Northug ble geleidet forbi hele den norske sportspressen som stod og ventet på skikongen etter medaljeseremonien i kveld. Der hadde Northug og Ola Vigen Hattestad nettopp blitt hyllet av rundt 40.000 mennesker på Universitetsplassen i Oslo etter sølvmedaljen på teamsprinten.

Ifølge rådgiver og media ansvarlig Otto Ulseth er ikke Petter Northug syk – ennå. Han sliter med sår hals.

Jeg tør påstå at den nye og langt mer ydmyke Petter Northug er mer kledelig til en toppidrettsutøver  å være-

Men det er klart man må la mannen få lov til å vise følelser, og han er langt mer medgjørlig med media også, som gjør dagen lettere for journalister som vil ha en del av ski kongen-

Det er liten tvil om at det er et enormt mediepress den norske stjernen under Ski VM på hjemmebane-

Der har blitt en gull, og det kan bli flere-

Jeg har satt penger på norsk gull på stafetten, men om Northug eller andre ikke er friske så kan det kanskje bli vanskelig. Sverige sliter fortsatt, til tross for sine to gull. De kan allikevel bli tøffe motstandere i herrestafetten.

En syk Northug vil svekke Norges sjanser på stafetten og på femmila på søndag, selv om flere av de andre faktisk har vist at det er andre som kan ta medalje. I Petters fravær tok Eldar Rønning og Martin Johnsrud Sundby hver sin velfortjente medalje på sin 15 km 1. mars.

Det er bare å krysse fingre og tær for at Northugs halsvonde er bare forbigående og at vi får trønderen i godt gammelt slag på de resterende øvelser-

Heia Norge!

Vargas


Pin It on Pinterest