[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P3Cqn3q7AL8[/youtube]

Hvem er jeg til å bedømme det, men jeg er ikke blindere enn at jeg ser at Kristian Kjelling har utseendet med seg- Men det trenger vel ikke å være en slik ” Gresk Gud ” som håndballproffen heller?

Å være sexy er en besittelse vedkommende ikke alltid er klar over å inneha…

Jeg leste et sted at forfatter Karl Ove Knausgård var veldig høyt opp på en slik kåring. Helt sikkert vel fortjent.

 Det kåres jo et eller annet menneske for et eller annet nesten hver dag. Jeg ble kåret til årets avisbud en gang på nittitallet…

 Selv kommer jeg ikke på samme liste som Kjelling om jeg gjør meg til en gang- det løpet er kjørt enten jeg vil eller ei- Tidens tann osv.

Det er ofte damer som bedømmer slike sexy lister, men må det være det? Kan ikke sexy menn bedømmes eller vurderes fra en homofil, bifil eller heterofil manns øyne?

Å bedømme hva man synes er å være sexy er jo øye som ser- ikke kjønnsbestemt.

Og at det er mange kjekke menn i Norge er jo hevet over enhver tvil- Og man kan jo ramse opp:

Petter Northug, Ailo Gaup, Christian Strand i NRK, er alle flotte og helt sikkert kjekke gutter, men må det være en kjendis? Ja det må nesten det. Det er ikke noe poeng i å kåre en anonym liste sexye menn heller…

Axel Hennie, Jon Almås, Håvard Tjora, Trond Espen Seim og Dennis Storhøi er selvsagt alle navn som bør nevnes i så måte. Alle kjente fjes.

Dennis Storhøi

Og alder er ingen hindring for å være sexy. Lars Tangen og Marcus Ek har sine fans- ( bloggere) Og andre liker kanskje mer modne menn som Jens Stoltenberg og Erik Thorstvedt-

Jan i Opal veien 8, og Svein i Torskesvingen 19 er kjempe sexy! Det går jo ikke for det er bare naboene deres og et par kvinnelige kollegaer som ville ha stemt på disse- uansett.

Poenget er at  det bør være gutter eller menn -som de fleste som er opptatt av sånt, vet hvem er.

Min stemme hadde gått til den yngre utgaven av avdøde Erik Bye- en flott fyr!

Jeg stemmer blankt på denne listen da jeg forøvrig er inhabil, og veldig sexy i følge folk jeg kjenner-

Hvem mener du er Norges mest sexy mann?

 

Vargas

Pin It on Pinterest