Believe- Justin Bieber er i studio for å sluttføre sin siste plate

Foto: http://www.mjbstar.com

Unge Bieber er snart voksen og i den anledning kommer hans neste plate som skal hete «Believe».

Justin er denne uken i studio sammen med will.i.am eller bedre kjent som William James Adams som skal være med på Biebers neste album.

Et album det er satt enorme forventninger til. En av grunnene kan være mr. Adams. «Black Eyed Peas» front mannen er en av de største stjernene på markedet og har et solid navn i musikkbransjen. Et godt valg av teamet rundt Justin Bieber.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IRtoqQdT30Y[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mfkjI7PR0bg[/youtube]

Justins manager,  Scooter Braun sier i et inervju at det jobbes på spreng for å få albumet ferdig og bra nok så fansen blir fornøyd. Han påpeker forskjellen fra da Justin gav ut «Baby» og forskjellen fram til i dag. Det er snart en voksen mann som kommer med plate og det merker vi i teamet veldig godt.

De fleste har jobbet sammen med han siden han var en liten gutt forteller mr. Braun til MTV.com

For alle som venter i spenning om eventuell konsert i Norge. Foreløpig ikke noe nytt. Men vi vet at det jobbes i kullisene, og at det er snakk om svært mye penger før en avtale er i boks.

Jeg lover som sagt å komme med siste nytt så snart det er noe å fortelle. Så følg med på vargas12.com. De som gjør det– vil kunne bestille billetter først av alle i Norge. Da har du det forspranget som skal til for at du får billett- og andre ikke.

Følg med!

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.