VIDEO- fanger har det bedre enn de fleste

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Dde9HcuohJg[/youtube]

 

Soningsforholdene i norske fengsler er blant de beste i verden. Og de som soner lange dommer har mange tilbud å velge i i norske fengsler.

Det norske velferdssamfunn gjør seg selv en enorm bjørnetjeneste når de innsatte ser på soning som en ferie. Det er ikke straff å sone i Halden fengsel for eksempel.

Fanger fra øst Europa har det bedre i et topp moderne fengsel med alle fasiliteter med flislagt bad og dusj på cella.

De syke, svake og eldre i kongerike Norge, kan bare drømme om slike tilbud, der de de ligger på gangen på store nedslitte sykehus, bare venter på å bli feilmedisinert.

De som bygde opp Norge etter krigen, de som fortjener en verdig alderdom gråter sine arme tårer når de ser hvilken luksus de kriminelle får under soning i norske fengsler. Det er en skam for verdens rikeste land at det skal være en slik forskjell. Og statsminister Jens Stoltenberg og hans regjering burde skamme seg!

– Den eneste straffen skal være å ta fra de friheten, men ellers skal man ha like vilkår. Sannheten er at man får over gjennomsnittet av tilbud når man er kriminell. Fattige, pensjonister og barnefamilier har ikke de samme tilbudene som man får innenfor murene, sier Per Sandberg i FRP til VG nett.

Fanger skal ikke kunne få tilbud som å gå i operaen, gå i treningsstudio eller kunne gå på kino. Det er en grunn til at man er satt i fengsel, og der skal man sone ikke gå på café som en hvilken som helst lovlydig borger.

– De fleste norske fengsel har langt bedre forhold enn de fleste øst Europeiske hotell. Hvordan kan norske politikere tro at  utenlandske kriminelle bander som operer som lommetyver, biltyver og butikktyver frykter straffen de får, om de skulle bli tatt? Norge flommer over av øst europeere som forbryter seg på lovlydige nordmenn.

Og å havne i fengsel for disse oppleves ikke som noen straff, men gratis kost og losji.

Hvorfor skal kriminelle ha langt bedre tilbud og komfort enn eldre nordmenn som sitter på syke- og aldershjem?

La de syke og døende som er i siste del av livet få en verdig alderdom på skikkelige alders og sykehjem, med god omsorg og med nok personalet rundt seg som har tid til de.

I Norge er fengslene finere enn de fleste alders og sykehjem. Er ikke det en stor skam!?

 

 

Vargas

 

Kilde

 http://www.vg.no/helse/odelagt-i-helsevesenet/artikkel.php?artid=10086913

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=10086786

3 thoughts on “VIDEO- fanger har det bedre enn de fleste

  1. det er så fjernt å sitte på sin fede rompe å mene noe om at soningsforhold er så veldig,ja selvfølgelig de beste i verden. skjønner heller ikke at det kan ha noen relevans til de som bygde landet,er det sånn at jo hardere straffer gjør at de gamle skal få det så mye bedre? nei gi meg en dømt fange med håp om en framtid,enn en psykopat med hevn i blikket som nabo,

    1. Mitt poeng var mer at de eldres » bolig» er av langt verre kvalitet enn de kriminelle. Bare det alene er veldig feil. Og når det i tillegg er slik at de eldre ikke engang får eget rom på flere alders og sykehjem, mens en kriminell østeuropeer har enecelle med dusj og bad.

      Synes du er høres rimelig ut Viggo?

      Vargas

  2. neste litt synd at per sandberg ikke slo seg litt vrang når han opptredde full i stortinget, å fikk en runde i det norske rettsvesen,men med briller og skjegg er det vel glemt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.