Bloggurat nede for telling?

Om du har blogg selv, eller liker å lese andres blogg, da er http://www.bloggurat.net/ stedet for deg.

– Her finner du alle sjangre, alle aldre, og de mest populære bloggerne på et sted. Det jeg liker best med Bloggurat er at du får en fin oversikt over ditt eget fylke, samt å se hva andre bloggere skriver om til en hver tid.

Bloggurat er også et glimrende sted å finne inspirasjon og temaer for egne blogginnlegg.

– Å blogge kan være gøy, alvorlig og veldig sosialt. Det er helt opp til deg hvor mye tid, penger og energi du er villig til å legge i din egen nettside. Mange bruker masse tid, andre er innom noen ganger i uka. Nå kan du klikke inn på et samlingsted å se hva bloggosfæren handler om.

Business Lady Biting Laptop

Er du interessert i å få en egen teller slik at du kan følge trafikken på din blogg får du en slik på Bloggurat.

Den ser slik ut: De mest besøkte bloggene
Registrer bloggen din

 

Bloggurat er en bloggportal for norske blogger. Her kan du finne aktuelle blogginnleggkategoriserte bloggernyheterstikkord og bloggtopplister (f.eks. de mest besøkte bloggene). Sjekk også ut bloggkartet og registrer bloggen din!

– Det er få gode blogg-portaler som samler alle bloggere på et sted enten de er små eller store, har ti eller 10 tusen lesere daglig. Bloggurat gir deg en unik mulighet å få full oversikt over bloggere i din by og ditt fylke.

Registrer deg i dag og få en unik teller på din side. Da blir du en av mange tusen andre bloggere i en diger Bolggurat-familie.

Dessverre har jeg nylig fått en hel del tilbakemeldinger om at det er vanskelig å få telleren hos Bloggurat til å virke som den skal. Mange bloggere bruker WordPress, og den siste oppdateringen av den nyeste WP liker ikke Bloggurat telleren, eller omvendt.

Jeg har en utfordring til den som mener å vite hvordan man legger inn telleren i nye WordPress. Om du hjelper meg å legge inn en ny teller fra Bloggurat, så skriver jeg ditt siste innlegg på vargas12.com som en gest tilbake.

Mulig det ikke går, men jeg er villig til å gjøre mye for å få den tilbake.

Har du peiling? Ta kontakt!

Vargas

 

2 thoughts on “Bloggurat nede for telling?

 1. Hei 🙂
  Jeg er ny på denne plattformen på wordpress, og jeg ser at du har fått til blogguarten din? Når jeg prøver å legge inn min, så blir den bare helt blank? Vet du hva jeg gjør feil? Hvordan var det du la inn blogguarten din, sånn at den funker? Håper på hjelp, for jeg strever og strever! 🙂

  Ha en fin kveld videre.

  1. Hei Ine Cecilie

   Så smart av deg å bruke WordPress, utvislomt det beste stede å lage sin egen nettside;)

   Bloggurat telleren er ikke så komplisert som siden kan framstå som. Det som er viktig er at du logger deg inn på siden, så mottar du en link
   etter at du er inne på siden. http://bloggurat.net/minblogg/

   Det som da er viktig er å legge inn den riktige koden, det er en lang remse takk og bokstaver, slik ser den ut hos meg:

   Populære norske blogger

   Din vil da naturligvis ha ditt bloggnavn i linken. Skjønte du det?

   Håper du lykkes:)

   Ha en fin kveld du også.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.