Utroskap- Ja takk gjerne

 

I et forhold så skal et hvert samspill fungere for at forholdet skal vare lengst mulig. Og når det kommer til sex så er det kanskje det viktigste punktet at alt skal fungere som det skal, for begge.

– Men vi er selvstendig individer, og det er ikke alle som liker å bli behandlet som en fille dukke, dratt i håret og bli kalt obskøne ord. Det er heller ikke for alle å være sammen med bare en i forholdet heller. Noen ønsker å ha sex med så mange som mulig på en gang. Dette kalles «Gang Bang» gruppe-sex, eller partnerbytte. Så vidt jeg vet.

Også stadig mer utbredt i Norge.

God kommunikasjon, respekt og en god porsjon kjærlighet er grunnleggende verdier som må være en bærebjelke i et hvert forhold.

– Det ser ut til at det tradisjonelle parforholdet mellom gutt og jente som finner hverandre og lever sammen til døden skiller dem ad, er et forbigående kapittel. Det er jo stadig flere som står fram som enten homofil, lesbisk og bifil, eller fri seksuell som også noen velger å kalle seg.

De har sex med de det faller seg inn å ha sex med. Uansett legning eller tiltrekning, det skal alltid være gjensidig mht å ønske å ha sex.

– Noen har helt spesielle fetisjer som tenner dem seksuelt mer enn noe annet. Noen liker mora andre liker broren. Noen ønsker å bli kilt med fjær, noen elsker å bli tisset på, andre tenner voldsomt på å gå i bleie. Det er nesten ikke grenser for hva folk flest tenner på, og det verste av alt, er at det er friske oppegående mennesker som deg og meg som har alle disse fetisjene. Så i utgangspunktet kan man si at det er normalt. Dvs at man er ikke syk, om man har slike fetisjer.

Det er kanskje godt man ikke vet hva som skjer rundt om i de tusen hjem. Det er litt av hvert.

En spesiell fetisj som kan sees på som en «ulovlig» utgave men som også er utbredt, som helt sikkert er helt uforståelig for de fleste. Det er å tenne på å se kjæresten sin ha sex med en annen, en fremmed.

 

Det er normalt å tenne på å se på at noen har sex går jeg ut i fra, og det er er kanskje forståelig at det å bytte partner også kan gi noen tenning.

Men å bli opphisset av at partneren er ute å har sex, mens den andre er hjemme eller ikke delaktig på noen måte, den tar vel nesten kaken. Her er det altså snakk om motsatt sjalusi. Det finnes sikkert et navn på det, men her må selv jeg melde pass.

De fleste som ønsker litt krydder i hverdagen tar turen innom Kondomeriet, andre sender partneren ut for at denne skal komme hjem ny-pult.

Verden er et merkelig sted med mange rare mennesker.

Og det er ofte de man minst kan forestille seg partnerbytte eller virile tilbøyeligheter innen fetisjens-verden som utøver dette.

Gi hverandre en orgasme om dagen og behold partneren lenge…

Vargas

12 thoughts on “Utroskap- Ja takk gjerne

  1. Ja det er resultat om man ikke har kjemi, eller har god kommunikasjon. Trolig er det ikke noe respekt for hverandre heller. Men i følge mange chatte-fora så er det ikke helt uvanlig å tenne på at en av partene har sex med andre enn sin partner…

   Forstå det den som kan.

   Takk for at jeg får kommentar av deg Ege. Det setter jeg som du vet utrolig stor pris på.

   Vargas

 1. Jeg tror nok mange av de går på en smell i slike situasjoner. Hvordan unngår man at følelsene man har for hverandre ikke blir skadelidende? Jeg har ingen erfaringer på de områdene du tar opp, men jeg vet at det ville blitt vanskelig for meg som person å gjøre slikt. Når fokuset blir på spenning ved sex, så vil jeg tro at følelsene blir satt i baksetet. Men som sagt, jeg vet ikke. Kanskje noen som har de erfaringene ville vært tøffe nok til å svare deg på det?

  1. Godt poeng, men dessverre så er det få som tør å kommentere slike saker. Men jeg vet at mange er innom å leser så det hadde vært gøy å høre fra noen som har erfaring på området.
   Selvsagt må det være en belastning for de som har snev av evnen til å bli sjalu. Det kan ikke eksistere hos de som praktiserer denne formen for sex.

   Takk for god kommentar min venn!

   Vargas

 2. Jeg tror jeg er åpen for å prøve ting jeg normalt ikke ville ha prøvd, om partneren uttrykket et sterkt ønske for at det var viktig for forholdet vårt (hadde kanskje blitt med å prøve det den ene gangen, men da har man hvertfall vært åpen for forslag!). Derimot, å ha sex med noen andre eller å dra andre inn i vår seng? Nei. Jeg har alltid sett på mine partnere som MINE, og ønsker ikke å dele på noen som helst måte 🙂 Jeg vil tro at de som kan dele partneren sin seksuelt har et helt annet syn på forhold og sex enn hva jeg har.

  1. Hei Julie

   Så fint å høre fra deg.

   Du er ikke alene om å si nei til å dele på partneren din, det er nok for spesielt interesserte. Men det kan være med på å gjøre sex-livet bedre med å prøve å strekke grenser. Allikevel er det viktig å aldri bli med på noe som du ikke ønsker. Uansett hva partneren sier.

   Tusen takk for at jeg får din mening om dette.

   Vargas

 3. Hei,

  Jeg er en av disse raringene 😛 Jeg tenner som en rakett på at kjæresten min har seg med en annen mann – enten det er alene, sammen med meg, eller at jeg bare ser på 😀

  Det er ikke slik at man dermed er immun mot sjalusi, men det er viktig at dette er en «lek» mellom oss – og at det dreier seg om sex og kåthet – ikke følelser…

  Noen spørsmål? 😉

  1. Hei

   Nei, ikke sånn i farten så er det ikke noen spørsmål rent bortsett i fra at det er vanskelig å ta folk som kaller seg for ko-ko spesielt seriøst.

   Godt du har funnet din fetish:) Det er utvilsomt fler som er i samme bås, spesielt er det fler jeg vet om som har en tenning mot å se på at den andre i forholdet nyter og har sex med en eller fler.

   Litt spesielt, men det er viktig at man lever ut sine fantasier.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

 4. Hei,

  Jeg er er ikke en av dem som har latt min forlovede hatt sex min men fremmed mann men jeg må si at tanken på det ulovlige er interessant. Hvor det stammer i fra vet jeg ikke, men jeg.

  Jeg har snakket med min forlovede men hun er ikke med på leken og da må jeg respektere det

  1. Hei Raymond

   Det er mange som har fantasier som går på grensen av hva man kan forvente av sin partner. Det er også vanlig å fantasere om tabu tema som dette. Det er viktig og respektere et nei for et nei.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.