Andreas Nørstrud vinner Farmen 2012!

Noen er med på Farmen for opplevelsen. Andre er med for å provosere og for å vinne. Andreas har foreløpig provosert mange deltagere og helt sikkert Farmen-seerne. 

– Foreløpig er det 9 deltagere igjen, men Andreas skal ut i tvekamp, her må han velge en annen mann, dvs at det er 4 gutter og 4 jenter igjen når det kun er 4 uker igjen av årets reality drama.

Andreas er fysisk sterk, klok og utholdende. Han har også spist mer mat enn de fleste andre guttene, og vil vinne uansett hvem han velger som andrekjempe.

Selv er telemarkingen mest opptatt av det forelskede paret, Ingvild og Endre. Et forhold han har lit til overs for.

– Jeg kommer ikke i noe bryllup der bruden ikke er jomfru, sier Andreas Nørstrud som er blitt kjent for sitt konservative kvinnesyn under Farmen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kA4SzsqeazU[/youtube]

– Kampen om tilværelsen er tøffere og hardere for hver dag som går. Valdres og Landmark Gård er kledd i høstfarger og deltagerne begynner å slite på hverandres nerver. De fleste har bodd på gården i 6 uker.

17. oktober ble finalen spilt inn av Strix Production. Da ble det sendt ut advarsel om det skulle sendes opp fyrverkeri i tre minutter.

–  Produksjonsselskapet håpet i følge avisa Valdres at dette ikke ble til noe bryderi for lokalsamfunnet rundt den vakre gården i Valdres.

– Det er plass til kun en vinner og det nærmer seg finale. Jeg føler meg rimelig sikker på at det er mannen som har holdninger som kunne passet godt for hundre år siden. Andreas Nørstrud vinner Farmen 2012.

Hvem er din favoritt?

Vargas

 

 

2 thoughts on “Andreas Nørstrud vinner Farmen 2012!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.