Heldigvis vet vi ikke så mye om morgendagen og det nye året. Er du singel og lengter etter en kjæreste? Eller har du akkurat funnet den rette som du elsker over alt i verden? 2013 er mulighetens år. 

Året da du finner den rette, som forandrer livet ditt for alltid.

Du må bare ha god tro på deg selv. Det er nemlig en der ute for deg også. Helt sikkert. Har du lett lenge, men ikke funnet den du mener passer for deg? Vel, kanskje du bør senke kravene og ikke tro på alle historiene om prinsen som kom ridende på en hvit hest.

Kanskje den du leter etter ikke skjønner at du er interessert, kanskje du omgåes den rette ofte, men ikke tar hintet?

Kjærligheten er for mange selve livsnerven i livet. Uten den vil vi ikke blomstre, utvikle oss, eller leve noe godt liv. Kjærligheten er et bunnsolid, kanskje oppbrukt og patetisk ord, men skjønner man betydningen av det, og hva det betyr for mennesker som får oppleve den ekte betingelsesløse kjærligheten, så er det en veldig positivt og viktig ord for mange.

Å finne den rette kan være tidkrevende og vanskelig for mange. Det finnes heller ingen garanti for kjærlighet, men leter du riktig, lenge nok og vet hva du vil ha, så lykkes du.

Det å være to gir enorme muligheter for å leve et godt liv, men det går selvsagt ikke av seg selv. Det er hardt arbeid hver dag, over mange år, som gjør dere ti let par som elsker hverandre.

– Først så er dere forelsket, og vil ikke annet enn å bare se på, ta på og være sammen hele tiden. Så går dette over litt etter litt, og det begynner å spire et kjærlighets-frø i dere begge. Dette frøet må få næring i form av godt samspill.

Et forhold er basert på tre viktige bærebjelker for å fungere over tid.

Gjensidig tillit, god kommunikasjon og kjærlighet. Det er ofte enkle floskler å bruke, men allikevel svært betydningfulle bygge-brikker i det samarbeidsprosjektet et forhold for moderne par er. Man må være villig til å gå med på noen kompromiss, begge må være med på viktige avgjørelser.

– Gjennom tillit vet man at det er noen der for deg hele tiden, som er din og som du kan stole på, og som stoler på deg. Gjennom gode og kloke samtaler løsere dere konflikter, problemer og snakker sammen om det å leve livet med hverandre. God kommunikasjon er også å lære seg å lytte. Være til stede for partneren når ting skal drøftes.

Noen mennesker liker å være i sitt eget selskap og trives alene. Det bør de få lov til.

Men det er fortsatt mange som leter, leter etter den rette.Tenk så deilig det er når du skjønner at du endelig har funnet den som kan endre livet ditt. Du tenker nok ikke det første kvelden, men litt etter litt, når forelskelsens rus går over til ekte følt kjærlighet.

Da bør du gi kjæresten din et kyss og si takk.

Det er best å være to.

Vargas

 

Tags: kjæreste

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Programserien Trekant på NRK er solgt til Sverige

Nå vil også søta bror se orgasmer i beste sendetid. Trekant ble laget for ungdom, med ungdom og om sex....

Nakenbilder på Internett til besvær for hvem?

Stadig fler unge, ja og voksne også for så vidt legger ut bilder av seg selv uten en tråd. Så...

Lukk