Til Konfirmanten

Kjære Marthe


Foto: vargas12.com

 

Da er den store dagen endelig kommet. Din konfirmasjonsdag. Den har du ventet på veldig lenge. Og det skjønner jeg veldig godt.

Denne dagen er da du går fra å være barn til å bli et litt eldre barn. Du er fortsatt mamma og pappas lille Marthe, enten du liker det eller ikke.

Men du har all grunn til å bare være stolt av deg selv. Du er en helt spesiell person som har en helt spesiell plass i mitt hjerte. Og jeg er så inderlig stolt av deg.

Å bli konfirmert er en forlengelse av dåpen og de fleste her på denne festen har fulgt deg siden din dåpsdag. Her har du omsorgs-personer som alle er glad i deg, og vil følge deg videre i livet.

– DU er en populær ung dame. DU er pliktoppfyllende, pen i tøyet, og veldig flink på skolen. Du er litt egen og litt sta, blir litt oppfarende hvis du blir sagt i mot, du er litt distrée, og mister lett kontrollen over dine verdier. Mobil telefoner og bankkort er ikke lett å holde orden på, men sånn er det å være ungdom. Du er i den fasen i livet der du øver på å være voksen.

Men du tar ting lett og har veldig lett for å lære nye ting- Og du imponerer meg stadig med flotte karakterer.


Foto: vargas12.com


Jeg er utrolig stolt over å være pappa din. Marthe, du er bare helt spesiell, og jeg er fryktelig glad i deg.

 

GRATULERER MED DAGEN!

 

Hilsen Pappa-

3 thoughts on “Til Konfirmanten

  1. Gratulerer med Konfirmanten-Håper dere koset dere på dagen hennes-og vakkert skrevet om henne <3 mange klemmer fra oss på Gressvik

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.