Blondibella ble fortalt at hun kom til å ta sitt liv…

Isabella Løwengrip, best kjent som «Blondibella» er Nordens mest leste blogger. Dene uken var hun gjest hos velkjente Robert Aschberg i hans  radioprogram «Aschberg», i Radio 1 i Sverige. 

Det burde hun kanskje ikke ha gjort.

Fra den svenske avisen Expressen.se kan man lese følgende hvordan deler av et par samtaler pågikk:

– Det går ett rykte på stan att du ammade tills du var 11 år, sa «Hugo».

– Nej, däremot sög jag på tummen tills jag var 12, sa Isabella Löwengrip i programmet.

En annan läsare gick ännu längre.

– Jag har lagt lite kort här och jag ser att du ska ta livet av dig innan 25, sa «Putte».

Foto: Blondibella.se

Her ringer det svenske folk inn på direkte radio og forteller bloggeren Løwengrip at hun skal dø snart. Total uakseptabel sjikane som ikke hører hjemme noe sted.

Bloggere i Norge kan også oppleve sjikane og mobbing, men dette bør selvsagt politianmeldes.

– Aschberg beklaget innringernes oppførsel, men regner med at dette kommer av misunnelse, og at mange menn spesielt har problemer med at en ung og vakker kvinne har suksess.

«Blondibella» sier til avisen at hun ikke bruker noe mer energi på saken, og mener det er mange idioter som går løs. Mange hadde kanskje blitt både nervøs og lei seg, men den svenske topp-bloggeren har vært i vinden mang en gang og tar intervjuet med stoisk ro.

22 åringen er redaktør med fler ansatte og eier magasinet Egoboost Magazine, samt at hun har gitt ut tre bøker. Isabella er mange millionær og en meget dyktig og ung forretningskvinne, det er det svært mange svensker som ikke kan tåle.

Uansett hvor misunnelig man kan bli, så går det ikke an å rakke ned på andre folk med null respekt på direkte radio. Jeg trodde faktisk bedre om det svenske folk…

Stå på Isabella!

Kilde: Expressen.se

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.