Hyggelig at Norges største nettavis VG.no bruker en blogg er som kilde til sine nyheter-. Mer makt til bloggerene! http://www.drudgereport.com/flash3b.htm

President Barack Obama skal ha bestemt seg for ikke å offentliggjøre de grusomme bildene av en død Osama bin Laden.

USAs president går ikke på direkte sendt TV og sider de har tatt Bin Laden hvis han ikke er sikker. Dette er ryktet skapt av nervøse journalister som må ha noe å skrive om, og terrorister som er såret over tapet av sin leder.

Al-Qaida-lederen Osama bin Laden skjulte seg i en årrekke i den idylliske byen Abbottabad 10 mil nord for hovedstaden Islamabad. Provinsen Khyber Pakhtunkhwa ved foten av Himalaya-fjellene er konfliktherjet, men den lille byen med sine 90.000 innbyggere ligger i en fredelig del av provinsen.

– Hvilket forhold Pakistan og USA nå vil få er helt i det blå fordi pakistanske myndigheter vil blånekte for at de viste noe om at århundrets største og mest etterlyste terrorist oppholdt seg nettopp i deres land. De to landene har ikke hatt noe større problem men vært i dialog med myndighetene i landet grunnet den spente situasjonen mellom Pakistan og India.

Ingen hadde noensinne trodd at verdens mest ettersøkte terrorist kunne skjule seg her, fordi den pakistanske hæren har en svært sterk tilstedeværelse i byen.

Her bor det mange offiserer, både nåværende og pensjonerte, og det var i gangavstand fra Pakistans største militærakademi at Osama bin Laden ble sporet opp etter nitidig etterforskning, og drept av amerikanske styrker søndag.

Foto: NRK.no

– Mannen som endret USAs moderne historie vil for all framtid være synonymt med terror og de handlingene som han selv tok ansvaret for. Flyene som rammet World Trade Center , Pentagon og det siste flyet som passasjerene så heroisk klarte å styrte uten for Pensylvania før det nådde det Hvite Hus 11. september 2001-

Nå er han endelig tatt. Skutt og drept av spesialsoldater fra Navy Seals team 6.

Man kan håper at terrornettverket Al Qaida er borte med drapet på deres leder. Men det er grunn til å frykte at det snart vil komme hevnaksjoner, mest sannsynlig på amerikansk jord. Men det kan gå fryktelig hardt utover amerikanske ambassader, også i Europa.

Vargas

Pin It on Pinterest