VIDEO FFK- Særp 08 hevnens time endelig her

 

Norges beste supportere Foto:vgnett.no

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=83-OdgU2wgY[/youtube]

 

Alle i Fredrikstad husker den grusomme kampen i øsende regn på Fredrikstad Stadion i november 2009

Nå skal dette gjøres opp en gang for alle. Nå i et durabelig lokaloppgjør der begge lag er tilbake i Tippeligaen. Med nesten helt nytt mannskap og ny trener er FFK et helt annet lag enn fiasko kvalifiseringskampen Mot Sarpsborg i 2009.

 

Foto: ffksupporter.net


Martin Wiik alene avgjorde kampen den gang, og den tidligere FFK spilleren er forsatt en meget viktig brikke i det ny opprykkene Sparta-laget.

– Og det er ikke til å komme bort i fra, de blå/ hvite har virkelig imponert så langt denne sesongen, og mest fordi de spiller utelukkende med spillere som har annen jobb ved siden av det å være Tippeligaspillere, som det eneste laget i topp divisjonen så vidt meg bekjent. En bragd i seg selv.


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pQmcGAOz0Vo[/youtube]

 

Slaget om Østfold er viktig for alle som elsker fotball. Og å slå «særpingane» er viktig for folk i Fredrikstad og omvendt.

– Fredrikstad Fotballklubb har også til tider imponert denne sesongen, og mye av æren skal den hjemvendte sønn Tarik Elyounoussi ha. Og spiss makker Celso Borges har også imponert, men kanskje ikke så markant som han gjorde i opprykksesongen i 1. divisjon der Costa Rica spilleren ble toppscorer.

Slaget om Østfold skal gå på Norges vakreste stadion, der det er utsolgt og garantert stormende jubel etterhvert som målene renner inn riktig vei. Men «Særpingane» har for vane å stikke kjepper i de rød-hvite hjulene og spesielt på nye FFK stadion. Men ikke denne gangen.

Nå er endelig hevnens time kommet, og tre poeng må bli værende igjen i Plankebyen.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EXv67Eetcj4&feature=related[/youtube]

 

Foto: ffksupporter.net

 

Jeg tror på en jevn kamp der FFK har ballen mest og at Sarpsborg er fornøyd med et poeng. Men jeg tror FFK vinner fordi de får enorm støtte fra Norges beste supportere i «Plankehaugen» og et hevntørstig publikum som ser på dette som den viktigste kampen i hele sesongen. Den må ikke tapes.

Mange mennesker i de to Østfoldbyene jobber med hverandre til daglig på forskjellige steder, og for den tapende part blir det et «helvete» å komme på jobb å ha tapt for erkefienden. Spesielt galt er det nok for folk i Fredrikstad å takle enda et tap for lillebror fra lengre oppe i Glomma…

Derfor forlanges det seier når de to naboene nå braker sammen til kamp.

Heia Fredrikstad!

 

Vargas

2 thoughts on “VIDEO FFK- Særp 08 hevnens time endelig her

 1. «Norges beste supportere».hahaahahahha.

  For øvrig moro at FFK trengte dommerhjelp for å få ett poeng hjemme mot stakkarslige særpsborg.

  1. Du ler av FFK fansen? De er kåret til Norges beste fotballfansen i Norge tre år på rad, så fortsett å le.

   Du så tydeligvis ikke kampen, FFK kunne vunnet 5-1 da Sarpsborg ikke ville spille fotball, og Fredrikstad hadde masse sjanser. Det var dommerens skyld at ikke FFK vant da han feilaktig ikke godkjente en scoring. Men å diskutere fotball med noen som slett ikke har peil blir for dumt.

   Hold deg til feriereiser. Klovn!

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.