Steve Jobs sorte genser

 

 

Steve Jobs har kun sorte gensere foto: idg.no

 

En av verdens rikeste og helt sikkert blant de mest intelligente har kun en enste genser, eller i hvertfall kun en farge. Han er administrerende direktør i et av verdens største selskap Apple Inc. Han har vært konsern sjef i PIXAR Animations studios og med i styret til Walt Disney.

Men altså kun en sort genser. Jeg tviler selvsagt ikke på at herr Jobs ikke vil bruke av sin enorme formue på tekstiler, men jeg tror rett og slett at den sorte genseren er helt bevisst. Et valg som er lett å forstå, men det kommer jeg tilbake til-

Steve Jobs er blant teknologiens førerhunder på mange måter, og alle lytter når 56 åringen snakker. Et klokt hode med enorm makt. Han har 4 barn, er gift med Laurene Powell og sverger til Buddhismen når det kommer til religion.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2-ntLGOyHw4&feature=fvst[/youtube]

 

Han er nr 43 på listen over USAs rikeste og har derfor råd til veldig mange sorte gensere…

– Jobs er en personlig venn av tidligere president Bill Clinton, og ofte i offentlig ordkrig med DELL eier og gründer Michael Dell, der han bestemt mener at Apple Inc.  sine aksjer er mer verdt enn Dells aksjer, og det er de jo. Men kanskje litt barnslig?

Han skal ha fått en kreft- diagnose for en tid tilbake, men er fortsatt frisk og rask, og jeg vet for lite om det til å spekulere i alvorlighetsgraden i sykdommen.

– Den sorte genser han til stadighet blir sett i, er etter min mening fordi han ikke vil at fokuset skal kun være på hans produkt, og ingenting annet. En gul skjorte eller grønn genser, uansett hva han hadde vært kledd i, så ville det kunne ta bort fokuset fra et Apple produkt, og det vil selvsagt ikke med- gründer og adm. dir at det skal.

Han har derfor en så nøytral genser som mulig og alltid i samme farve for å holde fokus på det som blir vist fram og fortalt. Det er ikke tilfeldig at det er han som forteller det fortelles skal angående nye Apple produkt.

Jobs er kanskje den beste på område-

 

Hva mener du? Hvilken grunn tror du det er til at Apple direktøren alltid har sort genser?

 

http://www.apple.com/

 

Vargas

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10086961

 

http://www.vg.no/teknologi/artikkel.php?artid=10086886

9 thoughts on “Steve Jobs sorte genser

 1. jeg tror du kan ha litt rett, men at det også handler om en vane som ble hans image via media. tror liksom ikke han ville fått noe spesielt oppmerksomhet for stilen hvis han gikk i en streit vanlig dress…

 2. Kanskje han er av den mer konservative typen? En som ikke liker store forandringer på akkurat det området? Eller kanskje han rett og slett føler seg mest vel i svarte gensere? Broren min er sånn. Han skal bare ha svart. Finnes andre eksempler også: «The man in black» – Johnny Cash. 🙂

  1. Hei -Du har så rett. Mange menn som er konservative på det området-

   Men Stevee Jobs er en smarting, og jeg velger å tro at det er pga produktet han markedsfører:)

   Ha en strålende sommerdag Kristine!:)

   Vargas

 3. Hva mener du? Hvilken grunn tror du det er til at Apple direktøren alltid har sort genser?

  Fordi de ikke har klart å lage en hvit versjon ennå?

  1. Jeg mener han bruker sort genser fordi ha nikke ønsker å ta fokus vekk fra produktene han snakker om, som for han er veldig viktig, det er bare en teori…

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.