Svigermor fra helvete

Mange har en kjæreste de er glade i, og ser for seg et langt og lykkelig liv sammen med denne- men når ektefellens mor, det være seg hans eller hennes, en svigermor blir det for den ene uansett. Inntar husets lune rede så kjenner man et kaldt gufs fra en svunnen tid. Man blir fristet til å se etter halen om den stikker ut nederst på kåpen hennes …

En svigermor er og blir en svigermor, og det er sjeldent et positivt ord å si om henne. En svigerfar derimot er noe helt annet. Han kan jo faktisk være ganske grei-

Man kunne skrevet en hel bok om svigermødre fra helvete. De er slemme, og blander seg i private diskusjoner, økonomi og selvsagt barnebarn. Og ikke minst de blander seg opp i hvordan man har det hjemme. Både inne og i haven. De er utspekulerte og manipulerende. Legger du en bursdagsfest til en dag svigermor ikke kan komme, ja da ber du om bråk så lenge at du vil angre deg gul i lang tid-

Svigermor er den moderne utgaven av «Mama Baker» hun som Bonny M sang om på 70 tallet.

Historien om henne er det ikke lett å finne sikre kilder fra. Men det ryktes at hun og hennes sønner var notoriske ranere, hadde liv på samvittigheten. Og mama Baker var sjefen. Gjenglederen om du vil.

Jeg ser på svigermødre som en alen av hennes like.

Ligg lavt når svigermor kommer, det er det smarteste du kan gjøre.

Og for Guds skyld hold kjeft i hennes nærvær ellers får hun til å vri på det du sier så ender det med at du har startet en kjempekrangel uten å vite hvorfor-

Kanskje like greit å være singel?

Er du fornøyd med din svigermor?

 

Vargas

4 thoughts on “Svigermor fra helvete

 1. Hei..
  Vil bare si at jeg har en svigermor fra helvete. Og jeg er mektig lei nå. Jeg synes livet er vanskelig nok fra før, om ikke hun skal gjøre det enda venskeligere. Jeg er på nippet til å gå fra samboeren min. Som jeg har sagt til han mange ganger: Jeg gir faen i kjærringa og hva hun sier, det som teller for meg er hva HAN gjør med det og hvordan HAN reagerer! Han sitter bare helt stille å hører på alt sammen. Han HATER konflikter, og støtter meg ikke i det hele tatt. Han har selv problemer med denne morra si, og ikke skjønner jeg hvordan han klarer å være så tolerant. Hadde moren min oppført seg sånn så hadde jeg serriøst kutta kontakten! Jeg hadde i hvertfall satt henne på plass hvis hun hadde rakket ned på samboeren min HELT uten grunn.

  Vi har vært sammen i 2 år nå, og har kjøpt hus sammen. Svigermor boikotter meg som hun kaller det, og nekter å komme på besøk så lenge jeg er tilstedet. Selv i familieselskap som søstrene til samboeren min arrangerer så lager hun kvalme… Har du bedt henne??? hvorfor det da? dere vet hvor mye hun gjør meg vondt osv…. ahh.. jeg har aldri sagt et vondt ord om henne til andre enn samboeren.. så hva hun har i mot meg aner jeg virkelig ikke. Det værste for meg nå er at denne situasjonen sårer samboeren min aller mest.. jeg er nemlig ikke første kjæreste hun har skremt bort med hatet sitt. Dette er jo et temmelig klart mønster, og hvorfor finner han seg i at moren han ødelegger sjansen hans for et lykkelig liv med sin egen familie???? Han er 35 år nå, og har enda ikke klart å slippe taket på moren sin! Han ser heller ikke selv at hun driver med psykiskterror mot han. Hun sender meldinger til han HELE tiden.. Har du glemt mammaen din?? Glad i deg, savner deg… kommer du ikke på besøk snart? hvorfor svarer du ikke på meldinger eller når jeg ringer? har du glemt alt jeg har gjort for deg opp igjennom livet? jeg er jo tross alt moren din.. hvorfor lar du deg lure av den dama der da, du som er så smart?

  Hva skal man si om sånt da? Hun er ei gammal dame som har bura seg inne i en leilighet, og er bitter på livet. Hun klarer ikke engang å glede seg over at barna hennes har det bra og er lykkelige… jeg har ALDRI i mitt liv møtt et mer egoistisk menneske. En mor skal være kjærlig og omsorgsfull. Ikke oppføre seg som en sjalu kjæreste og konkurrere med sønnens kjærester..

  Hvis han ikke tar tak i livet sitt og sitt forhold til moren, så ser jeg ikke noen annen utvei enn å snu ryggen til mitt livs kjærlighet. Jeg må kunne stole 200% på at den jeg velger å dele livet med støtter meg uansett hva og hvem det gjelder rundt oss.

  Frustrert svigerdatter

 2. Jeg er svigermor fra helvete. Hvorfor ? Min svigerdatter er lat, spiller pc spill hele dagen. Rydder ikke, vasker ikke klær fordi hu mangler skap. Barne er møkkete , ustelte og understimulert. Hun slenger søppelposer utenfor døren , gidder ikke gå i søppelkassen Det er nok 100 meter. Kaster skittentøy ned i trappen til kjelleren der ligger det i årevis. Hun setter ikke på sengetøy til barna det blir bare ekstra vask. Hun kjøpte iPad i stede for sko til barna, hun brukte bilen for og overraske en venninnge av moren og lot min sønn være uten bil men med barna hjemme en helg. Det går buss. Hun setter ikke in i oppvaskmaskinen , men stablet til benken er full eller til min sønn tar det. Hun sover selvsagt ut i helgene og hun er forbanna på meg fordi jeg gjør henne oppmerksom på tingenes tilstand. Hun har aldri vært i jobb, hun kan å en eller annen sykdom så hun blir sykemeldt ganske snart. Hun sender med de styggeste klærne barna har så er hun sikker på at jeg kjøper nytt.

  1. Hei Mona

   Det var voldsomt!

   Mulig din svigerdatter ser på deg som svigermor fra helvete, men det skulle vel bare mangle at du sa i fra om tingens tilstand om det er så ille som du forteller her.
   Din sønn burde selvsagt ha slått i bordet og fortalt sin kone at en slik oppførsel ikke aksepteres.

   Håper det ordner seg.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.