Big, plumpy and sexy girls finaly on the front pages

Alt for lenge har vi sett skinnmagre kvinner som modeller på de fleste «catwalker» og som førstesidestoff i diverse motemagasin her i landet. Kan trenden endelig være snudd?

– Smellvakre, frodige og flotte Tara Lynn pryder førstesiden i norske Elles mai-utgave, en helt naturlig vakker kvinne som er litt frodigere enn de aller fleste andre. Tara Lynn er plus-size supermodell.

Det er forresten en deilig figur på den Sara. Hoftene skjelver når hun går, det er akkurat likesom lendene på en riktig smellfet hoppe. Det er alldeles storartet.

Knut Hamsun

Noen vil si mer sexy og kanskje enda bedre likt blant de fleste menn.

Sjefredaktør i ELLE, Signy Fardal, ønsker ikke å sette fokus på modellens kropp, derfor er det lite eller ingenting i bladets mai- utgave som fokuserer på at Lynn først og fremst er kjent som en såkalt «plus-size» modell.

Fardal mener det er viktig å sette fokus på at dette er en vanlig flott kvinne med naturlige former.


Foto: beutifulmagazine.com

Cosmopolitan-redaktør Ingeborg Heldal hadde deilige Adele på sitt jule nr, og ser ikke bort i fra at magasinet vil ha frodige kvinner som førstesidepiker igjen.

– Jeg synes det er helt nydelig at det er plass til en plus-size-modell både i motebransjen og på magasincover. Og jeg håper og tror at vi får se mer til dette fremover, både i Cosmopolitan og andre kvinneblader.

Fram med rumpen, puppene og lårene jenter. Har du noen kilo for mye så la det bli som det er, vær stolt av deg selv og ikke bry deg om hva andre mener. Du er vakker, du er unik og du er ekte.

Big is beautiful Foto: myLot.com

Jeg mener bestemt at dette er et skritt i riktig retning med tanke på en meget usunn og farlig kroppsfiksering spesielt blant unge jenter i Norge.

– Hvis de populære magasinene som leses av jenter og unge kvinner kan «godkjenne» frodige kvinner som modeller, vil det kunne hjelpe mange som har problemer med vekten, eller gi etter for et utidig slankepress.

Det er ok med rumper og lår.

– Hva menn foretrekker er selvsagt svært individuelt, men det er vel ikke akkurat noen bombe at noen menn synes det er topp med pupper og lår. De fleste jeg kjenner, og som jeg har vært innom tema med- har vært svært tydelige i sine meninger.

Frodige kvinner med stor og naturlig rumpe får høyest score.

Synes du det er på tide at også norske mote og fashion magasiner setter fokus på at «plus-size» modeller kan pryde førstesider?

Er du frodig og liker frodige mennesker eller leter etter en frodig partner uansett hvordan du selv ser ut?

Da bør du ta en titt her.

 

Vargas

10 thoughts on “Big, plumpy and sexy girls finaly on the front pages

  1. Hei Lita

   Du har helt rett, det er direkte skammelig at ikke frodige kvinner ikke skulle få pryde
   forskjellige forsider i magasiner, ukeblad og aviser. Endelig ser det ut til at det løsner.

   Takk for din kommentar!

   Vargas

 1. Men mener du det er fornuftig å avbilde jenter som er overvektige, per definisjon? Begge disse jentene har en BMI på langt over 25, og er dermed økt disponibel for livsstilssykdommer. Hva med å ha jenter som utelukkende har BMI mellom 18,5-25, som per def er normalvekt?

  1. Hei Hanne

   Per definisjon så er det dessverre for mange unge jenter som får spiseforstyrrelser og problemer med eget selvbilde fordi alt for mange
   «eksperter» forteller de at de har for høy BMI, uansett hvordan de ser ut.
   På den annen side så bør alle passe på hva man spiser så man ikke blir syk. For det tredje handler denne bloggen at frodige kvinner er flotte.
   De kvinnene på bildene i denne saken er både sexy og helt friske.

   Per def, så er denne bloggen blant de få i dette landet som hyller frodige kvinner.

   Unge jenter burde være langt mer opptatt av å være seg selv, akseptere andre som de er og langt mindre opptatt av BMI. Det burde du også Hanne.

   Vargas

 2. Om de er friske har vel ikke du noe grunnlag for å ittale deg om. Hypertensjon, diabetes er bare noen sykdommer som kan være godt skjult på innsiden av disse jentene… Ikke misforstå meg nå, dette handler absolutt ikke om utseendet, men du kommer med påstander du ikke vet noe om. Har du BMI over 25, er du mer disponert for sykdommer enn om du er mellom 18,5 og 25.

  Hva mener du med at eksperter sier at de har høyere BMI enn de har? Det er jo bare å veie og måle så har du BMI… Studier viser faktisk at de fleste med BMI under 25, faktisk er overvektige når du ser på nivåene av visceralfett.

  Det er like ille med overvektige modeller, som undervektige modeller… Spiseforstyrrelser går begge veier, og gjelder både undervektige og overvektige. Per dags dato er vel fedme og overvekt et rimelig mye større problem enn undervekt.

  1. Har du noe grunnlag for å uttale deg om disse kvinnene er overvektige da? Du vet jo ikke deres mål og vekt, og for meg ser de
   både friske og flotte ut. Det er skremmende at BMI er noe unge jenter er mer opptatt av enn å bare få være seg selv. Jeg tror ikke du er klar over hvor mange unge jenter som sliter med eget selvbilde nettopp fordi at media er smekkfull av slankepress, slankepulver, kropps hysteri og mål og vekt.

   Spiseforstyrrelser går begge veier, men hovedgrunn til at mange får det er fordi at mange jenter tror de er overvektig når de ikke er det.

   Jeg kommer ikke med påstander jeg ikke vet noe om Hanne, det er det faktisk du som gjør. BMI bør legges vekk for alle unge jenter fram til de er 18 år.

   La de få fred for galskapen og slanke hysteriet!

   Takk for din kommentar!

   Vargas

 3. Nå tror jeg du misforstår meg… Jeg snakker ikke om unge jenter, jeg snakker om disse modellene. At de blir brukt i moteblader, fører til økt aksept for det å være overvektig, på samme måte som undervektige fører til det motsatte.

  Jeg vil heller si at de fleste jenter tror de er normalvektige, når de egentlig er overvektige. Statistikk fra SSB viser nemlig dette…

  Mener du virkelig at disse to modellene ikke har BMI over 25??

  1. Mulig jeg har misforstått, men mitt poeng er at BMI er noe verken modeller eller unge jenter burde være opptatt av, men selvfølelse. Det er viktigst.
   Har så langt ikke påstått at disse modellene ikke har BMI over eller under noe som helst jeg, og det tror jeg ikke de er opptatt av selv heller.

   Det er som sagt svært lite viktig. «Mine» modeller vil for all framtid være flott og frodig, slik de aller fleste menn ønsker å se sin kvinne.

   Vargas

  1. Naxus, du må gjerne være opptatt av BMI, det er svært lite viktig. Disse moddelene er frodig og vakre, og har grunn til å være stolte av seg selv. Det er viktig.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.