Thriller jakken til MJ til salgs

 

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sOnqjkJTMaA[/youtube]

 

Mer enn 88.5 millioner mennesker har sett «Thriller» videoen til Michael Jackson på YouTube. Og alt the King of pop har vært i besittelse av bare stiger i pris for hver eneste dag som går.

Nå er den røde skinnjakken med de sorte stripene til salgs. Den kan bli DIN for mellom $200.000  og $400.000. mellom 1.2 og 2.4 millioner kroner ca. Utvilsomt verdt prisen for den ultimate samler.

Michael Jackson er den største artist gjennom alle tider, og det vil aldri bli hans like. Nå selges MJ artikler på de største auksjonshusene verden over.

 

Foto: luxury-insider.com

 

– Det vil aldri bli fler musikk videoer, ingen ny antrekk, hansker eller hatter, det Michael noen gang har brukt, og som kommer til salgs vil bli solgt for astronomiske summer. Markedet bestemmer prisen og alt som har med den avdøde pop-kongen å gjøre er en enorm salgsverdi fordi det er samlere over hele verden, med stor kjøpekraft som er villig til å strekke seg langt for å få et originalt Michael Jackson samle objekt.

http://www.michaeljackson.no/tag/auksjonshus/

http://www.abctv.no/tv/nyheter/Kultur/110614/selger-%C2%ABthriller%C2%BB-jakka

Auksjonen går 25. og 26. juni hos Juliens Auksjons House i Beverly Hills, på to årsdagen for Århundrets popartist så alt for tidlig bortgang.

Michael Jackson vil aldri bli glemt.

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.