Andreas Nørstrud leid inn til Farmen for å provosere?

En person på Farmen har så sære og kontroversielle meninger at man lett kan mistenke Strix Televisjon, som produserer Norges mest kjente «Reality serie» for TV2- å leie inn Andreas Nørstrud for å skape drama. 

– Eller så har produksjonselskapet truffet «blink» med å plukke ut personer som slett ikke går sammen i tillegg til personer som har ekstreme holdninger til blant annet det motsatte kjønn.

Allerede etter bare noen få episoder så har Andreas Nørstrud på imponerende vis klart å terge på seg de fleste deltagerne og blitt Norges nye riksklyse på rekordtid.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k2lgy4DzoeE[/youtube]

– Han har et kvinnesyn som ligger flere hundre år tilbake i tid, og han mener at kvinnene på den idylliske Farmen gården Landmark i Valdres, bør gå i lange benklær og dekke seg til for mennene på gården.

– Nørstrud legger slett ikke skjul på at han mener kvinner bør kle seg «sømmelig» for ikke unødvendig å friste menn i nærheten. 28-åringen baserer store deler av livet sitt på sin kristne tro.

Han er også tilhenger av flerkoneri og har et meget konservativt syn på homofile. Han har ikke lagt skjul på at han mener at «hor» – det starter i hjertet.

Ann Kristin har talt storbonden Andreas midt i mot og er derfor valgt ut som første kjempe. Hvem som blir valt til andre kjempe får du vite snart.

Om det er tilfeldig eller om det er Strix som har leid inn den kontroversielle 28 åringen til å lage «god underholdning» får vi kanskje aldri vite. Det som derimot er 100% sikkert er at det også denne sesongen blir kjærlighet i luften.

TV2 bekrefter at det blir minst et par som finner hverandre også i denne sesongen av Farmen.

Se Farmen på TV2 kl. 21:45 på søndag.

Kampen for tilværelsen er i gang!

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.