YLVIS- YouTube suksess sett av en halv million

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=369FGAb1iI8[/youtube]

Ylvis brødrene, Bård og Vegard Ylvisåker er best kjent for diverse humorprogram som  «Norges herligste» og «Ylvis møter veggen». Nå har de musikalske brødrene laget en musikkvideo som tar helt av på det anerkjente videonettstedet YouTube.

En av verdens mest kjente bloggere Perez Hilton hyller videoen som han mener overgår de fleste:

– Og det stopper nok ikke der. For nå har den amerikanske superbloggeren Perez Hilton snappet opp rap-parodien. Den amerikanske kjendisbloggeren er en av verdens mest kjente bloggere og leses av flere millioner mennesker. Han sparer ikke på kruttet når han hyller brødrene fra Bergen. Under tittelen ” Norway Knows How To WORK IT!!!” skriver han:

Hør etter, Justin Timberlake og Andy Samberg – DERE HAR AKKURAT BLITT OVERGÅTT. Og videre:” slipp det du har i hendene, skru opp lyden og forbered deg på denne magiske reisen gjennom klubben med Norges fineste virtouser: Ylvis”.

– Jeg har ikke helt sansen for denne genren, men hyller Ylvis brødrene for den jobben de gjør som humorister og artister for øvrig. De setter virkelig Bergen på kartet, og det sier litt om deres kunnskap og dyktighet når selveste Trond Viggo Torgersen mer enn gjerne velger å samarbeide med de to multikunstnerne.

Under minneseremonien etter 22. juli viser Ylvis brødrene hvilket talent de virkelig har. Dette er mye bedre enn denne musikkvideoen etter min mening. Hva synes du?

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oLODYsYTFWM[/youtube]

Vargas

 

KIlde

 

Aftenposten.no

2 thoughts on “YLVIS- YouTube suksess sett av en halv million

  1. Mye bra lesning-følger flittig med…henger jo nesten ikke med
    Nye og bra skrevet blogg innlegg, her ligger du ikke på latsiden nei!!!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.