Swingers, partnerbytte og planlagt utroskap tenner nordmenn

Hadde du klart å dele kjæresten din med en annen for en kveld?Man kan ha mange fetisjer, og mange mennesker tenner på så mangt. Et av de mer sjeldne jeg har hørt om som er spesielt er at den ene i forholdet ønsker at den andre skal ha sex med en fremmed, eller en annen person, for så å fortelle i detaljer hva som skjedde.

Dette har sikkert et navn og jeg kaller det omvendt «utroskap» i mangelen på noe annet.

Hva som gjør at dette er spennende for noen er ikke godt å vite, men sjansen er selvsagt minimal for at den som er ute på vift virkelig er utro, da man kan få velge hvem man vil, i samråd med sin kjære. Merkelig for de fleste, men pirrende for andre.

Menneskehjernen er et merkelig organ som er det fineste instrument, og tankene våre er så veldig forskjellig mht hvem vi liker, hva vi synes er pent, godt på smak, og hvem vi velger som vår partner.

Sånn er det selvsagt med sex også. Noen tenner på brukte truser. Andre på sexy undertøy,og å gå i bleier eller å bli tisset på. Smaken er som kjent så forskjellig fra hjerne til hjerne – kropp til kropp. Hjerte for hjerte.

– Noen har sikkert hemmelige fetisjer som man ikke deler med noen. Ikke en gang sin kjære. Det må i så fall være en grusom hemmelighet, som er vanskelig å bære og å leve ut. Mens andre igjen lever ut sine villeste fantasier med både partner, venner og kollegaer. Vi er så forskjellig, og det er våre drifter også. Man kan bare forstille seg hvor mange forskjellig stillinger som finnes. Utprøvd av mennesker gjennom tusener av år-

Kan man elske en person og ha vellykket sex med en annen person? Jeg er sikker på at det går an, men det er ikke for alle, og er man ikke trygg på sin partner så bør man absolutt ikke gå til det skritt og bytte partner, eller være utro etter avtale.

 

 

Partnerbytte og swingers blir stadig mer liberalt også i Norge, og kan man få et langt og lykkelig forhold om man strekker grensene, er opptatt av sex, og gir hverandre frie tøyler?

Om man tenner på å se på at kjæresten får orgasme av en annen, så må det være opp til hver og en, men det skjer, og det skjer med langt flere enn man skulle tro-

– Jeg mener bestemt at folk må få lov til å gjøre hva man vil om man ikke skader eller sårer andre. Og tenner man på at partneren reiser ut for å få seg et nummer så må de få lov til det, hvis man kan bli enig om en slik ordning- Det er som sagt ikke for alle.

– Sex skal være godt for begge, men kan det bli enda bedre med flere? Hjernen er en erogen sone, og det er bare fantasien som setter en stopper for hvor langt man kan gå. Bare husk at det er flest hverdager og at forholdet skal vare etter en date, swingers-møte, eller planlagt utroskap. Vær helt sikker på hva dere vil, og være enig før dere hopper ut i livets forlystelser og kåthet.

Vær ærlig og fortell om dine fantasier, og spill med åpne kort. Det er nok best i det lange løp.

Respekter alltid et nei fra din eller andres partner.

Bruk kondom!

 

 

Vargas


One thought on “Swingers, partnerbytte og planlagt utroskap tenner nordmenn

 1. hei jeg har nå värt sammens med dama mi i 7 mnd imorgen
  men hun har jo fortalt meg at når hun var singel så ville hun pröve sånn swingers greie
  men nå som vi er sammen så er jeg ikke så keen på den greia men hun sier at om vi går på sånt så er det bare jeg og hun som får ha sex med verandre hun vill bare se åssen det er osv for jeg hadde ikke kunnet se hun som min kjäreste om hun hadde sex med andre der om vi hadde gått på sånt , hun har aldri värt utro har hun sakt så og det har jeg fått bekreftet så hun er ikke av den typen

  men ja va er det posetive med swingers greine og negative ???
  om hun virkelig vil gå på sånt en gang så hadde det värt sjekt å vite

  om du kan sende det på mail hadde det värt fint

  mvh

  w

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.