Toppblogger i harnisk over Dagbladet

 

Fotballfrue, eller Caroline Berg Eriksen som hun heter går rett i strupen på Dagbladets journalist Tommy Brakstad. Han skrev i avisen 22.juni at Eriksen selger dyre smykker i sin Nettbutikk «Treasures» som hun driver sammen med ektemann Lillestrømspilleren Lars Kristian Eriksen.

Her er noe av det Brakstad mener er å lure kundene sine: «En gjennomgang Dagbladet har gjort av nettbutikken Treasures bestselgere viser at Caroline Berg Eriksen har en avanse på flere 100 prosent på å selge smykker, klokker øredobber og hår pynt.

Et smykke med en klokke formet som en sykkel selges på Treasures for 129 kroner. På nettstedet Ebay selges det samme smykket for litt over 21 kroner, inkludert porto. Treasures har økt prisen med over 500 prosent.»

Og jeg mener journalisten har helt rett. Man må sammenligne priser som er tilgjengelig på markedet, og selvsagt skulle Brakstad tatt med fler eksempler enn det han har gjort her for å få fram saken bedre.

Uansett så dokumenter markedsførings-ekspert og rektor ved Markedshøyskolen til Oslo, Trond Blindheim, det journalist Brakstads poeng, at dette er å lure kundene.

Blindheim forteller videre til Dagbladet: «Det kinesiske bedriftshandelsstedet Alibaba.com selger også det samme smykket. Prisen er under to kroner stykket ved kjøp av et større kvantum.

– Det er åpenbart at mange vil oppdage prisforskjellen og at hun dermed raskt vil miste kunder, fortsetter Blindheim, som også tror at mange av kundene til «Treasures» ikke kjenner til alternativene.»

«- Da kan noe som er dyrt fremstå som fint og billig. Det er åpenbart at hun legger mye tid i presentasjonen av produktene, fortsetter han.»

Og i dag skyter fotballfruen fra hofta, og langer ut på bloggen mot det hun mener er trakassering fra Brakstads side.

Jeg mener dette må være flaut for den populære bloggeren og komme i søkelyset nok en gang for å være grådig, og i tillegg å prøve å lure sine unge blogg-lesere for penger.

 

Hvilke argumenter fotballfruen velger å bruke for å forsvare sine stive priser i Nettbutikken «Treasures» kan du lese her. http://fotballfrue.no/?p=7034

– Caroline er en flott kvinne, og en meget dyktig blogger, men hun må nesten tåle å få noe kritikk når hun så til de grader markedsfører seg selv og sitt produkt på en blogg med mange tusen lesere hver eneste dag. Bare i dag har hun fått nær 300 kommentarer på dette blogg innlegget på SIDE2 http://www.side2.no/side2blogg/

Uansett om det er feil av journalisten å kritisere topp bloggerens nettbutikk og priser, så bør kanskje Dagbladet sørge for å dokumentere bedre kritikken med å ha med flere nettbutikkers priser for å dokumentere sin sak.

Er man Norges største blogger så må man tåle å bli sett etter i sømmene, det er bra Caroline Eriksen står for en støyt, men det er ikke ofte at hun blir så villsint som på Dagbladets Tommy Brakstad.

– Men hvis du tror at det faktisk er bare positive kommentarene på Caroline sin blogg så har du rett i det. Det er fordi de kritiske kommentarene blir slettet alle som en. Jeg stilte et par spørsmål og var muligens litt kritisk i min framtoning, den kommentaren ble aldri godkjent. Med andre ord så får du vite bare det du leser…

 

Skal du slutte å handle i nettbutikken til «Fotballfrue» Berg Eriksen etter dette?

 


Tommy Brakstad Foto: Dagbladet.no

 

Vargas

 

 

Kilde

http://www.side2.no/side2blogg/

http://www.kjendis.no/2011/06/22/kjendis/blogg/fotballfrue/17000088/

 

12 thoughts on “Toppblogger i harnisk over Dagbladet

 1. Hvem bryr seg om dette? Tydeligvis halvparten av Norges land. Jeg må si jeg syntes det er tragisk av Tommy Brakstad som velger å skrive en sak som dette, enda mer tragisk av dagbladet å trykke det. Det må ligge noe personlig bak, hvorfor ellers skal han fortsette å drive å plage Caroline på denne måten. Jeg må si at jeg syntes nettbutikken hennes er rimelig jalla, og ville aldri kjøpt noe der selv, men anyway.. da har man virkelig lite å skrive om altså.. Det var gode tilbakeargumenter Caroline kom med i dag på bloggen din!

  1. Hei Veronica

   Jeg synes det er viktig å få fram fakta, og hvis Dagbladet mener de har en sak å trykke så gjør de det fordi leserne fortjener å vite om saken Mulig journalisten ikke liker Caroline, men han har en jobb å gjøre og da skriver han om det det han synes vi lesere bør få vite.

   Caroline har ikke skrevet på bloggen min så vidt jeg vet…

   Takk for din kommentar Veronica.

   Vargas

 2. Næh. Ville aldri kjøpt sånt ræl som hun selger. Synes ikke det er pent, rett og slett. Altfor lite personlig, etter min mening.

  Forøvrig tror jeg Tommy og Fruen har hatt en «affære» tidligere, i forbindelse med med noen sponsorsøknader, hvis jeg ikke husker helt feil?

  Men nå er det St. Hans, Vargas! Skal du ikke ut å tenne bål og jage hekser? 😉

  1. Hei min venn-

   Jeg klarte ikke å dy meg, det må være noen som taler henne i mot og. Alle disse fjortisene er blinde fordi hun er den største. Men det er tydelig at det er agurktider siden Dagbladet gidder å lage en så stor sak ut av det. Jo jeg er på farten, så en heks som for forbi vinduet her nå, skal prøve å få tak i henne og kaste henne på bålet.

   Ha en super fin kveld Kristine, med guttene dine:)

   Vargas

 3. Ja, hun har «fått» 300 kommentarer og ALLE ER POSITIVE 🙂

  Mistenkelig? Ja, selvsagt. Jeg skrev ca 10 negative kommentarer med jevne mellomrom. Ingen var spesielt slemme, men kritisk til denne butikken hennes. Brukte ulike brukernavn og mail. Ingen kommentarer ble godkjent. Hvorfor? Jo, fordi de var kritiske.

  Samtidig så skrive hun at årsaken til at det bare er positive kommentarer og støtte til henne, er fordi ingen poster negative kommentarer. Så hun lyver så det renner.

  Det er forøvrig mange som har klaget på ulike forum idag at hun ikke poster deres negative kommentarer.

  Så ikke bare bedrar hun småjentene som sikkert er de ivrigste kundene på denne luresjappa på nett, men hun er også en løgner som som lyver til leserne sine om at hun bare får positive kommentarer.

  Håper Vargas12 ikke er like sensurkåt og poster denne kommentaren 🙂

  1. He he hvis du tar deg tid til å se på de kommentarene jeg har fått siden jeg startet denne bloggen, så ser du iløpet av sekunder at ingen kommentarer er slettet. Du har et godt poeng, fordi jeg kommenterte nemlig selv på bloggen til Caroline Berg Eriksen, og den ble elegant slettet da den var vinklet noe kritisk. Det var derfor jeg skrev dette innlegget her. Når hun velger å jobbe på den måten der, med å godkjenne utelukkende positive kommentarer så vil hun før eller siden bli avslørt som juksemaker, og da er det ikke like stas å være Norges største blogger lengre.

   Takk for din kommentar-

   Vargas

 4. Jeg har skrevet mange innlegg på bloggen til Caroline, var tidlig ute med å finne smykker på ebay som jeg linket til både i kommentarfeltet hennes og på facebooksiden, men alt blir enten ikke godkjent eller fortløpende slettet på facebook. Alle vi som er over 20 år skjønner at hun ljuger så det renner av henne når hun skriver at årsaken til at det ikke er negative kommentarer er at hun ikke har fått noen, jeg har skrevet flere kritiske kommentarer til henne i samme innlegget, men ingen har blitt godkjent. Det er greit nok om hun ikke vil ha kritiske kommentarer på bloggen sin, men da kan hun like godt skrive at hun utelukkende ikke godkjenner kritiske kommentarer. Skummelt hvordan så mange unge jenter ser opp til henne og sluker alt hun sier helt rått uten et eneste spørsmål.

  Tommy Brakstad kommer visstnok med en større sak i Dagbladet i morgen ang. rosabloggere. Kjenner at jeg gleder meg allerede.

  1. Akkurat! Nok et bevis på det mange har hatt mistanke om lenge. Helt utrolig! Hva er problemet hennes? Hun vil ikke ha kritiske kommentarer så de blir slettet og hun beholder kun de positive kommentarene så hun skal framstå som perfekt og veldig populær. Det er direkte kvalmt om det stemmer, og Caroline Berg Eriksen er i ferd med å bli tatt med trusene langt nede på anklene. Og noen bør gi henne en solid klask på rumpa mens det er en sjanse. Det er bare å håpe at det blir hennes favoritt journalist Tommy Brakstad.

   Takk for kommentar og info Sol

   Vargas

 5. Jeg har opplevd dette med sletting av kommentarer selv, senest i kveld. Det gjelder innlegget om perioden med spiseforstyrrelse, og at det nærmest er trenings- og kostholdspress på bloggen. Kom ikke frem på første forsøk for å si det sånn. Hun velger hele tiden å påpeke at hun er et positivt forbilde og hjelper folk med trening og kosthold, men nekter å ta ansvar for at hun er et negativt forbilde som trener (altfor) mye og har et sykt disiplinert kosthold.. En kan ikke bare velge de positive sidene, og jeg ser at hun kjapt blir usaklig og frekk mot de som prøver å gi konstruktiv kritikk. Litt umodent.. Hun har jo ikke et normalt forhold til mat og trening, og dersom hun er naturlig tynn «lurer» hun i tillegg unge jenter til å tro at riktig trening og kosthold er veien til slank kropp..

  1. Nettopp, og det er det som er hovedpoenget mitt. De som leser de bloggene som har svært mange unge leser har et ansvar for at bloggen er så oppriktig og ærlig som mulig. Og det blir den jo ikke når man får belyst kun de positive tingene folk skriver. Det er alltid to sider av en sak. Jeg har prøvd det samme flere ganger og kommentarene blir ikke vist hvis man stiller spørsmålstegn eller kritiserer flere av toppbloggerne.

   Takk for din kommentar-

   Vargas

 6. Kjenner at jeg blir mer og mer irritert på fotballfrue. Denne godkjenningen av kommentarer er jo helt på trynet. Burde være lov å få komme med kritiske kommentarer, men hun godkjenner virkelig ingenting. Uproft. (og utrolig at dette er norges største blogger. Helt forkastelig)

  Og syntes det også er ganske morsomt at nå kommer det veldig godt frem at hun ikke har hatt og mest sannsynligvis ikke har et normalt forhold til trening, mat og kropp. Ortoreksi much?

  1. Jeg er så enig med deg! VG har hennes løgnaktige blogg brettet utover hele forsiden i fag blant de 5 utvalgte bloggene, biter de virkelig på tullet hennes?

   Det er helt åpenbart at hun sletter alle kommentarer som ikke er henne verdig, og det er jo direkte forkastelig. Kjerringa er jo en falsk løgner.

   Vel, det kommer nok for en dag skal du se, sannheten kommer nok fram når flere av ungdommene har gått lei de falske innleggene sine. Jeg er ikke sikker på hvor gammel den bloggen hennes er jeg, men å komme med slike innrømmelser er selvsagt et skrik om oppmerksomhet.
   Burde ha innrømmet sine problemer langt tidligere om hun skulle oppfattes som troverdig. Det er hun altså ikke.

   Takk for din kommentar Ida

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.