Blog my Ass!

Blogg på norsk, Blog på engelsk, viktig å huske når du skriver blogginnlegg og ønsker å dele disse med dine venner via Twitter. Blog my Ass på norsk bør fritt oversettes til, jævla blogg!

– Er man sin egen herre via WordPress.org, og skriver på eget domene så bør du ha peiling på det du driver med, ha kloke venner du lett kan utnytte til å lære deg hva WordPress.org faktisk er, eller har mye penger, slik at du kan betale de som påstår å ha greie på det, kan hjelpe deg.

PST: Det er ikke sikkert de har det!!

Jeg er overbevist om at WordPress er fantastisk, om du vet hva du driver med, og kan alle koder, plugins, Feedburners, Themes, performances og selvsagt sørge for å ha back up av hele bloggen, ikke hvis, men når den blir hacket, for det blir den.

Da kan man lett spørre seg: «Hvorfor blogge hvis det å skrive blogg er et helvete»?

Fordi alle andre alternativer er langt verre, fordi WP er et glimrende verktøy når man lærer å bruke det og fordi det å skrive blogg er det morsomste som finnes, med buksa på. Samtidig som det gir deg en unik talerstol, eller heller et talerør ut til de sosiale mediene om tema du brenner for og ønsker å dele med andre, ikke nødvendigvis andre bloggere.

– Etter at Linnéa Myhre la ned bloggen sin, er blogg-Norge et kjedelig sted å være, les heller svenske bloggere, de er eldre og har noe å komme med. Forresten bør du lese boken til Linnèa, «Evis Søndag», det gjør deg ikke til en bedre blogger nødvendigvis, men et bedre menneske, Du ser problemer mange har fra innsiden, det er lærerikt uansett hvilke problemer det er snakk om.

– De aller fleste bloggere i Norge er jo fjortiser som tror det de skriver på bloggen sin har noe med det virkelige livet å gjøre. De fleste rosa-bloggere lever i sin egen boble på blogg.no, der de kan spørre HjELP.BLOGG.NO hvordan navnet på bloggen deres staves osv.

Takke meg til å streve med plugins og fandens oldemor på WordPress enn å ikke ha eget domene. Jeg er heldigvis sjef over min egen jævla blogg.

Om du kjenner en som kan WordPress, legg han i jern til jeg kommer!

Vargas

2 thoughts on “Blog my Ass!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.