Blondibella- Nordens mest leste blogger med kurs om økonomi

Smellvakre Blondibella, eller Isabella Lövengrip (22) som hun egentlig heter er Nordens mest leste blogger, med mer enn en halv million lesere pr uke. Kommer nå med eget økonomikurs. 

Flotte Löwengrip er i ferd med å lage sine egen base i Palma og vil om kort tid bli boende i Spania for en periode. Hun vil bo der med sin samboer Odd.

I løpet av 2013 kommer Isabella og hennes kollega Pingis Hadenius med det som kan være med å hjelpe deg med dine økonomiske utfordringer.

 Isabella Löwengrip og Pingis Hadenius Foto: Blondibella.se

– Isabella driver også fem aksjeselskap og startet den første, Blondinbella AB 16 år gammel. Siden da er det egen kleskolleksjon kalt Classified solgt i 23 butikker i Sverige, Blogg Spot Network Liv og Löwengrip Invest, investere, målet i framtiden.

Foruten selskaper som hun leser en MBA ved Lorange Institute of Business Zurich,  hun skriver også sin andre bok. Itillegg gir hun ut magasinet Egoboost som har et opplag i dag på  over 25 000 eksemplarer.

En ung vakker svensk energibunt med nese for god butikk.

Snart kan du melde deg på hennes økonomikurs. Maks antall for kurset er 110 personer.

Om du synes at du har for mange regninger, ikke får pengene til å strekke til, og om du konstant dårlig råd kan dette kurset være noe for deg.

Isabella er en ekstremt suksessrik businesskvinne som vet hva hun snakker om, kanskje får du vite noen av hennes ideer som kan hjelpe deg ut av ditt økonomiske uføre.

Fra oppslaget om foredraget heter det blan annet:

IMED bok «economista, Isabella & Pingis Hadenius guide til økonomisk uavhengighet» , som grunnlag, hjelper vi deg til et rikere liv. Du får verktøy som gjør at du styrer din økonomi – ikke at den styrer deg.

– I foredraget vil du lære grunnlaget for å leve som en ekte økonom. Enkle verktøy som du bruker i ditt liv for å holde styr og kontroll over din økonomi, og du vil få mer energi til de viktige og morsomme ting i livet, enn å miste søvn av økonomisk stress.

Er du interessert i å vite mer om kurset og kanskje allerede nå bestille plass?

Fyll inn søknadsskjema her.

Vargas

2 thoughts on “Blondibella- Nordens mest leste blogger med kurs om økonomi

  1. Hei Per Egil

   Det er godt du følger med på topplistene.

   Da dette innlegget om Blondibella ble skrevet, i oktober i 2012 vat hun Nordens mest leste blogger, og er fortsatt blant Sveriges mest leste.
   Isabella Løwengrip som eier bloggen er også Nordens desidert mest suksessrike blogger og forretningskvinne med flere ansatte og en omsettning på mange millioner
   svenske kroner.

   EN meget dyktig kvinne i en alder av 22 år.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.