Vil din familie ta til dere fosterbarn?

Av mange barn i Norge er så er det et stadig økende antall som har behov for en fosterfamilie fordi deres egne foreldre ikke makter oppgaven som kreves å være nettopp det. Foreldre. Barn i alle aldre har behov for et trygt og godt hjem, og det er det dessverre ikke alle som får-

Hadde du og din familie hatt potensiale til å ta til dere et fremmed barn som trenger kjærlighet, trygghet og ikke minst omsorg?

Man skal ha ressurser nok, og planlegge godt, samt ha ryddige forhold på alle plan for å bli godkjent som fosterforeldre. Det er ikke bare å ringe kommunen å si at det passer denne uken, vi er klare. Det er strenge, men viktige krav som stilles til potensielle fosterforeldre-

Barn som er så heldig å komme inn i et hjem som har alle disse punktene på plass, og ikke minst har lyst til å få et barn å ha omsorg for, kan få hele livet på skinner, og endelig begynne å leve normalt igjen.

Man kan forestille seg alle de grunner til at foreldre må ty til hjelp for å få plassert barna sine i fosterhjem. Dop, alkohol, sykdom, kriminalitet og trang økonomi. Det er helt sikkert mange andre grunner også. Barna er selvsagt ikke skyld i problemene foreldrene har kommet opp i, men de trenger trygghet, stabilitet og voksne som lytter, respekterer, veileder og er til stede i deres liv.

Hvis dette er noe for dere så ta kontakt med kommunen der du bor. Behovet er skrikende og mange barn står i kø for å få et trygt og stabilt hjem, med voksne som tar barn og unge på alvor.

Åpner dere døren?


Vargas


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.