En septemberdag i 2009 i Topeka i Kansas- USA banker det på døren hjemme hos ekteparet Jared og Lindsay Rowley. Det er Jesse Dimmick(23) som er desperat på å få komme inn. Han er på flukt fra politiet og etterlyst for drap. 

Ifølge ekteparet skal Dimmicks være i besittelse av kniv og muligens et skytevåpen.

Den lite smarte 23 åringen fikk godteri og sovnet på sofaen hos ekteparet Rowley. Da så de sitt snitt til å rømme fra huset sitt og fikk varslet politiet og Dimmick arrestert.

Ekteparet benekter enhver påstand om at det skulle ha vært inngått noen muntlig avtale.

– Jesse Dimmick påstår at dette er avtalebrudd og forlanger derfor penger fra ekteparet han brøt seg inn hos og kidnappet. Han mener det ble inngått en muntlig avtale om at han skulle betale penger til Rowley ekteparet om han fikk lov å skjule seg i dere bopel til han var trygg på å ikke bli funnet.

På grunn av løftebrudd og dekning av sykehusregningen da han ble skutt under arrestasjonen ønsket kidnapperen det som tilsvarer 1,4 millioner kroner i erstatning.

Dette kravet kom etter at ekteparet Rowley ønsket 75 000 dollar for “tort og svie” etter innbrudd og kidnapping.

Den frimodige 23 åringen ble i fjor dømt på fire tiltalepunkter, inkludert to tilfeller av frihetsberøvelse, han soner allerede en dom på elleve års fengsel.

Jesse Dimmick er nå også blitt tiltalt for drapet han flyktet fra da han tvang seg inn i boligen til ekteparet i Topeka. Rettsaken starter etter planen i april 2012.

Det er mye dumme folk som går løs. Jesse Dimmick er heldigvis ikke en av dem.

Vargas

Pin It on Pinterest