Voldtekt av kvinner akseptert?

 

http://www.dixi.no/

Ta vare på jentene, drikk med måte, respekter grenser, gå ikke alene og planlegg hjemturen. Det er noen av rådene til årets russegutter- og jenter fra leder ved vold- og sedelighetsavsnittet i Oslo politidistrikt, Hanne Kristin Rohde. Vi vet fra tidligere forskning at alkohol og voldtekt ofte henger sammen, sier hun og legger til:

– Men når festen er over for natten kan det være utenforstående som står og venter.

– Voldtekt av kvinner er et samfunnsproblem i Norge, selv om det som oftest skjer i de større byene- så hender det også i hjemmet. Det er store mørketall mht voldtekter og en voldtekt er en for mye. Dette må taes på alvor av myndighetene. Det er 100% UAKSEPTABELT at kvinner ikke skal kunne få gå fritt i by og hjem! Norge 2011 er blitt en fristat for overgripere, og myndighetene toer sine hender. Det er en skam!

Det er vår og går mot sommer,  det medfører flere voldtekter rent statistisk. Det er mer mennesker ute og man går mer lettkledd enn ellers.

Foto: Frie-ytringer.com

– I Oslo alene var det 5 voldtekter i april. Og Stavanger hadde det samme problemet for noen år siden men der har politiet lyktes med å stoppe denne voldtekts bølgen. Første halvår i 2008 var det hele 18 voldtekter, og politiet stod uten mye spor i flere av disse sakene. Det ble satt inn ekstra politiressurser, sivile spanere og mer synlig politi i gatene. Samt et tett bånd til Natteravn tjenesten gjorde Stavanger til en lengt tryggere by innen kort tid.

De fleste voldtektene fra den gang er også oppklart og gjerningsmannen tatt pga de økte politi ressurser.

Det er denne modellen også Oslo- politi bør få ressurser til å jobbe etter.

– Om det ikke blir gjort noe drastisk snart, spesielt i hovedstaden så vil sommeren 2011 bli et rekord år i antall overgrep og voldtekter mot kvinner. Kvinnene selv må ta de forhåndsregler som skal til for å unngå dette. Ikke ta pirattaxi, unngå å gå alene hjem. Planlegg byturen slik at flere tar drosje sammen, til og fra.

Ny voldtekt i Olso, natt til 1. juni

Gjerningsmannen skal være en mørkhudet mann, mulig av pakistansk opprinnelse og han er omtrent 25 år gammel. Politiet går ut med en etterlysning, for å beskytte flere mulige ofre etterlyser politiet Raess Dawlatzai (20) for to overfallsvoldtekter i Oslo. Inklusiv den på Alexander Kiellands plass natt til 1. juni-

– Kvinnen ble transportert til voldtektsmottaket i Oslo. Det går etter forholdene bra med henne, men hun er berørt av det som har skjedd, sier vaktleder ved Kriminalvakta i Oslo, Bernt Toverud.

Skulle det allikevel skje at man blir overfalt og voldtatt så er det svært viktig for politiet at man oppsøker voldtektsmottaket slik at tekniske bevis blir sikret. Og så raskt som mulig anmelde voldtekten for at politiet skal få begynt etterforskning.

– Det skjer nesten hver eneste helg. Neste gang kan det være din datter, din mor, din venninne eller du selv som blir overfalt. Ta ansvar og sørg for at du er trygg med å unngå å gå alene.

Gi også et klart uttrykk for at dette er uakseptabelt. Det må ressurser til for å forebygge alle overgrep i Norges største by.

Politikerne er tvunget til å gi politiet de ressursene de trenger for å få Oslo så trygg som mulig- for alle!


http://www.natteravnene.no/

 

 


Vargas


Kilde

http://www.vg.no/nyheter/okonomi/artikkel.php?artid=10094950

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10094908

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10094916

http://www.expressen.se/nyheter/1.2456608/overlakare-atalas-for-flera-valdtakterhttp://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10085169

66 thoughts on “Voldtekt av kvinner akseptert?

 1. Det er helt grusomt, rett og slett helt grusomt. Jeg har selv opplevd overgrep, og det biter seg fast slipper aldri tak. Du må å mange måter starte helt på nytt igjen, en delav deg dør rett og slett. En voldtekt er det nærmeste du kommer å ta livet av noen, uten faktisk å drepe vedkommende. Politiet må absolutt få flere ressusjer til dette, også må etterforskningen komme igang MED EN GANG. En voldtekssak skal ikke ligge nederst i en bunke i 14 dager for så å bli henlagt. Desverre er det ofte det som skjer.

 2. Ett stadig økende antall muslimer anser seg for å være i krig med mennesker med et annet livssyn. Å delta i denne «krigen» betraktes sågar som en plikt i disse miljøene. Islamske skrifter som underbygger deres ideologi sier at alle midler er tillatt i deres kamp. Voldtekt er en av mange former av overgrep som foreslås brukt for å terrorisere den ikke-muslimske befolkningen. Det er ikke sikkert alle voldtekter der gjerningsmannen er «ikke-vestlig» begås i denne hensikt, men det er knapt tilfeldig at alle ofrene er etnisk norske. Hvis overgrepene ikke er religiøst motiverte burde ofrene statistisk sett være spredd over flere etniske miljø.

  1. Da er det fritt fram mener du? Når du går rundt og kallerdeg selv for «Rasshøl» så er det vanskelig å ta dine kommentarer seriøst, det skjønner du kanskje?

   Vargas

 3. Det er helt uakseptabelt at norske kvinner ikke kan gå litt lettkledd nå som sommeren nærmer seg uten at man skal «innby» til voldtekt!! Det gjelder selvsagt resten av året også. En kvinne ønsker ALDRI å bli voldtatt!
  Det er stort sett norske kvinner som blir voldtatt av menn med utenlandsk opprinnelse. Hva er problemet deres?
  Dere to med kommentarer før meg – dere tuller eller? Her i landet gjør man nemlig ikke slikt. Har du lyst får du lov av meg til å dra tilbake dit du kommer fra også!

 4. Skulle ønske flere turte å si sannheten, slik Per gjør. Snart kommer vel en eller annen Chaudry i VG for å forsvare denne pakkisen som voldtok 20-åringen. Denne stakkars muslimen har vel problemer med å integrere seg og trenger hjelp. Desverre blir det nok kun et kort opphold på 4-stjerners hotell (les fengsel), før han kommer ut i tide til sitt eget tvangsekteskap og akkurat rekker å kaste syre i trynet på bruden når hun prøver å nekte. Etterpå kan jo like godt hele familien voldta henne for æreskrenkelse slik skikken er i pakistan.

 5. Kvinner og jenter. Vi demonstrerte for å få lov til å gå i fred å ikke bli voldtatt. HVor var alle muslimske jenter med hijab under demonstrasjn? Det er deres brødre og fettere som gjør dette mot oss! Er dere enig med dem?

 6. Det er dette som har vært risikoen med alle moral-prekener, fra alle moralpolitier bak ulike blogger, bak artikler, bak jury-medlemmer, bak domstoler, som kommer med velmenende råd til ALLE Norges kvinner, ( eller til halvparten av menneskene i Norge- de som er født med livmor) Dette tjatet om at kvinner ikke skal gå dit eller hit, ikke ta buss, ikke flørt, ikke gå tynnkledd, ikke gå alene, ikke ta taxi, eller ta taxi, ikke slutt for sent på jobben eller gå for sent hjem fra byen, ikke gå der det ikke er lys – gå omveier. Ikke gå der det ikke er andre mennesker, ikke gå på fest med mange mennesker du ikke kjenner, ikke drikk for mye, og ikke snakk med fremmede.

  Dette er det vi kvinner blir møtt med i Norge i dag 2011. Alle moralprekene har blitt til hvileputer for staten til å gjøre noe med problemet- og hvorfor skulle de? Det er jo mye lettere å legge ansvaret hos kvinnen. Da kan man indirekte si at hun kan skylde seg selv. Og det andre jeg fryktet var at disse moral-prekenene skulle bli til uformelle holdninger i samfunnet.

  Vi var flere som diskuterte denne artiklen om enda en ny voldtekt. – kommentarer:
  – Ahh….så kjipt, hun skulle ikke gått alene.
  – Hadde hun vært på byen?
  – var hun full?
  -Hvorfor snakket hun med overgriperen?

  Dette er kommentar som speiler holdninger., Ansvaret ligger ikke lenger hos overgriperen men hos kvinnen som må gjøre det hun kan for å ikke bli voldtatt og dermed på oppleve pekefingeren fra samfunnet.

  Og det eneste som antagelig vil komme ut av denne voldtekten av denne jenta er,: en smertefull tid for offeret, en henleggelse fra politiet, og enda en bølge med moralprekener fra kjente og ukjente i media, som vil dette over oss med engang vi åpner en nettside.
  Og hallo? VI er allerede der at kvinner ikke kan bevege seg fritt i eget land/by, ved at kvinner hele tiden til døgnets alle tider må kikke seg over skulderen for å beskytte seg selv.

  1. Det var moral prekenen sin det, burde ikke heller du som kvinne komme med råd til dine med søstre om hva som bør gjøres for alt kvinner blir voldtatt og mishandlet i egen by? Og er det ikke bra at debatten taes oppp? Jeg mener det verste man kan gjøre for kvinnene som er potensielle offer, er å fortie det hele ihjel-

   Takk for ditt bidrag Kattan-

   Vargas

 7. Du mener at jeg som «med-kvinne» burde komme med råd for hvordan mine medsøstre skal unngå å bli voldtatt?
  Det gjør jeg altså ikke. FORDI jeg anser at man da flytter over ansvaret til kvinnene. Og den man skulle rettet bidraget sitt til burde være politikere som «bestemmer». DU skjønner det Vargas, at man blir ikke kvitt ugress når man ikke tar med rota! Og det at kvinner ikke skal gjøre ditt eller datt, eller går alene hjem…- Det vet de aller fleste. Det er ikke noen vits i å tenke at kvinner er noen dumme naut som går hvileløst og tankeløst rundt om i byen uten en hensikt og uten en formening om eventuell fremtid. Jeg har selv vært på byen og hatt så gøy at jeg ikke har lyst å dra hjem kl 23 fordi det er FØR 24, og derfor beregnet som sikrere. Jeg har også stått der kl 03. 00, og ikke hatt noen til å følge meg de 30 minuttene det tar for meg å spasere hjem, av ulike grunner. Og kanskje hadde jeg som en fattig student faktisk ikke råd til 200 kr i taxi-penger. Det er altså ulike grunner til at noen velger eller må å gå alene, man har kanskje ikke noe valg hvis man ikke da tørr å sove ute. Så altså. noen ganger (les. alltid) må man få lov til å spasere hjem alene uten at du skal bli betraktet som fritt vilt.

  Og hva er et potensielt offer? Da må du også vite litt om gjerningsmannen. Og bare fordi man ikke preker moral overfor sine medsøstre så betyr ikke det at man holder kjeft av den grunn, det kan faktsik hende at man gjør noe som kanskje er mer hensiktsmessig og grundig og det er å prøve å rette fokuset der hvor det hører hjemme, nemlig hvordan man kan forhindre voldttekter ved å forhindre voldtektsmenn. Se på Stavanger feks.

  Og mine medsøstre har antagelig nok av biologiske søstre, venninner, mødre, fedre, brødre, lærere, aviser osv, til å fortelle hvordan de bør oppføre seg. Jeg har ikke særlig tro på at det vil hjelpe mot et samfunnsproblem. Og debatten er oppe alt den,. men den bør snus til å gjelde en debatt som ikke kun hever en moralsk pekefinger til kvinner. Man bør kjempe for at kvinner skal få lov til å gjøre det samme som menn, der de har eierett over egen kropp.

  1. Ja, du virker da som en klok kvinne. Deg bør dine medsøstre lytte til, men du må jo bestemme om du vil fortelle hvor dumt det er å gå hvileløst omkring i hovedstaden halvfull og halvnaken, når sjansene er der for å kunne bli overfalt. Mitt poeng, og det står veldig tydelig, at det er ikke kvinnene som er problemet i denne saken, det selvsagt overgriperen. Men kvinner bør tenke på egen sikkerhet for egen helses skyld.

   Takk for innlegget ditt.

   Vargas

 8. Hei.

  For det første, bare oppklare et par punkter. Det er ikke bare etnisk norske kvinner som faller offer for dette. I følge statistikken fra 2008 er ofrene spredt over spektret, men anmeldelsene kommer hovedsaklig fra etnisk norske kvinner. Dette fordi mange norske kvinner av utenlandsk opprinnelse, og utenlandske kvinner som bor i Norge ser på dette som en tabu emne, der anmeldelsen vil være like vanskelig som, om ikke verre enn selve voldtekten. Jeg forsvarer på ingen måte dette standpunktet, men det er dessverre en realitet.

  Nå til debatten om utenlandske voldtektsmenn kontra etnisk norske. I 2010 hadde flertallet av overfallsvoldtektene som ble anmeldt til politiet en antatt gjerningsmann av utenlandsk opprinnelse. Det er ikke til å legge skjul på, og det er både sjokkerende og kvalmende. Samtidig ble det anmeldt 9% flere voldtekter av «andre arter», hvor 74% av de antatte gjerningsmennene var etnisk-norske. Merkelig nok kjørte VG og Dagbladet aldri en sak på det.

  Sist men ikke minst: Kvinner, som menn, har selv et ansvar for sin egen sikkerhet og det kan mann ikke ignorere. I følge dagens politiske mål for politienheten i landet, sikter mann på 2 politibetjent pr 1000 innbyggere i 2020. Tallet er betydelig lavere idag. Vi lever dessverre ikke i noe perfekt verden. Det er lett å skylde på menn av utenlandsk opprinnelse eller av andre kulturelle bakgrunn, men sannheten sagt så har voldtekt vært en del av den norske kulturen siden vikingene herjet, og frem til tidlig på 1900-tallet. At det ikke har blitt noe tryggere etter at vi bestemte oss for å ta inn alt av asylsøkere, uten å undersøke deres psykisk helse eller prøve å omskolere dem til å kunne fungere i vårt samfunn, skal jeg ikke si meg uenig i. Unnskylder på ingen måte deres handlinger, men om mann har vokst opp med voldtekt som en del av hverdagen, så er det mye lettere å utføre handlingen uten den riktige korrigeringen og innsyn i våre normer og regler. Du kan ikke forandre på et livssyn ved å si «fy, det der har du ikke lov til» …

  Så til dere damer der ute, vennligst ikke la deg rive med av «det er våre gater, vi går som vi vil, så drita som vi vil, og vi forventer å kunne gå i fred» bølgen. Dere har selv ansvar for deres trygghet! Det hjelper ingenting om politiet legger all verdens ressurser for å fange gjerningsmannen, selv om han ble straffet hardt og lenge, så vi du fortsatt måtte leve med minnene for resten av livet ditt!! Så drikk med måte, planlegg hjemturen bedre, gå i grupper, vær varsom uten å bli paranoid, og for guds skyld, meld dere inn på et selvforsvarskurs! Du vil ALDRI våkne opp en dag og tenke «søren, jeg skulle ønske jeg ikke hadde meldt meg inn på det selvforsvarskurset. Jeg har bedre kroppskontroll, sterkere muskler, mer selvsikkerhet i mine evner og mer selvdisiplin.. dessuten har jeg blitt kjent med en hel gjeng med snille og hyggelige mennesker. Det trengte jeg ikke i livet mitt altså!»

  Det fantes voldtektsmenn lenge før vi akseptere asylsøkere fra krigsherjede land inn i samfunnet, eller lavinntekts/lavere utdannet utledninger for den saks skyld. Det er ikke et problem mann kan få bukt med over natten. Likevel kan mann komme langt med et bedre integreringspolitikk, utestengelse av asylsøkere og deres familier fra Norge ved en slik hendelse, og strengere straffer for borgere av dette landet, med påbudt registrering som sex-forbryter med obligatorisk meldeplikt ved kjøp/leie av bolig til hele nabolaget, og til arbeidsgivere. Alle fortjener en ny sjanse når de har gjort opp for sine handlinger i rettsystemet, men konsekvensene av en sex-forbrytelse må vare lengre enn f.eks et ran, eller en slåsskamp på byen. Ofrene må leve med det for resten av livet, da må det samme kunne forventes av gjerningsmannen/kvinnen også!

  Jeg er en mann av indisk opprinnelse, en norsk statsborger, og stolt patriot og soldat for dette landet, dens borgere og dens verdier. Når jeg tenker på at jeg også en dag vil være far til ei jente (forhåpentligvis), så håper jeg virkelig at Norge er et tryggere og mer rettferdig land for jenter innen den tid. Det var ikke min hensikt å fornærme eller såre noen, jeg ville bare dele mine personlige meninger rundt denne saken.

  Min sympati og mitt hjerte går ut til hun som falt offer for en drittsekk av det jeg ikke engang vil kalle en mann, natt til 1. juni 2011 ved Alexander Kiellands Plass. Jeg tok 21 bussen forbi der i 4 år mens jeg studerte ved UiO, og det skal sies at et tryggere sted i Oslo skal mann lete lenge etter. Kan det skje der, så kan det skje hvor som helst, og det er en veldig trist tanke.

  Mvh.

  1. Hei Ret

   Takk for et langt og reflektert innlegg-

   Og jeg er enig i det meste du skriver, bortsett fra det du mener med økte politi ressurser. Det virker garantert og med slike virkemiddel er Stavanger en by med et godt bevis på nettopp det. Der er antall voldtektene gått ned betraktelig etter at politiet har fått mer ressurser, og jobbet konkret med problemet.

   Og det viktigste poenget ditt, som jeg er 100% enig i. Alle har eget ansvar for sin sikkerhet.

   Takk for et godt bidrag!

   Vargas

 9. Voldtekt av menn da, skal ikke det nevnes i det hele tatt?
  Tittelen er jo «voldtekt av kvinner» akkurat som det ikke finnes voldtekter mot menn…

  1. Voldtekt av menn skjer men i svært mindre grad enn mot kvinner. Det er selvsagt minst like alvorlig for det. Men denne gangen valgte bloggeren å konsentrere seg om et problem av gangen. Og det er et stort samfunnsproblem at kvinner ikke kan gå trygt i Norges hovedstad.

   Takk for din kommentar-

   Vargas

 10. Bare en ting å si: bæretilatelse.

  Når vår egen regjering faktisk er hoved grunnen til at disse overfalls voldtektene skjer, må vi gå til angrep på trusselen.
  Først og fremst er dette en politisk kamp hvor vi må bli kvitt den sittende regjering.
  I mellom tiden må vi ha strakstiltak:
  Kvinner, delta på kampsport/selvforsvars kurs, anbefaler krav maga.

  Lær dere å bære/bruke pepperspray, bær overfallsalarm.
  Få hjelp av en kamerat til å trene på overfall, la han angripe deg på forskjellige måter, forfra, bakfra, i lyset og i mørket, prøv å lær hvordan du kommer deg løs, eller kan få tilgang på dine våpen eller mulighet til å treffe non av sjokk sonene hans.
  utstyr kameraten din med noe polstring, øyebeskyttelse og en gjennomsnitts kvinne kan gi nesten full gass under trening.
  Begynn sakte, og intensiver teningen etter hvert som dere blir trent, etter hvert kan din kamerat angripe deg med full kraft og du vil ikke bli så sjokket at du ikke kan reagere, hvilket er kritisk under ethvert angrep.
  Gjør dette ofte, da vil dette bli vanlig for deg, og i en reel overfalls situasjon vil du være beredt.

  Umiddelbare sjokksoner på en kropp er:
  Øyne(stikk finger/e), nese(slag opp eller ned på nesetupp) begge trenger lite kraft for å være meget effektive.
  hals/adamseplet i fron hals(slag med knyttneve eller finger tupper kan være meget smertefult og sette person i sjokk.
  Slag med håndflater på begge ører, vil ha paralyserende effekt/meget smertefult, men trenger mer kraft(mål er og forme henda som en luft tett kopp rundt begge øreinngangene, og «slå» luft inn i tromme hinnen) effektivt om du er på rygg med motstander over deg for eksempel.
  balle spark/kne/slag med flat hånd, denne kan være effektiv, men om personen er full eller full av adrenalin, så kan dette faktisk ha liten effekt, og bare forsterke angrepet mot deg.
  Husk at i en reel situasjon skal du bruke max kraft, og fullføre, dvs, dytt fingrene igjennom øyet hans, slå av all kraft på nese, øre inganger baller hals etc.
  Om du bruker for lite kraft kan det resultere i feil og føre til vold mot deg igjen.

  Husk også at enhver form for motstand fra din side, kan resultere i skader på deg om ikke du lykkes.
  Om du bærer pepperspray, våpen av en eller annen slag så kan dette bli brukt mot deg, forsikre deg om at du kan bruke dette effektivt i trenings sammenheng.
  Om du treffer godt på en av disse over er det nesten 100% sjanse for at du slipper unna og din angriper ligger på bakken.

  Beste forsvar er å aldri gå alene.

  PS: out enhver overgriper på alle sosiale samfunn, varlse politi, varsle dine venner og kjente, prøv og husk beskrivelse av overgriper etc, jo mer detaljer jo bedre. spre informasjonen, få hjelp av kamerater til å spre informasjonen.
  Vi kan ikke stole på vår regjering for beskyttelse, vi må beskytte oss selv.

  Vi var en gang vikinger, krigere, og våre kvinner var harde og sterke.
  Dagen er kommet for at dere reiser dere igjen.

  1. Hei Kim

   Jeg setter pris på engasjementet ditt, men det er ikke så enkelt som du skal ha det til min venn. En voksen mann på 1.80 eller høyere feks.- har ikke noe problemer med å slå en kvinne bevisstløs for så forgripe seg, de fleste kommer overraskende på ofret sitt.
   Jeg er helt enig med deg i at det er viktig at kvinner gjør hva de kan for å forsvare seg, og gjerne gå på selvforsvarskurs, men jeg er redd det ikke er nok.

   Mer politi er strakstiltaket som har best resultat på kort og lang sikt.

   Takk for at du bidrar til debatten

   Vargas

 11. Norske politikere av den sosialistiske sorten(6 av 8 politiske partier) ELSKER voldtekter begått av muslimer og negere. Hver uke blir norske kvinner ydmyket på verste vis av disse primitive vesenene, mens kvinnelige sosialistledere og feige politikvinner bagatelliserer febrilsk og hysterisk. De gir fullstendig f*** i sine «medsøstre». Å sammenligne problemer med grensesetting i forhold og på hjemmefester, ting som alltid har eksistert og som alltid har vært underlagt generell straffelov, med det importerte fenomenet med brutale overgrep av fremmede og hatefulle mennesker i det offentlige rom er ganske enkelt grotesk. Ethvert slikt overgrep er hatkriminalitet på sitt verste, og det er de mentalt ødelagte NORSKE sosialistideologene som relativiserer, bagatelliserer og rett og slett godtar dette som et hyggelig innslag i samfunnet. Løsningen er klar: send alle muslimer ut av Norge. De har bevist sitt hat og sitt fiendskap enten aktivt eller passivt. Sosialistene bryr seg IKKE om det norske folk, og de bidrar til å ødelegge hele Europa. Vi har ikke råd til å ha dem lenger. Vi har ikke råd til å leke lenger.

  1. Denne debatten får fram sterke ord og følelser, og jeg mener du tar feil i at politikere i Norge elsker voldtekter begått av noen som helst. Dette blir å dra debatten ned på et lavmål jeg ikke er interessert i å være med på. Du får prøve å moderere deg for å bli tatt med i debatten. Du har rett til å mene det du vil. Men dette blir helt fei. Du kan ikke skylde på kvinnelige politikere og politi, for voldtekter begått i hovedstaden-

   Vargas

 12. Skuffende at du forsvarer hyklerne blant oss, vargas. Skyld i problemene er de menneskene som har forårsaket at fiendtlige mennesker vrimler blant oss ved 1. å tillate at de kommer hit, 2. å oppmuntre disse fiendene finansielt til å formere seg ukontrollert og 3. ved ikke å ha sendt dem ut av Norge og Europa. Det dreier seg om et relativt fåtall ideologer i politiske partier, media, akademia og de kriminelt statsstøttede antiblabla-organisasjonene. Du forsimpler debatten ved å unngå mine observerbare poeng. Det er vel åpenbart at direkte skyld for voldtektene har hatmuslimene som voldtar. Men disse er som de er. De praktisk skyldige er media, politikere og visse folk i akademia.

  1. Du tar feil. Jeg forsvarer ingen, men jeg mener problemet er langt mer komplisert enn det du framstiller her-
   Det er ikke utelukkende muslimer som voldtar, er det vel?

   Vargas

 13. Kim jeg vet du mener godt med selvforsvars-ideene dine. Men mye av det du sier er bare gjennomførbart i teorien og kan være farlig for kvinnen. Viktig å trene selvforsvar, men ikke MMA lignende teknikker som krever styrke. Det finnes kampkunster som du kun bruker teknikker som ikke krever styrke, kun teknikk og som er mer effektiv en rå vold. Små ting som kan skade mer enn rå vold og du kommer deg unna. Men tren i en seriøs klubb for dette. Ett eksempel kan være Bujinkan-trening(finnes flere andre gode alternativ).

  Men i bunn og grunn er politiet viktigste ressurs og at dessverre kvinner må ta forehåndsregler når de ferdes alene. Det burde ikke være slik, men samfunnet har blitt slik dessverre.
  Alle i samfunnet skal kunne bevege seg fritt uten å bli utsatt for vold.

 14. DETTE ER SPESIELT RETTET MOT RASSHØL og SOMALI: Hvis man har lyst til å voldta noen, har man LOV TIL Å SØKE HJELP i helsevesenet før man faktisk voldtar. Volkteksmenn – og -kvinner – trenger psykoterapeutisk og/eller psykiatrisk behandling og STRENG, STRENG, STRENG fengselstraff. OG KASTRERING!!! Hadde fengselstraffene vært enda trengere – og hadde tvangskastering vært en del av fengselstraffene – hadde det muligens hjulpet LITT på denne f***skapen som følk kan få seg til å gjøre. Overgrep – særlig seksuelle – GJØR MAN BARE IKKE, uansett om en dame er kledd som en hore eller naken eller er innpakka i pels som en eksimo. Voldtekter kan bryte et menneske helt ned – det skader en for livet uansett! NULL TOLERANSE FOR SLIK ONDSKAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Punktum.

  1. Spot on!!

   Nulltoleranse for voldtekt, men jeg er redd det bare skjer i en ønsket drømme verden. Allerede i denne langhelgen er det kvinner som blir mishandlet og voldtatt i Norge. Hovedsaklig fordi myndighetene ikke vil øke politi- ressursene blant annet, etter min mening.

 15. muslimer voldtar norske kvinner!? nordmenn voldtar små barn!?eller kristne er pedofile!? finnes syke mennsker i alle folkeslag, selv er jeg for dødstraff for voltekt drap pedo osv. dessuten er denne afg her pga krigføringen fra norge usa nato.han er nok jaget fra sin hjem i afg,sikkert mistet familie pga bombingen fra norge . men uansett bør denn voldtektsmenn henges.

  1. potetrepublikken.norge.:
   muslimer voldtar norske kvinner!? nordmenn voldtar små barn!?eller kristne er pedofile!?finnes syke mennsker i alle folkeslag, selv er jeg for dødstraff for voltekt drap pedo osv. dessuten er denne afg her pga krigføringen fra norge usa nato.han er nok jaget fra sin hjem i afg,sikkert mistet familie pga bombingen fra norge . men uansett bør denn voldtektsmenn henges.

 16. nei, det er ikke utelukkende muslimer som voldtar, men flerparten av overfalls voldtekter begås av utlendinger, muslimer er overrepresentert i denne statistikken, tror det var 60-70 % eller noe, har ikke den statistikken her nå, men sånn omtrent.
  Og i våre fengsler er muslimer over representert.
  Det at staten har disse vidåpne grensene og latterlig kontroll på asyl søkere fra meget voldelige områder av verden, er indirekte årsak til mange av disse overfalls voldtektene.

  Det er denne avfeielsen av alle argumenter «mot» utlendinger som blir sett på som rasisme, som ødelegger alt.
  Og så brukes dette argumentet om at det er mange mørketall på voldtekter som skjer i hjemmet som ikke blir anmeldt og sånn gjort av nordmenn.
  Greit, det skjer nok flere voldtekter i hjemmet av nordmenn, men hvorfor i huleste er en antagelse et argument mot en fakta statistikk som er over representert av muslimer og ikke vestlige mennesker.
  Rasisme kortet er brukt opp, jeg var nok en periode i mitt liv litt rasist eller fremmed fiendtlig, men nå er jeg mer kulturist om det kan kalles det, hat mot visse kulturer, ikke mot rase.
  Har jobbet med flere utlendinger fra hvit til kål svart som er helt ok mennesker.

  Det vil alltid være endel voldtekter, uten tvil.
  men vi kan luke bort en rimelig stor del av den, samt annen kriminalitet om vi hadde bedre kontroll på innvandringen.
  Dette ville i seg selv bidra til at vi fikk «mer» politi til å «passe» på oss, fordi at de ikke var opptatt med alt dette andre.

  Det er det denne saken og mange andre kriminal saker bunner ut i.

  Bare sånn for å gjøre det klart, om du lever i Norge på «norsk» vis etter norske regler og normer så spiller det ingen trille for meg om du er grønn eller blå, eller kommer fra afghanistan eller china, er verken rasist eller nazist.
  Men ukontrolert innvandring blir som skadedyr å regne, de overvelder vårt samfunn med kriminalitet vi ikke hadde hatt, utgifter vi ikke hadde hatt, med brutalitet og metoder vi ikke er klar for/vant med.

 17. bare for å svare responsen på selvforsvars teknikker, øyne, nese krever svært lite styrke for å få effekt, og ja i teorien er nok det jeg skrev langt enklere enn i praksis, anbefaler å trene i serøse kampsport klubber uten tvil.

  bare en voldsalarm med høy sirene vil virke meget avskrekkende på enhver angreps mann, og pepperspray vil også hjelp godt.
  Men enhver motstand stiller selvfølgelig kvinnen i muligens fare for mer vold for at angriperen skal overvinne motstanden til kvinnen.
  En voldsalarm uler høyt selv om du skulle bli slått bevistløs, samt at det er vel bedre med et blått øye enn et blødende eller misbrukt kjønnsorgan?

  Men igjen, risikoen ved fysisk motstand er betydelig og uberegnelig.

 18. EN MÅ ALLTID HUSKE PÅ AT DET ER MANGE SOM ER GLAD I DEG. JA NETTOPP DEG!
  TA IKKE UNØDIG RISK HVA ER UNØDIG RISK?? ER DU IKKE KOMFORTABEL MED SITUASJONEN DU ER I. FORSØK Å TREKKE DEG UT VED Å OPPFØRE DEG NORMALT,
  FOR IKKE Å VEKKE OPPMERKSOMHET. GÅ ROLIG DERFRA OG TA KONTAKT MED NOEN DU STOLER PÅ ETT ANNET STED ENN HVA DU KOM FRA. TAKK FOR OPPMERKSOMHETEN. VÆR ALLTID FØRE VAR ENN ETTERPÅ….

 19. Disse menneskene voldtar ikke fordi de er muslimer, eller følger islam. Hadde man fulgt den logikken, så ville mange flere muslimer ha vært voldtektsmenn i Norge. Faktum er at de fleste overfallsvoldtekt blir begått av asylsøkere eller mennesker med ulovlig opphold i Norge. Ikke bare det, voldtekt er som regel ikke deres første lovbrudd. De har som regel blitt tatt for andre lovbrudd før, og er «kjenninger» av politiet.

  De er allerede på sidelinjen av samfunnet, og har ingenting å tape på å spe på med andre kriminelle aktiviteter, som feks voldtekt. Spesielt når de ser hvor tafatte straffer de får av lovverket uansett.

  Problemet her er ikke muslimer, eller deres kvinnesyn. Problemet her er tafatte straffer for alvorlige forbrytelser som voldtekt, og at mennesker med ulovlig opphold i Norge får vandre gatelangs, uten tilsyn, og uten å bli tvangsutsendt.

  Muslimer med lovlig opphold i Norge, er IKKE overrepresentert på voldtektsstatikken. Det er disse menneskene som kan karakteriseres som Muslimer i Norge, da de er en del av samfunnet, og må forholde seg til norske lover og regler, på lik linje som oss alle andre.

  Ønsker man å få bukt med overfallsvoldtekt problematikken, så setter man fokuset på førstnevnte gruppe, altså kriminelle med ulovlig opphold i Norge. Ønsker man å bedrive hets over en lav sko, så setter man fokus på den jevne muslimske mannen i Norge (som oftest ikke engang står bak overfallsvoldtektene).

  Ingen benekter forøvrig at enkelte muslimer har utdatert kvinnesyn, og dette kan føre til problemer, som trakassering. Men hadde dette vært hovedgrunnen til overfallsvoldtektene, som enkelte her liker å påstå, så ville nok overfallsvoldtekt statistikkene ha vært langt større.

  Muslimer med lovlig opphold i Norge utgjør ikke den største delen av gruppen som begår overfallsvoldtekt. Det gjør kriminelle asylsøkere, som ofte har fått avslag på asylsøknaden. Det gjelder og ikke blande disse to gruppene, men for de som øsnker å spre hatpropagandaen sin, så er det jo selvsagt ingen nyanser som eksisterer.

  1. Hei Rob

   Jeg er sikker på at du har rett i en ting, og det er at de innvandrere som oppholder seg ulovlig i Norge, som tror at norsk lov ikke gjelder for dem. Og disse er overrepresentert i å utøve voldtekter på kvinner i Norge. Her burde justisministeren ryddet opp for mange år siden. Det er store mørketall her, og det er en direkte trussel mot rettsvernet i Norges største by, og en skam at Storberget ikke rydder opp!

   Takk fra en flott kommentar Rob

   Vargas

 20. Problemet i Norge i dag er ikke mangel på ressurser, men total mangel på vilje til å ta et oppgjør med hele innvandringspolitikken styrt av en venstreside som ikke som ikke er opptatt med Norske borgeres rettstrygghet.
  Hele venstresiden med sin innvandringspolitikk og ønske om flere kriminelle asylsøkere er tydelig helt nødvendig for å opprettholde sysselsettingen av sine egne maksyke støttespillere, som ikke ellers hadde fått en jobb i Norges land.
  Staten bruker helt sikkert flere midler på å beskytte kriminelle asylsøkere med stadige påminnelser om krav til rettstrygghet for disse, noe vi NORDMENN tydeligvis har mistet.
  Med Dette KREVER jeg rettsrygghet til Alle NORSKE BORGERE NÅ !!!!!!!!!!!

  1. Mulig du har rett, at politikerne har mistet fullstendig kontrollen, men mener du at et FRP styrt Norge så hadde vi vært kvitt på innvandrere og voldtekter? Da tror jeg du tar feil. Men jeg er enig i at det ser ut som det er fritt vilt. Stoltenberg er er mer opptatt av endene sine enn å rydde opp i egen by. En skremmende holdning!

   Men et regjeringsskifte kommer ikke før 2013 som tidligst, hvor mange kvinner har fått sine liv ødelagt etter overfall og voldtekt innen da?

   Vargas

 21. Voldtekt av kvinner akseptert?

  Det ser nesten ut som det er akseptert fra regjeringen sin side med tanke på hvor lite de gjør for å beskytte innbyggerne i Norge fra slike tilfeller. Dessverre!!

  1. Nettopp, og det er det som er mitt poeng. Det må komme mer ressurser i form av mer politi i gatene, og det må bli null toleranse for kriminelle innvandrere. Et lovbrudd er lik utvisning, det er den eneste måten å få stoppet dette på-

   Takk for din kommentar.

 22. EKSEMPEL :

  Mulla Ali Says:
  June 2, 2011 at 3:45 am

  Muhammad like this. Rape 72 kafir’s – paradise is next.

  Her ser vi et eksempel, en FRP later som han er en muslim. Derfor FRP har mange masker.

 23. «voldtekt av kvinner akseptert ??» liksom, hvor dum er denne personen med sine sarkastiske kommentarer.

  Det er akseptert å voldta MORA DI kanskje.

 24. Hva med kulturen til de som voldtar? Er ikke Norge et integrerende land? Altså må vi ha respekt for deres kultur. Stakkars de vet jo ikke bedre. Og til alle kvinner: begynn å bruke burka/niqab el lignende dere også. Eventuelt skaut og stort kjolestykke. Da vil problemet deres være borte. Da vil dere møte respekt fra alle. Og dere hjelper staten med å fjerne et ubehageli problem. -nemlig at dere blir. Voldtatt. Så ja, gjør som vargas og alle de andre over her skriver kle på dere skikkelig og gjør som deres utenlandske medsøstre, hold dere i hjemme. Og i grupper på dagtid. På den måten blir ingen fristet og dere hjelper til med å få vekk dette kvinneproblemet.

  1. Du må ikke på legge meg ting jeg overhode ikke har sagt. Jeg mener på ingen måte at kvinner skal kle på seg og holde seg hjemme. Jeg mener myndighetene må få ut mer politi i gatene. Og jeg ønsker at kvinner skal være fri i egen by, uten frykt for å bli overfalt og voldtatt.

   Habibi, du lever i en eventyr verden om du tror norske kvinner vil kle seg i burka….

   Vargas

 25. Nå er tiden kommet for at gode nordmenn igjen må samle seg i forsvaret mot en felles fiende. Vi kan ikke la oss undertrykke. Vi kan ikke la oss diktere. Vi må reise oss og kjempe. Vi må fjerne faenskapet. Vi må følge det eneste språket de forstår. Øye for øye, tann for tann.

  1. Hvordan skal vi kjempe Ola? Skal vi jage potensielle overgripere ut av landet med kjepper og balltre, eller steine overgriperen så snart han er på frifot? Vi lever i et moderne samfunn, og vi kan ikke ta loven i egne hender. Det er myndighetene som må komme på banen med langt strengere tiltak mot overgrep og voldtekt, og sende disse ut av landet med det samme, om de ikke har lovlig oppholdstillatelse.

   Vargas

 26. Tenk hvor bra land vi egentlig har, vakker natur vakre jenter. Tenk hvor mye bedre landet hadde vert om det kun var nordmenn som bodde her, det hadde vert paradis! Jeg syns sunn på folk som forsvarer utlendingene. De vet ikke hva de snakker om…

 27. Hadde vært morro med jaktlisens for så å slippe løs alle gamere fra warfare games for et real-time oppdrag (he-he).
  Send pakket hjem med første fly til Islamabad og steng direkte ruten Oslomabad da disse individene ikke har noe i Norge å gjøre. Det har ikke blitt tillført Norge noe positivt med den ukontrollerte innvandringa av banditter og voldtektsforbrytere.
  Nei Norge er på en skikkelig heisa-tur, det må noe hardere skytts til (selvmordebombere, kuler og krutt) som kan rekrutteres fra Grønnlands-området.
  Allah har sannelig gjort en god jobb med disse «ræva i været» gutta.
  Ha en god dag i Oslomabad.

 28. «Vi lever i et moderne samfunn, og vi kan ikke ta loven i egne hender.»

  Jo, det kan vi. Og i noen tilfeller bør vi. Politiet vil gjerne ha «enerett» på å bruke makt – men da må de også stille opp når de trengs. Når en lensmann skal dekke et stort område går det bare ikke. Når politiet i byene henlegger saker med foto og kjent gjerningsmann «pga bevisets stilling» inviterer de folk til å bruke andre metoder i stedet.

  Et samfunn som slipper kriminaliteten løs, ender i barbari. Da er et samfunn med borgervern bedre – selv om det sannsynligvis heller ikke blir perfekt.

  Men noe stort problem blir det neppe for folk flest. Hvis politiet ikke har «kapasitet» til å ta voldtektsforbrytere, har de neppe kapasitet til å ta de som slår voldtektsforbrytere helseløse heller. Bare ikke drep dem fullstendig, da drap er høyere prioritert. . .

  1. Tar du loven i egne hender Helge, så åker du rett inn. Spesielt hvis du gjør det du egentlig har lyst til å gjøre med en potensiell overgriper.

   Det er pga for lit politi i by og bygd at overgrep blir henlagt.

   Borgervernet får vil aldri få politimyndighet, selv vektere har ikke lov til å ta i en butikk tyv en gang.

   Det er lover og regler for alt, og de må følges eller endres.

 29. En kvinne skal kunne gå naken i hele landet uten at noen skal røre henne mot hennes ønske.Mange nordmenn skjønner det heller ikke .Desverre er det sånn at de fleste overfalls voldtektene slik det fremstilles i media er begått av ikke vestlige borgere og ofte asyl søkere. Derfor er dette snakk om flere debatter. Heller nekte asyl av kriminelle som venter døds straff i sitt eget hjemland og ta inn personer som er villig til å tilføre samfunnet noe positivt. Kriminelle har vi nok av her i norge , vi trenger ikke importere de

  1. Det er svært mange flyktninger i Norge, som ikke har fått oppholdstillatelse, eller er i landet ulovlig uten papirer. Det er disse som er farlig fordi disse tror de kan gjøre hva de vil. Og det gjør de……

 30. Du har visst feil nettadresse til Natteravnene.

  «natteravn.no» tilhører selskapet Tryg, som er en kommersiell enhet som har bestemt seg for å opprette egne «natteravn»-grupper av en eller annen grunn. Sikkert reklameverdi for et forsikringsselskap, det å ha en haug med folk som jobber gratis for dem og gir dem masse gratis og god reklame.

  Den frivillige og uavhengige gruppen, og de opprinnelige Natteravnene, er på natteravnene.no

 31. Okei, em, få ut utlendingene ?
  Jeg er ikke noen rasist, men hvis man ser bort ifra at dem er mennesker, hvis man bare ser på alt levende på denne jord som dyr, så er det ikke så veldig rart at utlendinger voldtar norske kvinner, på det grunnlag at:
  1) Dem er sjalu
  2) Norske kvinner er kåret til verdens vakreste, utallige ganger
  3) ikke-vestlige utlendinger vet ikke hva et demokratisk samfunn er
  4) ikke-vestlige utlendinger vet ikke hva kvinners rettigheter er.
  5) De tenker på en helt annen måte enn oss Ariske i Noreg.
  6) De hører ikke hjemme her. Det er en grunn for at våre forfedre i Europa kjempet mot islam, slik at ikke islam skulle erobre Europa. Jeg tar iallefall hatten av for korstogene.

 32. @Whiteman: du er ikke rasist? Du kaller deg jo det selv inne hos meg i siste innlegg. Både rasist, nazist, arier og nasjonalist er visst ord du har brukt om deg selv hos meg.

  @vargas: nå har ikke jeg lest alle kommentarene her inne, men ser det er mye som går igjen. Utlendinger/ikke-vestlige innvandrere er beist som ikke respekterer norske kvinner osv. Jeg er ikke så overrasket, for det er jo slik vi får det presentert i media. Jeg har derimot ikke tro på at de er vesentlig mye værre enn våre etnisk, hvite nordmenn.

  Det som forbauser meg mest er at når man snakker om at jenter må begynne å ta litt mer vare på seg selv, så skriker vi opp om at vi må få gjøre som vi vil i eget land, at DE må repsektere VÅRE lover osv. Det er jeg i utgangspunktet helt enig i, men så må man likevel ta til seg at verden er i endring og at Norge ikke er det lille, stille landet på toppen av kloden lenger. Påvirkningen er større, moralen har endret seg og kvinner er og blir ett lettere bytte. Det finnes enkle grep som reduserer faren for voldtekt. Du nevner mange av de. Det vi derimot ikke tar innover oss er vel at de aller fleste voldtekter i Norge skjer i nære relasjoner. Altså av noen du kjenner. Og da snakker vi plutselig om hvite, etniske nordmenn. Ser derimot ikke at det nevnes så veldig ofte i avisene 🙂

  1. Hei

   Det stemmer nok at de fleste voldtekter skjer av bekjente av ofret. Men det er ikke fult så belyst, fordi dette kommer ikke fram på samme måte i media og det er selvsagt både trist og veldig feil. Man skal ikke glemme de som blir voldtatt i hjemmet av sin partner heller.
   Men når kvinner blir overfalt og brutalt voldtatt i by, skog eller park så blir det slått mye større opp i media, muligens fordi det også er en overgriper av ikke vestlig opprinnelse…

   Tusen takk for lang og klok kommentar Nina-

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.