BILL MERK: Par ønsker par- ikke så uvanlig som du tror

 

 

SEX er noe viktig for de fleste. Og det er stadig flere som velger å ha sex med andre enn bare den man har valgt som sin utkårede. Enten i avtale med, eller sammen med kjæresten sin. Cupido.no har en nettside der «par ønsker par» som sin mest besøkte side, og det er swingers klubber som melder om stadig økende medlemstall.

-De aller fleste mennesker ser på sex som noe privat og noe man har kun med den man elsker. Men det er en ny trend, en trend som er økende blant voksne som vil ha mer enn bare sex og sammen med flere andre likesinnede.

Det er selvsagt tabu å snakke om, som så mye annet som er tabu i Norge. Man snakker ikke om sex med andre enn sin partner, i hvertfall ikke ofte. Jenter er kanskje langt flinkere til å prate om intime detaljer enn gutter og menn.

Vel, det er et faktum at veldig mange elsker å ha sex med andre enn den man er sammen med, og gjerne med eget kjønn. Det er mange bifile i Norge, men det er skambelagt å være åpen om å ha sex med begge kjønn.

– Om begge er  enige om at sex er til for å nytes jo flere jo bedre, så må det være opp til hver og en. I 2011 så har man blitt langt mer liberal mht sex. Og blant unge er det faktisk akseptert å ha kompis- sex. Det betyr at man har en venn eller venninne, som man velger å ha uforpliktende sex med.

Fra Cupido.no:

Roger (34): ”Det er et eller annet med pikker som har fascinert meg siden jeg var guttunge. Men at jeg cruiser i parker og på parkeringsplasser er aldri noe jeg ville fortalt kona, eller noen andre kjente, for den saks skyld.”

Dette tror jeg kan være en kjent tanke for flere menn, og det er stadig vekk flere som tør å stå fram som bifil. Noen menn kunne ikke forelsket seg i en mann,  men tenner på å ha sex med en. Samtidig skal det alltid være en kvinne i sentrum.

Den litt eldre generasjon velger å møte andre par for felles hygge og gjerne med partnerbytte som resultat.

Gruppe-sex og partnerbytte en del av det norske folks sexliv Foto: NRK.no

 

Det er viktig for meg å presisere at jeg advarer mot å kaste seg ut i et partnerbytte for å tro at dette er et krydder i hverdagen man kan bruke for å få fart i sakene, om forholdet knirker. Det kan bli skjebnesvangert.

– Om dette er noe begge har lyst til å prøve ut så bør det snakkes om og planlegges, følelser må legges til side mht sjalusi. Det er selvsagt ikke noe som passer for alle å oppleve å se partneren sin i seksuell aktivitet med andre mennesker. Men, for noen er dette noe som pirrer sex- livet. Man bør vite hva man går til, lenge før man møter et annet par eller gruppe.

Har du planer om, og fantasier om det «forbudte», vil du angre på at du ikke valgte å ta skrittet ut og lot drømmen bli til virkelighet.

DU er selv herre for eget liv, egne fantasier og eget sexliv. Ikke la andres snevre syn og lyster bremse ditt begjær til å utforske, teste ut og leve som du har lyst til.

Lev ut drømmene dine.

Det er bedre å angre på noe man har gjort, enn å angre på det man aldri fikk gjort.

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.