Bjørn Bergmann Sigurdarson til Wolves

 

Ingen ringere enn Norsk toppfotballs største talent er klar til å signere for Wolverhampton Wanderers. Bjorn Bergmann Sigurdarson, sannsynligvis den beste spilleren i Tippeligaen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TKd7tNlyTX4[/youtube]

– 21 åringen er Islands landslagsspiller og har gjort det glimrende i sin tid i Lillestrøm. Et glimrende kjøp av Wolves som endelig er villig til å vise sine fans at de vil satse knallhardt på et direkte opprykk til Premier League på første forsøk etter ned-rykket i mai.

– Med sin oppofrende spillestil og enorme arbeidsinnsats, blandet med fart, styrke og teknikk, har Bergmann Sigurdarson vært en publikumsyndling på  Lillestrøms hjemmebane, Åråsen.

Sigurdarson sa til norske media nylig at han mer enn gjerne kunne tenke seg å spille under Ståle Solbakken i England.

– Nå er altså en avtale klar. Detaljene i kontrakten er ennå ikke kjent. www.vargas12.com kommer med mer info så snart som mulig. Men ryktene sier at overgangssummen skal være på 3 millioner Euro.

Kontrakten er over fire år og signeringen vil sannsynligvis bli gjort medio juli. Lillestrøm forlanger at islendingen må være på Åråsen til da.

Spilleren selv uttrykker sin fortvilelse på Twitter der han påstår at Lillestrøm styret tvinger han til å bli værende en måned til.

Wolves har gitt klar beskjed om at det ikke blir noen kontrakt om spilleren blir skadd før han kommer til England.

 

Kilde

VG.no

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.