Foto: TV2.no

Da må du nok vente til 4. desember  da finalen blir avgjort. Men det er ingen hemmelighet at det er en person som har gjort seg bemerket i positiv forstand fra dag en.

– I løpet av uken har deltakerne fått testet både psykiske og fysiske selvkontrollen. Når «Big Brother» kommandrer frys, skal alle samme stå bom stille. Den som rører seg færrest ganger i løpet av uken får en gjev gullbillett direkte til finalen.

Denne plassen var det Lena Charlotte som tok, og dermed er hun den eneste av deltagerne som er sikret en finaleplass.

Lena Charlotte fikk kun ett poeng, og vant derfor over en knepen seier over Roberto som til sammen fikk to poeng. Det var til slutt en duell mellom de to som avgjorde hvem som skulle stikke av med immuniteten.

Jeg er rimelig sikker på at Lena Charlotte kommer langt og er blant de aller siste som må forlate huset i Stockholm.

Allikevel er det Joacim som har vært best likt, og ikke vært nominert før nå. Han er veldig populær blant TV-seerne og han er en fin og sympatisk type.

Det er veldig overraskende om det blir noen andre enn han som blir en million kroner rikere 4. desember.

– Joakim har den siste tiden levd i et trekant drama mellom Tine og Silje. Det ser ut som om det er Silje som trekker det lengste strået. Hvor sterke følelser det er i huset, får man ikke vite etter at Big Brother er ferdig og deltagerne har fått et langt mer normalisert liv.

Nå kan du følge de 6 siste deltagerne hele døgnet de siste dagene for mindre enn en 50 lapp.

Det er kun 12 dager igjen av 100 dager i isolasjon.

Vargas

Pin It on Pinterest