Videoblogg- Sommerminner!

  

Foto: privat

Strålende sol fra en nesten skyfri himmel. Juli og fellesferie. Endelig kommer sommeren til tross for mange regndager og en kjølig vær type over store deler av landet.

Nå har vi vært på litt forskjellige plasser rundt om i Norge. På Nordmøre er et sted som kalles for «skoddholmane» dette pga et meget lavt skydekke over store deler av landskapet, hele sommeren…

Bortsett fra et par ganger, og da er det kanskje det fineste sted på jord, og ser slik ut.

Foto: Privat

Eller slik:

Foto: Privat

– Min oppriktige mening er at det er litt vær-avhengig når man er på ferie, og kanskje bare har en hytte, telt eller campingvogn som bopel. Det finnes som kjent ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Men du verden som det hjelper at solen skinner, det er varmt i været og man kan sitte ute til den lyse morgen om ønskelig.

 Hinderløype i Larvik Foto: Privat

«Høyt og lavt Aktivitetspark» 100% Suksess Foto: Privat

Sommeren skal være den tiden på året man gjør alt man ellers i året ikke rekker. Derfor blir det en hektisk, veldig gøy og deilig sommer. Vi har hatt variabelt vær, men har hatt en fantastisk fin sommer allikevel. Og den er jo ikke ferdig på lenge enda, heldigvis.

Det går rykter om at Fredrikstad er en flott by, og at Kongsten badeanlegg er en av byens severdigheter. Så da går turen dit om ikke lenge.

Det er alltid deilig med hotell-ferie. Mange hoteller har store myke senger, og noen hoteller har litt større rom enn andre…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2Z1F99HVS2U[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vkCtNJ56fDo[/youtube]

Har du hatt en fin sommer, og har det vært ok vær der du har vært?

Vargas

2 thoughts on “Videoblogg- Sommerminner!

 1. Herlig med sol og varme, ja!

  Vi har til nå hatt en ganske så fin sommer, egentlig. Skal ikke klage. Dvs; Jeg klager litt. På nakenbadere og übersosiale mennesker. Men ellers ikke. 🙂

  1. Enig. Sommeren har vært bra den, og jeg har for første gang blitt solbrent! Slurvet litt med solkremen på stranda. Passet på alle andre enn seg selv, og da går det fort galt. Vondt! Men det verste er at man må enten holde seg inne et par dager eller kle på seg he he:):)

   Godt å høre at du også har hatt en fin sommer. Nakenbadere er heldigvis i mindretall!;)

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.