Tara Lynn- frodig, flott og sexy

 

Foto: beutifulmagazine.com

Tara Lynn, amerikansk modell fra Seattle, a big beautiful woman. En av de flotteste kvinnene i verden som er tøff nok til å by på seg selv, og hele seg selv. I disse tider som lavkarbo diettene herjer landet rundt er det på plass å slå et slag for sexy kvinner som er litt frodigere enn modeller flest.

Norske kvinner har mye å lære, og bør vise langt mer hud, være stolt av seg selv og vise fram sine valker med stolthet. Jenter og kvinner som er litt større enn gjennomsnittet, kan bli modell. Det er vakre Tara Lynn et glimrende bevis på.

Mange husker sikkert NRKs Helle Vaaglands bilde av seg selv, med valkene framme og buksene på knærne, der hun twitret seg til førstesider i de fleste aviser, og massiv respons i de sosiale medier. All ære til Helle.

Har du en kropp du er stolt av så vis deg fram på Twitter, på Facebook eller på bloggen din. Er du frodig i tillegg så er du et forbilde for alle som er redde for å vise seg fram.

– Men det sier litt om holdningen i befolkningen at det blir et slik «ramaskrik» når en journalist velger å vise sine frodige kropp. Helle er flott på alle måter, og har grunn til å være stolt av kroppen sin. I Norge blir man uglesett av å vise hud, og man risikerer å bli sjikanert om det kommer fram bilder som er sexy, med noen kilo for mye.

Tara Lynn er med i stallen til Ford models. Hun var på førstesiden til den franske utgaven av ELLE for 2010.

 

Foto: pluss-size-tall.com

– Jeg skulle så inderlige ønske at langt flere menn leser gode blogginnlegg, og kommentert bekreftende at det er frodige kvinner som gjelder. Mange flotte kvinner som ikke har et gram for mye har ingen bekymringer, og er helt sikkert både flott og populære. Allikevel er de fleste menn opptatt av at kvinnene skal ha rumpe og lår.

– Det er et paradoks at slanking, lavkarbo- dietter og slankepulver er langt mer populært enn den tradisjonelle kosten vi er kjent med gjennom generasjoner. Det er også bevist at det «sunne» sukret i frukt, slett ikke er så sunt som det i alle år har vært reklamert for i «BAMAS» godt implementerte «5 om dagen» ordtak. Spiser man potet og brød blir man ikke bare dum, man blir fet i tillegg.

Spiser du sukker så kommer du bare rett og slett til å dø. Skal man tro alle som mener å ha greie på kosthold og ernæring.

Mitt poeng er at det er ikke sikkert det er så veldig smart å være så opptatt av slanking, den perfekte kroppen og hva man kan spise mot det man bør ligge unna.

– Nyt deg selv, vis hud. Du er uansett perfekt. De som ikke har noen bekymringer mht kropp kler av seg og soler seg med stolthet, alltid. De som har valker, store pupper og store lår kvier seg for å vise seg fram. Det er fryktelig synd, derfor kommer jeg til å gjøre det jeg kan for at DU som er frodig, flott og sexy skal få nok selvtillit til å vise deg fram.

Du kan ikke klare å elske andre før du har lært å elske deg selv- er en klisjé  jeg liker å bruke fordi det er så riktig.

Se deg selv i hel figur i speilet og lær å like deg selv. Du er elsket, du er flott, vis deg fram kvinne!

Hund er hund, ost er ost og kropp er kropp. Alle har en, med to ben og to armer og et hode på toppen. Størrelsen og fasongen er av svært liten betydning. Hvordan du oppfører deg mot andre derimot, er av meget stor betydning.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aMcqiDCacA4[/youtube]

 Jeg er lei av at syltynne mennesker skal rakke ned på å sjikanere frodige og tykke mennesker som om disse skal ha mindre verdi. Så feil kan man altså ta.

Barn helt nede i barneskolen kommer hjem til sine foreldre å sier at hun vil slanke seg.

Nå må vi våkne opp og gi mennesker som er større enn de fleste muligheten til å akseptere seg selv som et fullverdig medlem av menneskeheten.

Slankehysteriet i Norge er kvalmende!

 

Vargas

13 thoughts on “Tara Lynn- frodig, flott og sexy

 1. Veldig flott innlegg! Applaus!
  Jeg har lagt ut en annen bildemontasje av slike jenter/kvinner (fra youtube), inspirert av deg, og linket til dette innlegget ditt.

  1. Hei Ege

   Du er snill du;)

   Tusen takk- Det er viktig at folk begynner å skjønne at livet faktisk er mye mer enn slanking samt at det går an å både være stor, frodig og sexy i samme kropp.

   Takk igjen Ege!

   Vargas

  1. Hei Kristine

   Takk for kompliment, det er veldig viktig for meg, spesielt at det kommer fra noen som er så vakker og klok som deg!:):)

   Slankehysteriet og det det faktum at de fleste menn faktisk liker frodige kvinner, gjør at jeg føler meg forpliktet til å skrive om dette.

   Jeg blir veldig glad for så fine ord fra min favoritt blogger!!;)

   Vargas

 2. Takk, takk, det var veldig hyggelig sagt! 😀

  Kom til å tenke på en ting; Kvinner som er frodige og formfulle har sjelden problemer i forbindelse med dette. De fungerer bra og har det helt fint. Men det er «DE ANDRE» (les: tynne) som har problemer med at enkelte er formfulle og frodige, og som av en eller annen grunn bare MÅ kalle dem tykke/feite eller «stygge». Er ikke det rart da?

  1. hmm jo, det er mulig, men jeg er ikke så sikker på at de formfulle og frodige er så fornøyde med seg selv. Det er derfor de gjemmer seg bort. De har absolutt ikke noe i mot frodige flotte modeller, det stemmer. Det gnager de normalt tynne noe veldig, at en frodig og formfull sexy modell får positiv omtale og skryt av sin kropp.
   Mitt poeng med dette innlegget er at det er så mange frodige flotte jenter og kvinner som ikke tør å vise seg fram, fordi det er så jævla in å være tynn å spise riktig. Slankehysteriet blant de unge er direkte skremmende, det bør foreldre forstå..,

   Det er nemlig fult mulig å å være frodig å sexy samtidig. Det er Tara Lynn et deilig bevis på!

   Dæven jeg blir ivrig om dette tema. Må roe meg ned merker jeg he he:)

   Skjønte du hva jeg mente? Kristine min venn:)

   Vargas

 3. Nettopp! Det er så jævlig in å være tynn! Og DETTE er grunnen til at mange frodige kvinner ikke tør å vise seg frem! Ikke fordi DE SELV, i utgangspunktet, har problemer med å være frodig – men samfunnet LAGER et problem for dem, pga gruppepresset om å være tynn! Hadde det ikke vært for dette gruppepresset og alle forventningene om at alle MÅ være tynne i dag, så hadde heller ikke de frodige kvinnene levnet vekten en tanke, nesten, tror jeg.

  Det finnes plasser i verden hvor store/frodige kvinner blir sett på som gudinner. Hadde vi alle bodd der tror jeg pipen ville fått en annen låt. Da hadde det blitt slutt på å kun leve på vannis og agurk og hva det nå er man nå må spise for å lykkelig…

  1. Jeg er veldig enig med deg Kristine. Det er trist frodige kvinner ikke skal kunne vise seg fra. Det er gruppepresset konstruert av media, ukeblader og bloggere som fokuserer på lavkarbo og Atkins som veien til skusess. Jeg blir dårlig av å lese om det. Kvinner bør ikke slanke seg uten at det strengt tatt er helt nødvendig pga helsen, ikke pga at andre sier det.

   Tusen takk igjen Kristine

   Vargas

 4. Ja, jeg er mann, men det er ikke en bestemt type kvinne som gjelder for meg. Mange synes jeg er patetisk fordi jeg ikke har meg med alt som går på to ben og har bryster, men jeg er ute etter en ekte kvinne med personlighet. Det over alt annet.

  Men, hvis jeg kunne velge mellom to personer som var helt like, med unntak av kropp, ville jeg gått for den frodige 🙂

   1. Forøvrig synes jeg så absolutt at du ikke er patetisk, men klok.
    De fleste menn ønsker seg en kvinne man faktisk kan snakke med.

    Allikevel er frodige kvinner mest pop hos de fleste menn også.

    Takk for din kommentar.

    Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.