BLOGGURAT- stedet for alle bloggere

Om du har blogg selv, eller liker å lese andres blogg, da er http://www.bloggurat.net/ stedet for deg.

– Her finner du alle sjangre, alle aldre, og de mest populære bloggerne på et sted. Det jeg liker best med Bloggurat er at du får en fin oversikt over ditt eget fylke, samt å se hva andre bloggere skriver om til en hver tid.

Bloggurat er også et glimrende sted å finne inspirasjon og temaer for egne blogginnlegg.

– Å blogge kan være gøy, alvorlig og veldig sosialt. Det er helt opp til deg hvor mye tid, penger og energi du er villig til å legge i din egen nettside. Mange bruker masse tid, andre er innom noen ganger i uka. Nå kan du klikke inn på et samlingsted å se hva bloggosfæren handler om.

Er du interessert i å få en egen teller slik at du kan følge trafikken på din blogg får du en slik på Bloggurat.

Den ser slik ut: De mest besøkte bloggene
Registrer bloggen din

 

Bloggurat er en bloggportal for norske blogger. Her kan du finne aktuelle blogginnleggkategoriserte bloggernyheterstikkord og bloggtopplister (f.eks. de mest besøkte bloggene). Sjekk også ut bloggkartet og registrer bloggen din!

– Det er få gode blogg-portaler som samler alle bloggere på et sted enten de er små eller store, har ti eller 10 tusen lesere daglig. Bloggurat gir deg en unik mulighet å få full oversikt over bloggere i din by og ditt fylke.

Registrer deg i dag og få en unik teller på din side. Da blir du en av mange tusen andre bloggere i en diger Bolggurat-familie.

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.