilt fri og stormet mot målet til Manchester United.

Bak ham var Jonny Evans på etterskudd. Forsvareren rev ned Balotelli, og ble belønnet med direkte rødt kort av dommer Mark Clattenburg.

Seiren ble spikret da Edin Dzeko satte inn 1-4, og David Silva økte til 1-5 rett før slutt. Og på overtid: Dzeko ble tomålsscorer da han avsluttet festen med gjestenes sjette mål for dagen.

Da var ydmykelsen komplett for Manchester United. Og som kommentatorene sa på direkten hos Sky Sports:

-«Vi har en ny favoritt til å vinne Premier League»!!

Dette er også en meget god nyhet for alle andre lag og fans. Ingen lag er mer populært å «hate» enn Manchester United. Liverpool fansen jubler til og med for dette resultatet vil jeg tro.

– Allikevel skal ingen bli overrasket om det er Sir Alex og de røde djevlene som tar siste stikk og vinner årets sesong. De er gode nok til det, til tross for slakt på eget gress i årets til nå, viktigste kamp. Ingen trenere/managere uansett nasjon, vil noen gang kunne erstatte Sir Alex Fergusons fantastiske merittliste. 19 Premier League titler er ikke tilfeldig.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LrAUef5pr_8[/youtube]

Men stadig fler ting peker på at det nærmer seg en markant endring på Old Trafford i tiden som kommer. Den største endringen kan være at det ikke lenger havner trofeer i det smekkfulle trofé-skapet til Manchester United.

– Manchester United, et av verdens mest kjente og beste lag for tiden. Men ikke det rikeste lenger. På langt nær. Eieren Malcolm Glazer, er i ferd med å kjøre giganten ned i grøfta og langt ut på jordet. I 2005 fikk Amerikaneren full eierskap til en verdi av £800 mill. og tok umiddelbart klubben av børsen.

I 2006 kom Malcolm Glazer med sterke indikasjoner på at han (og familien) hadde langsiktige mål for eierskapet sitt, og inkluderte sine to sønner Kevin og Edward, sammen med datteren Darcie Glazer som styremedlemmer.

– Sir Alex Ferguson er over 70 år og vil nok ikke orke mer enn maks en sesong til på Old Trafford, hva skjer etter det? Hvem skal ta over etter den energiske skotten? Uansett hvem det blir så vil vedkommende alltid bli sammenliknet med manageren med størst suksess i historien. Stakkars mann.

Jeg tror klubben er med helt inn i inneværende sesong, og kanskje til og med vinner. Men det er veldig lenge til neste trofé, og jeg tror også at de fleste stjernene er bort om få år, hvis klubben i det hele tatt overlever tapet av Sir Alex og overlever galskapen til Glazer- familien.

Manchester City og Chelsea og kanskje Liverpool er de lagene som vil ligge foran Manchester United i årene som kommer. Nedturen ser allerede ut til å ha begynt for det stolte laget til verdens største manager gjennom tidene.

Det er kun spilt 9 kamper av årets sesong. det skal spilles 38 totalt. Det er bare 5 poeng som skiller de to Manchester lagene. Alt kan skje.

Tror du Manchester United kan reise seg etter å ha blitt ydmyket på «The theatre of dreams»?

 

 

Vargas

 

Kilde

 

VG.no

http://fotboll.expressen.se/premierleague/1.2600475/balotelli-malskytt-efter-husbranden

7 thoughts on “Starten på slutten for Sir Alex Ferguson og Manchester United?

 1. Visst tror jeg de kan reise seg! Og de bør alle håpe på ettersom City og deres galskap med pengeboken er døden for fotball. Takke meg til Arsenal, Chelsea som de holder på nå og Liverpool om enn hvor mye jeg misliker de. City (og Chelsea for noen år siden) sin oppførsel på overgangsmarkedet er skremmende.

 2. Jeg syns det er veldig merkelig at det spekuleres i om at dette er slutten for manchester united? Som mange år tidligere har United gått på en kjempe blem, uten at det har gjort at klubben har slitt noe utover det. Kampen på søndag var veldig åpen og United spilte veldig godt frem til utvisningen til Evans, når United spilte med 10 mann og valgte å forsette å satse fremover, lå det i kortene at de kom til å bli straffet for det av et veldig godt City lag. På stillingen 1-3 skulle united ha konstatert at nok var nok og heller holdt det resultatet i stede for å blotte seg helt bakover.

  Som sagt så tror jeg man aldri skal avskrive United eller Chelsea som ikke har fått my oppmerksomhet for tiden. Tror dette kan bli en utrolig spennende sesong! Tror også at City kan komme på å få en formsvikt som United har nå. United har ikke spilt overbevisende siden midt i september, men tror de kommer til å våkne etter ydmykelsen på søndag.

  Aldri avskriv United, det er noe jeg har lært meg!!

  1. Som du ser jeg så skriver jeg at Manchester United kan vinne inneværende sesong. Allikevel er det grunn til å tro at det er et skifte i toppen av Premier League snart. MU har hatt utelukkende suksess, klart det ikke kan vare evig, til det er klubbfotballen i England og Europa for tøff. Barca knuste MU i finale i CL. I år er det tvilsomt om de kommer så langt.

   Som du skriver skal man aldri avskrive MU. Men det er større sjanse for at andre lag som feks Manchester City nå tar over tronen.

   Takk for din kommentar Ingar

   Vargas

 3. null fotballforståelse, null innblikk i hverken Ferguson, man utd sin mentalitet og få fakta på plass før du skriver en slik sak… så sent som for et par måneder siden slettet Glazer`s meget mye av gjelden sin og økonomien til Man Utd er bedre enn de aller fleste med tanke på fortjeneste. ALDRI lest en sak så tom for fakta.

  1. Jeg vet det, fakta er vond å få slengt i trynet-

   Du sier som alle andre Man U fans. Alle andre har ikke peiling bare de som er fan av Sir Alex og de hjernevaskede spilleren hans.

   Du har åpenbart ikke snøring Pelle Mykland:).)

   1. Maria Mohn trenger ikke IDOL, hun er jo allerede artist, med utgitt plate, og det kommer garantert mer. Maria Mohn er en av de beste vi har i dette landet, og det må vi ta godt vare på. Kjøp plata hennes da vel;)

    Her er noen smakebiter:

    http://mariamohn.com/Maria/Hjem.html

    http://www.youtube.com/watch?v=Z0bhQC9baNg

    http://www.youtube.com/watch?v=9ZbDhmdg1rU&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=X4GlgmC6Di4&feature=related

    Maria Mohn er ute av IDOL dessverre, det norske IDOL publikummer er ikke moden for en allerede ferdig slipt diamant.

    Bare vær forberedt på å høre masse fra Maria i lang tid framover Liv.

    Tusen takk for at du leser og kommenterer på denne bloggen.

    Vargas

    Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.