Tragedien rundt en ny skole i USA er et faktum.De drepte bare barn. 20 av de som døde denne gang er elever ved Sandy Hook Elementary School i Newtown Connecticut. 

Drapsmannen – beskrevet som maskerte og tungt bevæpnede – han har angivelig brukt en 0.223-kaliber rifle, samt to håndvåpen – en Glock og en Sig Sauer.

Det skal være 20 år gamle Adam Lanza.

En kropp har blitt funnet på en adresse i Hoboken, New Jersey, som er knyttet til drapsmannen. Det  ser ut som om attentatmannens far.

Newtown er beskrevet som et lite, fredelig lokalsamfunn i et av de rikeste fylkene i USA, ca 60 miles (96km) nordøst for New York City.

Hendelsen startet rundt en halv time etter at skoledagen hadde startet. Foreløpig vet ingen om motivasjonen rundt terrorangrepet.

– At unge menn er psykisk syke nok til å velge å ta med seg så mange i døden på egen skole har vi sett før. Spesielt i USA. Normalt ville dennes saken ha vært førsteside oppslag verden over, men så langt er det kun nevnt i de største mediene verden over.

Kanskje det er mindre folk på jobb? Kan det ha med å gjøre at det er jul?

– En ny massakre på en ny skole i verdens tøffeste land, når skal de legge ned våpen? Bare ved at det er våpen tilgjengelig er det rom for massedrap på skoler. Dvs, er det forbud mot våpen er det langt mindre sjanse for å bli skutt. Rent statistisk.

Mye tyder på at det er en ny massakre der unge barn er offer for ondskap. De drepte skal være skolebarn i alderen 6 til 10 år.

Mine tanker går til USAs regjering, som feiler nok en gang i forsøket på å bli en demokratisk nasjon uten vold og gjeld.

Uansett bør denne tiden settes av til de pårørendes oppmerksomhet.

Our thoughts goes to the amercan people!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Menn som puler mange damer er pop, kvinner som har seg ofte derimot…

Kvinner har gjennom alle generasjoner vært "løs på tråden", ei tøyte, ei hore og billig om hun hadde fler partnere på kort...

Bifile jenter mer populære enn andre?

Jenter som liker å kline med andre jenter kan ofte gjøre dette uten noe slags form for tenning, men er...

Lukk