Både kvinner og menn tenner på å bli sett

Lysten til å bli sett og det å se, eller ekshibisjonisme og voyeurisme, har vært en fremtredende og integrert del av det menneskelige vesen siden tidenes morgen.

Men samfunnets holdninger til disse fenomenene har forandret seg i takt med tiden og kulturen vi lever i.

Det har ikke alltid vært like greit å vise frem eller titte på naken hud. Blir du tatt for å vise for mye hud på offentligsted kan du i verste fall få en dom på to års fengsel for blotting, enten du er kvinne eller mann.

Kåtskap og glede i fri dressur er drivkraften for menneskenes eksistens. At menn elsker med menn og kvinner med kvinner er en utvikling av følelser vi bare må konkludere med som naturlig.

Viser du litt hud i kontrollerte former til de som å ønsker å se deg derimot, så er du meget populær bant de som elsker å se på.

Sluttin' my Way to Skinny

Christi Nielsen via Compfight

I Storbritannia og flere andre land i Europa er det svært populært å vandre i parker for nettopp det formålet å se på andres nakenhet, se at andre har sex, og for de frimodige- vite at noen ser på. Dette er veldig utbredt spesielt i de store parkene utenfor London. Dette kalles «dogging«.

Her møtes mennesker fra alle samfunnslag, rik eller fattig. Kvinner og menn, menn som liker menn og kvinner som liker at menn ser på at de får sex, gjerne av flere menn på en gang.

– Det er ikke de som har en kropp de er stolt av som møter opp i de nevnte parkene, det er vanlige folk med familie, jobb og som lever et helt normalt liv, som liker et krydder i hverdagen. Der sex med fremmede, eller å vise seg sammen med fremmede å få oppmerksomhet fra disse som er den store tenningen.

Selvsagt foregår dette i Norge også, og det er heller ingen hemmelighet at mange liker å bli sett, enten det er med klær eller splitter naken med en pikk i hver hånd.

– Sex mellom mennesker er kommet for å bli, selvsagt skal de som tenner på å vise seg for andre få lov til det. Så lenge det blir gjort frivillig for begge parter og innenfor lovens grenser.

– Tenningen med å vise seg for andre og ha sex med fremmede mens andre ser på er ikke noe nytt fenomen. Tvert i mot. Gruppesex, partnerbytte og våte drømmer om det å bli sett på når man er i midt i akten, har tent mange par i generasjoner. Det er bare de siste moderne IT-årene at man kan lese om det i media, på nettet og i forum for mennesker som deler våte drømmer at dette er blitt så godt kjent.

For hundre år siden var det det sikkert like utbredt, men straffbart med fatale konsekvenser for de som ble tatt for det. Enten man ble så på eller var med i selve akten.

Bruk sommeren, festivalene og de mulighetene man ellers får til å elsk med den du møter på din vei. La andre få ta del, eller se på om det er ønskelig.

Husk kondom, respekter andres meninger og at nei betyr nei. Sommeren i Norge er som kjent meget kort, så det er viktig å nyte sommernettene…

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.