«Believe» endelig i butikken- tidenes mest solgte album?

Ventetiden er endelig over for mange millioner «Beliebers» som har ventet mer enn et år på dette albumet. Forventningene er skyhøye og flere aviser har allerede kastet terningen for Justin Biebers tredje album.

– De fleste gir 4 for et produkt som kan bli blant de mest solgte gjennom tidene. De 16 låtene er varierte, typiske soul og pop-fengende. Flere av kritikerne slakter de roligste låtene, og det er låt nr 1 «All Around The World ft. Ludacris» som får best omtale.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GZMKyGHSGso[/youtube]

 – Som kjent spiller det svært lite hva kritikerne, eller anmelderne mener. Dette albumet, «Believe» kommer til å bli solgt i enorme antall i lang tid, og det er ikke overraskende om den skal komme opp i antall med de mest solgte i historien.

King of pop, Michael Jackson sitt mesterverk «Thriller» er solgt i eventyrlige 110 millioner eksemplarer. Mulig ikke Bieber med «Believe» når slike tall, men det vil komme høyt opp på alle lister.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WaDsHyCwUnM[/youtube]

– De norske «Beliebers» kan glede seg over 16 låter med Justin Biebers signatur. Det er helt sikkert nok for fansen. 19. juni vil svært mange jenter rase inn til nærmeste kjøpesenter for å skaffe seg årets viktigste plate.

Justin Bieber er kommet for å bli. Mangementet og folkene rundt popstjernen vet hva de holder på med, og det meste på albumet «Believe» er planlagt til den minste detalj.

Neste år vil du som «Belieber» kunne få se verdens-idolet på konsert i Norge eller Sverige. På www.vargas12.com vil du finne all info så snart det er mulig og publisere denne.

I mellomtiden kan du kose deg med et album alle jenter mellom 10 og 17 år kommer til å kjøpe.

Vargas

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article14996959.ab

4 thoughts on “«Believe» endelig i butikken- tidenes mest solgte album?

 1. heisann 🙂 jeg lurer på om noen vet koffor dei cd-ene dei sleger på coop bare har 13.spor på , og dei andre cd-ene du kjøper på andre butikker har 16.spor ??

  1. Hei Michelle!

   Det er jeg veldig usikker på, men det kan være at COOP har kjøpt et parti av Universal, som de kan selge billigere på kampanje til de med COOP medlemskap.
   Men som sagt, dette vet jeg ikke sikkert.

   Takk for info:)

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.