Verdens farligste mann Saif al-Adel?

 

Saif al- Adel Foto: Wikileaks

 

Mye tyder på at arvtageren etter Osama Bin Laden som leder for terrornettverket al Qaida, blir egypteren Saif al- Adel.

Det er like godt å merke seg navnet først som sist, for det sies at denne mannen kan komme til å bli enda farligere enn terrorens talsmann personlig- Bin Laden.

Forskjellige terrornettverk, som al-Qaida i Nord-Afrika, Jemen og terrorgruppen al-Shabab i Somalia har tidligere sverget sin lojalitet til Osama bin Laden. De samme gruppene må nå gjøre det samme over for den personen som skal bli al-Qaidas nye leder.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hJDkgIv93t8[/youtube]

 

Terrornettverket er avhengig av en sterk og troverdig leder som kan få de forskjellige grupperingene jobbe sammen. Bin Laden var en ubestridt leder, og har ingen naturlig erstatter. Men det kan se ut til at den øverste militære leder i terrornettverket al Qaida, blir den nye lederen. Opplysningene om at Saif al-Adel er blitt al-Qaidas midlertidige leder, kommer fra Benotmans egne kilder i forskjellige ekstreme islamistiske miljøer. Påstanden bekreftes av den pakistanske avisa The News.som henviser til opplysninger fra ikke navngitte kilder.

Nye terror handlinger vil komme, garantert. Hvor og når er det muligens bare noen få som vet. Europa og Norden er terrormål på lik linje med andre vestlige destinasjoner. Like fult er det USA som er hovedfienden til alle terrornettverk, med al Qaida i spissen.

President Obama hviler ikke på noen laurbær, og vil gjøre mye for å kunne svekke terrorcellene ytterligere, og det gjør de ved å ta nestemann på listen over fryktede og  kjente terrorledere. Ayman al-Zawahri er også et navn på denne listen som presidenten gjerne hadde sett likvidert.

 

Osama Bin Laden og Ayman al-Zawahri Foto: Guardian.co.uk

 

– Al-Adel har vært veldig lojal mot Zawahiri. Jeg mener det ikke er grunn til å tro at det er en intern maktkamp nå. Hvis det skjer, vil det komme senere, mener Den australske terrorismeeksperten og tidligere etterretningsagenten Leah Farall.

Uansett hvem som blir den nye al Qaida lederen, vil det kun være snakk om tid før det lykkes noen å ta liv i Osama Bin Ladens ånd…

Kan Norge være et terrormål? Selvsagt. Vi er selvutnevnt lojale med våre allierte, Storbritannia og USA. Norge er derfor i aller høyeste grad  et terrormål, etter min mening.

Så det er kanskje greit at Obamas elitesoldater fortsetter letingen etter flere terrorledere? Let som faen sier jeg…..


Vargas

 

 

Kilde

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorisme/artikkel.php?artid=10085990

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4124167.ece

 

4 thoughts on “Verdens farligste mann Saif al-Adel?

 1. Herremin
  Hvorfor er alle terrorister muslimer?????? Jeg bare spør jeg.
  De er jo så opptatt av å følge Koranen og Mohammed,men det er vel bare på utsiden det da??
  Nå må verden snart slutte seg til fred istedet for slik galskap som disse menn utøver. Er det virkelig ingen som kan banke sunn fornuft inn i hodene på denne gruppe menn eller har de treskaller
  Herremin for noen jævler. Sett på de horn og de vil kanskje ligne djevelen selv

  1. Et betimelig spørsmål, men det er muslimer i verden som lever som deg og meg og driter i å gå med selvmords-belter. Men de som velger å gå feil vei, og heller tror på martyrdøden, og at det er klokt å drepe flest mulig vestlig fødte mennesker er nok muslimer ja…..

   Vargas

 2. Det neste terrorangrepet må være større i omfang en hva 11 September. Som World Trade Center 1993 var for 2001. Og det må skape et skille som skaper en utvikling videre til et punkt hvor global krig er målet.

  Jeg er i ingen tvil om at dette er gangen Al queda faktisk vil stå bak angrepet. Norge vil bare få slike selvmordsbombere som dem i Stockholm.

  Mitt verste scenario er en såkalt «Dirty Bomb» hvor målet er FN bygningen i New York.
  Men virker det ikke rart hvordan vi er en del av utviklingen og som det nesten virker som dette var øyeblikket «fakkelen» skulle sendes fra Osama til den neste «leder».

  Noen ganger virker det hele som spillet hvor du skal gjette hvor erten er. Tre kopper kan skjule erten og spilleren sender dem fram og tilbake for å distrahere om hvor erten ender opp. Hvor det i vår verden er å fokusere på et sted, mens noe mye mer forstyrrende skjer på sidelinjen som vi fortsatt ikke ser.

  Man trenger ikke å være konspiratist for å se at det presset USA har hatt i Midtøsten siden den kalde krigen har skapt et hat som idag er større enn det var før 9/11. En ny generasjon står foran oss og deres oppfatning av verden er totalt formet fra et ensidig blikk som er så skakk-kjørt at det ikke virker å være noe grenser for hva de kan ende opp å gjøre for sin «Gud»

  1. Selvmordsbombere kan gjøre mye skade om bomben går av på folkerike plasser- Å dø martyrdøden er fortsatt populært, at de aldri lærer….

   Takk for din kommentar-

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.