TREKANT- Endelig er det klart for mer sex på TV

 

NRK har nå satt sende start for 2. runde med den meget omdiskuterte serien «Trekant». Denne starter på NRK onsdag 9. oktober

– Programlederne denne gang er Benjamin, Johanna og Even som skal lede oss ut på pinlige besøk, kleine positurer og rødmende onani samtaler. «Trekant» er en serie som NRK er så kule å gjøre med ungdom for ungdom, som bør sees av alle, men ikke sammen med alle. Det er ingen hemmelighet at denne serien er drit flau å se sammen med mamma, pappa, mormor og morfar.

Se den heller alene eller med andre på din egen alder.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h4il_bl6wXM[/youtube]

– «Trekant» er et program som skapte debatt før noen episode var vist i fjor, og ingen skal bli overasket om det også denne høsten blir litt rabalder rundt programserien. Gled dere til klining, dansing, smerte, erotikk, nye oppdagelser, mer hud og mer kjønn – alt dette mens den flaue rødmen sniker seg frem i kinnene. I høst går vi tettere på, og lærer helt nye ting om kropp, sex og følelser.

– Har du spørsmål om sex, kropp, pupper, penis, for tidlig sæd-avgang, prevensjon, det å tørre å si nei, det å respektere et nei, orgasme, og onani så har du en god grunn for å sette av en halvtimes tid fra 9. oktober. Dette programmet vil bli sett av de fleste av dine venner, det alene er en god grunn til å se det selv også.

Sex er bra, og skal være positivt. Spør noen du kjenner godt, eller ta kontakt med fastlegen din om noe er uklart eller vanskelig. De fleste skoler har fortsatt en helsesøster noen dager pr uke på skolen, som også har taushetsplikt.

Skal du se runde to av «Trekant»?

Se mer på NRK.no

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.