Wolves forsterker kraftig- Roger har signert!

Roger Johnson Foto: Skysports.co.uk

«Brummies» Roger Johnson signerte onsdag for Wolverhampton Wanderers en 4 års avtale Verdt i underkant av £7 millioner.

Kanskje en av de beste signeringen klubben har gjort, og det er en av de høyeste summen den legendariske klubben har betalt for en spiller. 

28 åringen er blant de tøffeste i ligaen og har vært linket til de flere toppklubber, derfor er det en fantastisk signeringen for den ambisiøse Midlands-klubben. 

Det er liten tvil om at det er ville tilstander når det kommer til prisnivået på de beste spillerne i britisk toppfotball. Men Wolves har så langt hatt en sunn økonomisk struktur der det ikke har vært brukt mer penger enn nødvendig, hverken på spillere eller i lønnsultbetalinger. 

134.4 millioner NOK for tre spillere der den ene kommer gratis, vitner om en enorm satsing fra eieren Steve Morgan.

Mick and Morgan Foto: wolves-stats.co.uk

Wolves har så langt i sommer fått inn tre nye spillere.

Dorus De Vries (30)  på free transfer fra Swansea. Den hollandske keeperen ønsket ikke å signere en ny kontrakt hos det nyopprykkede Premier League laget. 

– Og Wolves signerte Tottenham spilleren Jamie O’Hara som var på lån fra Spurs siste halvdel av den meget spennende Premier League sesongen. Han ble også en dyr spiller, men ekspertene mener dette også er en veldig god signering som forsterker midtbanen.  25 åringen kostet £5 millioner på en 4 års kontrakt. 

Det er ting som tyder på at manager Mick McCarthy vil gjøre alt han kan for å få 40 poeng i kommende sesong, så raskt som mulig så man unngår å ligge i nedrykksstriden gjennom hele sesongen. Det satset også enormt på andre hold i klubben.

Nylig ble det klart at det skal brukes mer enn £50 millioner på å ruste opp treningsanlegget Compton Fasilities, for å sikre at at alt ligger til rette for å trekke til seg alle unge spillere i Storbritannia til Wolverhampton.

Et treningsanlegg i absolutt verdensklasse.

Og man skal ikke se bort i fra at Wolves vil gjøre sin beste sesong noen gang.

13. august er man tilbake til å være i WOLVES- tilstanden igjen…

Vargas

2 thoughts on “Wolves forsterker kraftig- Roger har signert!

  1. Helt klart et godt tilskudd for ditt Wolves-lag. Vries er litt ukjent for meg, men O`hara virker spennende. Selv Chelsea var ute etter Johnson en gang i tiden, så ja, et godt tilskudd. En annen ting jeg liker med en klubb som Wolverhampton er hvordan de bruker penger. Som du nevnte ovenfor, de bruker ikke mer enn nødvendig.

    1. Veldig spennende og det kommer flere ifølge de som følger klubben tett. Må innrømme at det er håp om minst tre spillere til, men jeg er ikke så sikker på at det blir fler enn to.

      Takk for din kommentar Daniel, jeg lover å følge opp nye kjøp så snart de er bekreftet-

      Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.