Anne Rimmen- Mer enn bare dama til Ailo

Anne Rimmen er en meget profilert vakker dame som er sammen med Motorcross-akrobat Ailo Gaup. De to har vært sammen i tre år, og paret er ofte sett på rød løper den seneste tiden.

Rimmen fyller 31 år i september, hun er halvsøster med velkjente Marte og Morten Stokkstad. Marte jobber i NRK, Morten i TV2. Begge altså journalister som Anne.

I 2009 ble smellvakre Rimmen kåret til Norges mest sexy kvinne av en jury i Nettavisen.no siden har det gått bare en vei. Hun ble fikk folkets pris i Gullruten i 2011.

– Anne Rimmen er svært aktuell i disse dager med OL i London, der skal hun lose oss gjennom kveldssendingene for NRK. På dagtid er det Pål Gordon Nilsen (38) som har styringen på OL sendingene.

OL

Foto: NRK.no

– NRK-Sportens ankerkvinne under OL i London har vært på utallige førstesider av aviser, magasin og ukeblad siden hun ble en kjent navn via TV. Ikke bare for sitt hvite smil, men også fordi hun har kloke meninger om ting som opptar henne.

Vil du se Anne Rimmen så er det bare å følge NRK1 i dagene som kommer, du vil garantert få en stor dose av den flotte 31 åringen. Hun besvimte da kjæresten Ailo (33) kysset henne.

Ifølge de fleste nettsteder mener fortsatt Anne Rimmen at det måtte skyldes for lite veske da hun hadde vært i solen hele dagen…

 

 

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.