Billetter til Justin Bieber konsert i Norge

Til alle norske Beliebers! Jeg får masse henvendelser mht til en eventuell Justin Bieber konsert i Norge. 

Dessverre så er det en god del bloggere som kommer med feil info når det kommer til billetter til Justin Bieber konsert i Norge.

– Noen bloggere gjør en alvorlig feil som jeg føler meg forpliktet til å si i fra om. På flere blogger legges det ut beskjed om at det finnes billetter som du kan vinne i diverse konkurranser. Dette er nok en feil som alle som har lyst på billetter bør være OBS på. Du kan ikke vinne noen billetter som ikke er produsert ennå!

Det er ikke billetter til Justin Bieber konsert i Norge ennå. Det er fordi det ikke er avgjort om han kommer til Norge i sommer eller ikke.

På denne bloggen- /– vil du få all den info du trenger mht en eventuell Justin Bieber konsert her i landet.

Jeg lover at dere skal være de aller første som får riktig info om alt som omhandler Justin Bieber og mulighetene for at han kommer.

Jeg har kontakter i USA og følger Justin Bieber tettere enn de fleste. Hans hjem og base i Strattford Onatario- Canada, er ikke like ofte besøkt da han stort sett oppholder seg Atlanta USA.

Så snart det er informasjon dere kan ha glede av å vite, så kommer denne på vargas12.com

Jeg kan ikke annet enn å vente til det kommer en avgjørelse på konsertplanene til Justin og hans stab. Ingen har glede av info som ikke har noen nyhetsverdi, derfor er det veldig viktig for meg å gi dere Beliebers riktig og nyttig info.

I skrivende stund er han i studio for å sluttføre det siste albumet «Believe», sammen med rapperen og hans gode venn Jocelyn Vena Lil Wayne.

26. april kom altså gladnyheten om at Bieber kommer til Norge. Om det blir konsert eller bare promo er ikke kjent. Men jeg lover deg på tro og ære at jeg skal gjøre det jeg kan for å skaffe info og billetter som gies bort på denne bloggen.

– Det viktigste du da kan gjøre å melde deg inn her  for å følge vargas12.com slik at du er blant de første som sender meg kommentar om hvorfor nettopp du fortjener en gratis billett til Justin Bieber konsert i Norge.

Image 281x211.jpg

Foto: http://justinbiebernews.org/

Du kan selv følge Justin Bieber på Twitter: https://twitter.com/#!/justinbieber

Vargas

58 thoughts on “Billetter til Justin Bieber konsert i Norge

 1. Hei!
  Jeg vet du skrev den kommentaren om at det hadde blitt feil informert om konserter osv. For det første vil jeg si at VÅR blogg er ikke den eneste bloggen som er blitt gitt vekk billetter på. For det andre så er leserne mine KLAR OVER at konkurransen ble avlyst og at dette var ‘ulovlig’ og at vi gjorde en feil. De er også klar over at ingen datoer er satt til denne konserten. Så det at du skriver et innlegg om vår blogg at vi FEILINFORMERER er helt feil. Jeg har selv snakket med arrangørene og fikset opp i det, så dette her ble bare unødvendig.

  1. Hei Rano-

   Jeg sletter ingen info så lenge du velger å ha det innlegget med feil info stående på din blogg.

   Du kan ikke ha snakket med noen arrangør siden det ikke er avgjort hvor JB skal holde noen konsert, så det stemmer heller ikke.

   Det er veldig viktig å holde seg til sannheten Rano, og det skjønner du sikkert nå. Finner jeg andre innlegg som lover billetter så lover jeg at jeg vil gjøre det sammen med disse også.

   Det er faktisk forbudt, og man kan bli politianmeldt av å love billetter man ikke har, så du er klar over det:):)

   Vennlig hilsen

   Vargas

  1. Hei Stine

   Jeg lover på tro å ære å skrive dette på denne bloggen så snart det er avgjort om Justin Bieber Kommer til Norge eller ikke.

   Det kan nok drøye litt ennå, men følger du med på vargas12.com så er du blant de første som får vi det. Lover!

   Vargas

 2. Hei!
  Hvis JB skal ha konsert i Norge, hvor kjøper man biletter da?
  Har kjempe lyst å dra på JB konsert og har virkelig ikke lyst til å miste muligheten hvis han kommer til Norge!

  1. Hei Mari

   Det er foreløpig usikkert, men både posten og billettservice bruker å selge billetter til så store arrangement som en Justin Bieber konsert jo er.7
   Jeg tror det er opp til arrangørene selv å bestemme hvor disse billettene skal selges.
   Siden det fortsatt er litt i det blå om han faktisk kommer eller ikke ennå, så er det selvsagt ikke avgjort hvordan billettene blir solgt.
   Mitt beste forslag er om du følger nøye med på denne bloggen. All info om konsert og billetter blir lagt ut her i det øyeblikket det er avgjort.

   Takk for din henvendelse.

   Vargas

 3. Hei 🙂 Jeg elsker Justin Bieber<3 Jeg har kjempelyst til å dra på konserten hans i Noege hvis det blir no konsert…:P Så derfor har jeg lyst til og være en av dem som får biletter, for biletter kan bli utsolgt veldig fort. Jeg følger nøye med på denne bloggen fordi den er super bra;) Så jeg lurer på om hvis du får vite at det blir no konsert med Justin Bieber kan du si: når det blir, hvor det blir og hvor vi får kjøpt biletter? 🙂

  1. Hei Anni

   Jeg lover å skrive det på denne bloggen så snart det er noe å fortelle om Justin Bieber i Norge.

   Jeg har satt meg som mål å være blant de aller første som legger ut info om Bieber billetter om det blir konsert i Norge.

   Vargas

 4. Jeg så på en kommentar der du skrev at det blir gitt bort biletter til den som har det beste argumentet for å få en billett? Er det sant? hehe, er litt nyskjerrig se:P

  1. Ja det stemmer nok. Men det står bare kanskje, fordi jeg kan ikke love bort billetter jeg ikke har. Først må det bli konsert i Norge, så må alle inklusiv vargas12.com prøve å få tak i billetter. Jeg er rimelig sikker på at jeg får tak i disse meget populære billettene, men jeg kan ikke love bort noen på forhånd.

   Skulle det bli aktuelt så er det bare å fortsette med å følge godt med på denne bloggen Anni. Jeg lover å gjøre alt som står i min makt får å gi informasjon så raskt over hodet mulig!

   Vargas

 5. Hei igjen 🙂
  Bare lurer på om hvor mye bilettene kommer til å koste cirka?
  Også lurer jeg på om mer er avtalt angående konsert sted og om han kommer til Norge 🙂

  MvH Mari

  1. Jeg tror det er nevnt i tidligere kommentarer ca 100 ganger:):) Det er vanskelig å si hvor mye billettene vil koste, men det er stor sjanse for at disse ligger mellom 500 og 1000 kr. Kanskje mer da kommer det ann på hvor man sitter. Det er heller ikke avgjort hverken sted eller når Justin Bieber kommer. Men om du følger godt med på denne bloggen Mari, så er du blant de første som får vite om det;)

   Vargas

 6. Hei igjen 😛 Jeg lurer på hvem er det som bestemmer at han skal til Norge eller ikke?? Hva er sannsynligheten for at han kommer til Norge? 😀

  Anni

  1. Det er teamet rundt Justin Bieber og hans management som bestemmer dette. Det har helt sikkert mye med hans Europa turne og gjøre også. Jeg mener sannsynligheten er stor.

   Vargas

 7. Ok 🙂 Men skal han bare komme til ett sted i Norge?? Eller skal han komme til flere steder?? (hvis han kommer), jeg blir veldig trist hvis han bare skal til Trondheim 🙁

  1. Det er veldig enkelt, og smart å logge seg på Bloglovin, da får du rask beskjed om det er noen endringene mht Biebers konsert i Norge.
   Trykk på den grønne «FOLLOW» knappen, skriv inn din mailadresse og ditt passord som du har tilknyttet din mailadresse. Her er linken:
   http://www.bloglovin.com/en/blog/1829545/vargas12com/follow

   Får du ikke til dette, så spør noen voksne som hjelper deg. Det er veldig enkelt, og det er alltid smart å ha en mailadresse.

   Lykke til Anni!!

   Vargas

 8. Hei:) Hvorfor kan ikke Justin Bieber også komme til oslo??(hvis det blir noe) Det er mange i marker,Halden osv som kanskje ikke får sjangsen til å dra helt til Trondheim for å dra på konsert:(Kan han ikke dra til flere steder i Norge??Det er mange som vil at han skal komme til oslo!;)¨

  Sandi;)

  1. Det er mange som vil at han skal komme til alle byene i Norge Sandi. Han må nok bare velge en by, så er det opp til fansen å komme seg på konsert med Bieber.
   Han kan ikke tenke på at det bor fans spredt over hele verden for å kunne besøke alle blir umulig selv for Justin Bieber. Er man nok fan
   så klarer man å komme seg på konsert. Enig?

   Vargas

  1. Jeg ser det er en Lars Andreas som sender meldinger til meg og spør om jeg vet hvem Anni er. Hvorfor gjør han det.
   Han har samme IP adresse som deg Anni, har du en bror eller gir du deg ut for å være flere personer?

   For meg er mine lesere viktig, men ikke viktigere enn at jeg ikke kommenterer eller godkjenner meldinger til folk med falske profiler, så vet du det.

   Vargas
   Vargas

 9. Men Vargas: Kan du ringe til noen som kjenner Justin Bieber og spørre om han kan komme til flere steder og om han komme til OSLO?? 😀

  1. Jeg tror du har misforstått dette her Anni. Man kan ikke ring Bieber å si at han skal bytte konsert lokasjon. Jeg har andre ting å gjøre enn å svare på alle dine henvendelser. Du får vente til nærmere påske, så skjer det sikkert noe:)

   Vargas

 10. Hei igje;) Jeg har lyst til å dra på den konserten men jeg får ikke gjort det når den er i Trondheim. Da får jeg vel bare droppe det. Men kommer han til Norge flere ganger?? Jeg mener ikke i år! Hvis det skjer, håper jeg virkelig at han kommer til Oslo;)

 11. Hei igjen 😛 Jeg stiller så mange spørsmål, men det er fori jeg lurer på så masse rart. hehe, men hvis det blir no Justin Bieber komsert i Norge, hvor mange biletter selger dem ut ca.? Vet du det? 😀

  1. Det kommer an på hvor konserten skal være, er det i Oslo så har de kanskje plass til 20.000 på Ullevaal Stadion, er det i Trondheim så kan det være det samme antallet på Lerkendal. Dette er det arrangørene som bestemmer Anni.

   Vargas

 12. Ville bare si: Happy Birthday Justin Bieber! 😀

  Hvis det blir JB konsert i norge, kommer de til å selge sånne kule I LOVE JB gensere og t-skjorter?

  Mvh Mari <3

  1. Hei

   Det er foreløpig vanskelig å svare på da ingenting er avgjort mht Justin Bieber konsert i Norge. Det jeg kan anbefale er at dere loggere på her http://www.bloglovin.com/en/signup/b/1829545
   Så er dere blant de første i Norge som få vite når og hvor Bieber skal holde konsert.

   Dere skal ikke se bort i fra at dette er også stedet der det er mulig å få tak i billetter også, uten at jeg kan love noe sikkert. Det jobbes med å få tilgang til billetter så snart konsertdestinasjon er bestemt!

   Vargas

 13. Heiiiii <3
  Eg er drit fænn av JUSTIN BIEBER og vil så jerne ha billett til konserten i Norge om det blir <3
  Eg ønsker ein billett for Justin Bieber er kjempe flink til og synge og spliie gitar osv…
  Han er min favoritt artist og han skal vere det heila livetr mitt <3<3

 14. Hei! Jeg eeeeelsker Justin Bieber!!!!!!!!!!!! Han er sååå søt. Jeg digger Selena`s sanger også hun er kul og snill og har en gooood stemme:-):-)!!!!!!!!!!!!!!!!

 15. hei!
  lurte bare på om du har fått vite noe mer om han kommer eller ikke? <3 (eller om du har fått høre noe om han i det hele tatt?) 😀 <3

  mvh K.A.M 🙂

  1. Hei

   Jeg er overrasket over spørsmålet-

   Det er mange som spør, derfor skriver jeg ofte om det jeg vet om Justin Bieber.
   Seneste i dag skrev jeg et nytt innlegg med svar om det du spør om.

   Jeg oppdaterer ikke gamle innlegg på bloggen JEG SKRIVER NYE!!:):)

   Lykke til!

   Vargas

 16. jeg elsker justin bieber jeg har sååå lyst til å dra på en konsert. jeg er bare 11 år og jeg vil ha info om den konserten som du ikke vet om kommer hit til norge. jeg vil gjerne ha svar for jeg bare eeelskerham såååå mye… jeg vet nesten alt om han

  MHV.. julie (11år)

 17. jeg har så masse spørsmål om den konserten…
  Hvor mange %er det for at han kommer??
  Har du snakket med han??
  Jeg følger lenge etter her foog få informasjon <3<3

  MHV. julie (11år)

  1. Hei

   Veldig mange venter i spenning om Justin Komemr til Norge, men det er lite å gjøre med
   før han offentliggjør sin turnélsite på Twitter. Jeg har ikke snakker med han Julie.

   Føg godt med på vargas12.com så kommer det etterhvert info du og halve Norge venter på:)

   Vargas

  2. Du kommenterer på et eldre innlegg. Legg merke til at vargas12.com har mange innlegg etter det du kommenterer på.
   Blant annet en video/ teaser av den nye videoen til «Boyfriend». Jeg ser det er mange som ikke legger merke til de
   nyeste innleggene. Gjør det til en vane at du alltid leser de nyeste innleggene først.
   Det er der info om billetter kommer!:):)

 18. justin biber’ve been looking for tickets weather almost every day but I did not suddenly I heard nirubana justin biber come to Norway I carried to my God I could not seem to tr it but then when I tried to came up justin biber come to Norway. but i love you jb but we’ll hope it then. I think that it is good to have such a concert because it could be that everyone does not have raw and buy tickets. love you to ask for it <3

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.