VIDEO- Noomi skal spille i nye Alien

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ojhGdRSkiUw[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2cAu9cur7qw[/youtube]

Svenske Noomi Rapace har fått sitt internasjonale gjennombrudd i rollen som Lisbeth Salander i filmene etter Stieg Larssons bøker. Tirsdag ble det kjent at hun for Salander-rollen er nominert til BAFTA, britenes Oscar, og at Ridley Scott har valgt henne til sin nye Alien-film, melder IMBD PRO.

Hele Europas Lisbeth Salander og Sveriges mest suksessrike skuespiller- har fått sin aller størst rolle. Hun hadde knallsuksess i Millenium triologien i tre meget populære filmer og krevende roller for Noomi å gjøre.

Det er hevet over enhver tvil at det er suskessen etter triologien som har fått film- USA til å få opp øynene for den tøffe og spede svenske superstjernen-

-Ridley Scotts «Alien» fra 1979  er en solid milepæl i filmhistorien. Ikke bare er filmen regnet som en av de aller beste noensinne innen science fiction/skrekk genren. Den er også en milepæl for hvordan kvinner fremstilles på film. Sigourney Weaver er sikret sin plass i filmhistorien for sin rolle som Ellen Ripley, alle actionheltinners stammor.

Jeg er ikke redd for at Rapace ikke skal gjøre en god figur i en meget spennende genre og vær sikker på at det er bare spørsmål om tid før hun får internasjonale tunge priser for sin fremmdragende måte å tolke forskjellig roller på – som skuespiller.

Er du for ung til å ha sett «Alien» filmene så er det på tide, men ikke se noen av de alene- det vil du i så fall angre på…

Kanskje en av de mest spennende filmer som er laget- Jeg gleder meg allerede vilt til å se Noomi i rollen til Ellen Ripley.

 

Vargas

 

Kilde

 

http://oslopuls.aftenposten.no/film/article488089.ece

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.