ADELE ble mor til en liten gutt

En av verdens mest kjente artister, britiske ADELE fikk nylig en sønn med kjæresten Simon Koneckis .Så vidt man vet skal det stå bra til med både mor og barn. 

I sommer fortalte superstjernen om den forestående familieforøkelsen på sin hjemmeside, ADELE.tv.

ADELE er svært aktuell for tiden med tittelsporet til ned siste James Bond filmen «SKYFALL». Smellvakre, frodige og sexy ADELE har vunnet det som vinnes kan for sin musikk, og albumet «21» som kom i 2011 er et av de mest solgte i britisk musikkhistorie.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7HKoqNJtMTQ[/youtube]

En av de største hittene på albumet er den meget rørende og romantiske «Someone Like You» som er en selvopplevd historie om tapt kjærlighet som artisten brukte lang tid på å komme over.

Også hitten «Rolling in the Deep» fra samme album har vært på mange topplister verden over og spilles på radiostasjoner word wide fortsatt.

En kilde nær paret forteller at ADELE og Simon er «over the moon» lykkelige over at alt har gått bra og at sønnen er frisk og fin.

Vargas, som er stor ADELE fan slenger seg selvsagt med i gratulasjonene som etterhvert vil komme fra alle hennes fans fra fjern og nær.

 

Vargas

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article15645439.ab

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.