Amanda Todd tok livet sitt etter å ha blitt mobbet

Den kanadiske tenåringsjenta Amanda Todd (15) ble funnet død nærmere en måned etter at hun la ut en video på nettstedet YouTube hvor hun forteller en hjerteskjærende historie.

– Mobbing er det verste du kan bedrive tiden din med, og du bør gjøre alt du kan for at dine venner skal avstå fra å mobbe og trakassere andre uskyldige mennesker. Mobbing i den  norske skole er dessverre svært fremtredende fortsatt.

Du kan være med å gjøre en forskjell.

Selv om Amanda begynte på nye skoler gjentatte ganger fortsatt mobbingen. 10. oktober ble hun funnet død i Coquitlam i Canada, og politiet tror hun begikk selvmord.

Historien om den unge jenta går nå verden rundt.

40D-IMG_1167

Nomad YC via Compfight

Er du med på å mobbe andre? Tenk over Amandas situasjon neste gang du går med planer om å mobbe noen. Du kan ikke vite hvordan mobbeofre reagerer.

Del denne grusomme tragedien med alle i et forsøk på å forhindre mobbing i ditt nabolag og på din skole. Vær tøff og stå i mot mobberen du også.

Her kan du lese Amandas mor, Carol Todd sin fortvilte historie og oppfordring mot intetnettmobbing. Amanda ble presset av onde mennesker som utnyttet en uskyldig ung jente, som til slutt endte med selvmord.

Carol har startet Amanda Todds fond for å samle inn penger som skal gå til jobben med å avverge unge menneskers tanker rundt å forkorte egne liv.

 

Kilde: ABC Nyheter.no

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.