VIDEO- Når almuejustisen får råde og soldater bestemmer lovene

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Flh_-D4SX9w[/youtube]

Jeg gjør oppmerksom på meget sterke bilder på videoen fra Youtube, som jeg velger å legge ut for at folk skal skjønne hvor uforståelig grusomme disse handlingene var!

Hvordan kan dette skje? At to mennesker bli slaktet på åpen gate med såkalt politi som vitner? Er det virkelig sånn at et menneskeliv ikke er noe verdt? Jeg må si jeg er mildt sagt sjokkert, provosert og forbannet av slike barbariske hendelser. Her bør det jo være enkelt å finne de skyldige. Nei det går jo ikke for lovene styrer jo almuen selv….

Med flere hundre mennesker som tause vitner, ble to tenåringsbrødre slått i hjel med stokker på et torg i Pakistan forrige søndag. Helt fremst sto politiet.

Den usedvanlig brutale videoen, som både er vist på nasjonalt fjernsyn og publisert på Youtube, har skapt sterke reaksjoner i Pakistan.

På amatøropptaket ser man tydelig hvordan et titalls pakistanske menn tar livet av de to med flere hundre andre som vitner. Ingen griper inn. Selv ikke politiet som er på stedet med flere tjenestemenn.

En politimann står helt fremst og ser hvordan mennene slår tenåringene gang på gang med stokker mens blodet renner utover torget i byen Sialkot.

De døde kroppene ble til slutt hengt opp på en stolpe.

«Er vi ikke annet enn villmenn?»

Amatøropptaket av dødsvolden har igangsatt en voldsom debatt i Pakistan.

«Er det dette vi er? Villmenn?», skriver en redaktør i den engelskspråklige avisen The News.

«Så fullstendig ribbet for et fnugg av menneskekjærlighet at en mengde med vanlige menn kan være passive tilskuere til et offentlig drap?», skriver redaktøren videre.

Det er ikke kjent hvem som gjorde amatøropptaket. Det skal ha vært flere personer i folkemengden som filmet med sine mobiltelefoner.

De siste årene er det rapportert om flere liknende tilfeller av vold i Pakistan, men det er uklart om det betyr at antall hendelser har økt. Det kan også skyldes at sjansen for at det blir offentlig kjent har økt i takt med utbredelsen av mobiltelefoner og elektronisk kommunikasjon.
Den offentlig henrettelsen av tenåringsbrødrene kommer samtidig som regjeringen i Pakistan er hardt presset på grunn av manglende hjelpearbeid i forbindelse med flommen.

Om det er i Pakistan eller Aghanistan, utført av Saudi Arabere, Israelere eller Amerikanske soldater. Tortur er endel av hverdagsbilde i konflikt fylte land-

Det var magasinet Rolling Stone som i går offentliggjorde 17 bilder og to videoer på sine nettsider. De viser blant annet hvordan amerikanske soldater poserer med drepte, sivile afghanere. De viser også hvordan man har plassert hodet til en død mann på en stolpe. Flere av bildene blir omtalt som «grusomme».

Pakistan er et sivilser land tross alt, men når slike hendelser kan skje på høylys dag så kan man begynne å lure-

Slike handlinger bør virkelig fordømmes av alle nasjoner, og det bør settes stort press på politiets ledelse og den politiske ledelse i byen Sialkot-

Hvis det viser seg at også guttene var uskyldige så er jo saken enda mer makaber-

Pakistan må være helvetes forgård!

Vargas

Kilde VG.no

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10099744

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10044653

2 thoughts on “VIDEO- Når almuejustisen får råde og soldater bestemmer lovene

 1. hva har denne saken med amrikanere som dreper sivile i afg? ingenting kan rettferdiggjøre det usa driver med . de kaster usyldige til gautenamo fengsel,mange har sittet der i 10 uten noe rettsak. mange har blitt løslatt etter 10 år,bare blitt kastet ut på gaten igjen. og disse amr skal spre demokrati?? de har styrt afg i 10 år,og enda ikke klart å stoppe narko produkjonen. hvorfor? de får penger seff. disse amr soldatene bør få en slik straff som de på u-tube fra pakistan. hva har usa klart gjøre på 10 år? kun lagt oljeledninger gjennom afg,og kontrollerer alt olje i irak. samt har de klart å skape mill.av terrorister. men største terroristene og største trusslen er faktisk usa. går midtøsten tom for olje,da kommer de til norge….

  1. Hei potetbonden- Lenge siden jeg hørte fra den kanten-

   Mitt poeng var at det er mange konfliktområder i verden der soldater, sivilbefolkning og andre som tar loven i egne hender, avstraffelser ute dom skjer daglig i mange land, og amerikanske soldater tar seg til rette, voldtar og dreper uskyldige sivile.

   Det er en brutal verden vi mennesker har skapt, verden ville vært en flott sted uten oss….

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.