Kjæresten til Petter Northug har Norges tredje mest leste blogg etter bare to ukers skriving.

– Jeg vet at artikkelen på VG Nett om bloggen min er grunnen til at jeg har fått så mange lesere, sier Rachel Nordtømme.

21-åringen ble Norges tredje største blogger etter at VG Nett merket seg at kjæresten til skistjernen Petter Northug skulle skrive om sin hverdag.

– Jeg skjønner at han er grunnen til at de skrev artikkelen om meg. Han har hjulpet meg nå i startfasen, men jeg har tro på at jeg skal klare meg selv videre, sier hun til NRK.no.

Nordtømme er et lovende friidrettstalent, og hekkeløperen bruker bloggen på en litt annen måte enn de som ligger foran henne på listen.

– Jeg vil ha en treningsbasert blogg framfor en moteblogg. Jeg får oppleve mye artig gjennom idretten, og hvorfor skulle ikke folk være mer interessert i å lese om det i stedet for å lese om «dagens outfit», sier hun, og slenger dermed litt kritikk mot sine bloggkonkurrenter.

Har ikke blitt rik på bloggen ennå

Suksessen har blitt lagt merke til, og selv om hun er ung i bloggefaget, har hun allerede fått flere tilbud fra annonsører som ser potensial i alle leserne.

– Jeg har fått en del forespørsler, men jeg har ikke svart på noen av dem ennå. Jeg gidder ikke å lure noen, så jeg vil se at lesertallene holder seg først, sier hun sympatisk.

Hun har en plan om å bruke bloggen til å promotere de sponsorene hun allerede har. En inntekt fra bloggen blir ifølge henne selv bare en bonus.

– Jeg tviler på at jeg kommer til å få mange sponsorer på grunn av bloggen, ler Nordtømme.

Det er en ting å være sammen med en kjendis, men Nordtømme har vel ikke akkurat useendet mot seg heller. Og de aller fleste toppbloggere er av det vakre slaget-

Jeg vil ønske Rachel Nordtømme lykke til i bloggosfæren- i det hun faktisk er blitt en av de 20 mest leste allerede….

    

Eller man kan kle av seg og bli tatt bilde av i et magasin der sexye jenter pryder forsidene-

Når det er sagt så er samtlige damer i bladet MANNs neste utgave allerede godt kjente toppbloggere fra før, men Anette- Marie, Annette og Ulrikke vet helt sikkert at disse bildene ( fantastiske bilder) hjelper godt på blogglistene og blogg trafikken også- Men jeg er ikke mindre enn at jeg hadde gjort det samme selv, hadde jeg vært i nærheten av å se ut som dere tre!

Gratulerer med flotte bilder- alle tre!

Jeg skal stå utenfor Narvesn kl 0900 på mandag for å sikre meg minst to eksemplar av bladet MANN-

 

Vargas

Kilde NRK.no

http://www.side3.no/article3061901.ece

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_trondelag/1.7265300

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bleiekrigen er over!

  I hele fjor fikk småbarnsfamiliene billige bleier. Faktisk to pakker til prisen av en. Et fantastisk tilbud til blakke familier...

Indrefilet av svin med fløtegratinerte poteter

  Jeg ser mer på meg selv som livsnyter enn hobbykokk- Og liker nok bedre å spise enn å tilberede...

Lukk