Blondibella vs Fotballfrue

 

Nordens mest leste blogger kaster klærne. Smellvakre Isabella Löwengrip som eier bloggen «Blondibella» viser seg i sitt eget magasin- «Egoboost» i bare messingen. Utelukkende for å vise at man kan være frodig og sexy på en gang.

Norges toppblogger nr 1, «Fotballfrue», eller Caroline Eriksen la ut bilder av seg selv i bikinien og det ble rama skrik fordi hun er så tynn.

Det samme gjorde svenske Isabella Lövengrip da hun var på ferie. La ut bilder av seg selv med minimalt med tekstiler, og hun fikk mer enn 1000 kommentar om at hun var for tykk.

– Her er det to ytterpunkter som begge har en ting felles, de er nr1 på blogglistene for hvert sitt land- henholdsvis Sverige og Norge. Flotte kvinner som lager et enormt engasjement med egne bilder på egen blogg.

For et fantastisk stunt av http://blondinbella.se/ å vise seg fram på denne måten for alle sine yngre lesere. Her er et tydelig bevis på at man kan være frodig og sexy på en gang.

– Löwengrip har hatt en eventyrlig suksess med sin blogg og har tjent millioner av kroner, samt at hun har et titalls ansatte som hjelper henne med alle sine foretak. At hun i tillegg er tøff nok til å la seg avbilde splitter naken forteller om en kvinne med mot og kunnskap om at kropp er topp, uansett størrelse.

Fotballfrues bilder Foto: TV2.no

Kropp er et meget viktig tema for unge jenter og gutter, derfor er det ekstremt viktig hva de største bloggerne skriver om og ikke minst viser av seg selv.

Caroline Eriksen er tynn, veltrent og trives med det. Selvsagt må det respekteres, men det er ikke alle som kan bli like tynn uten å bli syk.

En normalt frodig kropp er like mye verd og er like flott som den som er veltrent og tynn.

– Frodige kvinner er også minst like populær blant gutter og menn, det er faktisk mer in i tiden å være litt mer frodig enn for tynn. Det viser motebransjens modeller som er større og frodigere enn på mage år.

Faktisk er «big size» modeller mer ettertraktet enn de tynneste. Det er et tegn i tiden og et skritt i riktig retning.

– Isabella Löwenpigs kampanje Size ME er veldig viktig, og jeg håper at alle mine lesere går inn på hennes blogg og følger denne kampanjen fortløpende. Den kommer også i hennes eget magasin, Egoboost.

Av de to toppbloggerne må jeg si at jeg ikke har noen problemer med å finne min favoritt, tiltross for at begge kvinnene er flotte på hver sin måte.

Kilde: Aftonbladet.se

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.