Blondibellas rumpe gir overskrifter i både Sverige og Norge

Sveriges bloggdronning viste seg fram i all sin prakt som coverbildet i sitt eget nye magasin «Egoboost». Det skulle ikke gå upåaktet hen hverken i Norge eller Sverige. 

Svenskene var nok først ute også her. Blogging har blitt pop i Norge takket være kvinner som Isabella Løwengrip (21) som står bak suksess-bloggen http://blondinbella.se/

Hun har tjent flere titalls millioner kroner på sitt blogg imperium og har flere ansatte. Derfor blir hun selvsagt fulgt av norske så vel som svenske medier.

Da smellvakre Løwengrip la ut nakenbilde av sin svulstige og sexy kropp var det flere som mente at dette var usmakelig.

Foto: http://blondinbella.se/

– Den svenske bloggdronningen slår et slag for kvinner i alle former og fasonger med sin nye kampanje «Size Me». I forbindelse med kampanjen poserer Löwengrip uten en tråd på forsiden av sitt eget magasin «Egoboost».

– Den svenske journalisten og forfatteren Linda Skugge har selv posert usminket og i undertøyet på forsiden av magasinet Bon, men mener Isabellas bilde får motsatt effekt. Også Norges toppblogger, «Fotballfrue» Eriksen har vært ute og slengt med leppa om bildene til deilige Løwengrip. Saken behørig dekket av Norges største avis i mai i år.

– Selvsagt må bloggere med flere hundre tusen lesere daglig, hovedsaklig unge jenter- tenke gjennom hva de skriver om og hvilken agenda de har med å skrive til sine lesere. Bloggere med så mange lesere har makt, og denne kan bli brukt feil om det gis signaler om at det feks er kult å være veldig tynn.

Det kan være direkte skadelig for unge jenter.

Forsidestuntet kommer som en respons på den heftige netthetsen Isabella ble utsatt for da hun la ut en rekke bilder av seg selv i bikini.

– Vi i redaksjonen er lei av syke idealer og vil vise mangfold når det gjelder kvinnekroppen. På tide å begynne å elske sin kropp på ordentlig, skriver «Blondinbella» på bloggen.

En av mine favoritt-bloggere «Helene Drage» skrev nylig om denne saken i et glitrende innlegg. Er det en blogger du bør lese daglig så er det denne.

– Blondibella er et idol for mange unge jenter, etter mitt syn et forbilde med riktige preferanser og med fokus på at man kan være frodig og i tillegg være vakker, sexy og ose av selvtillit.

Det er smart å holde vekta under kontroll, og det er selvsagt mange flotte veltrente jenter som har et fornuftig syn på kropp, men Løwengripp viser den andre siden på en flott måte.

Blondibellas rumpe er helt perfekt etter min mening. Ikke rart den kommer i medias søkelys.

Kilde VG.no

Vargas

5 thoughts on “Blondibellas rumpe gir overskrifter i både Sverige og Norge

 1. «Fotballfrue» har vel aldri slengt med leppa om bildene til blondinebella? Det var jo omvendt, Blondinebella slang med leppa om bildene til «fotballfrue».

  Blondinebella motsa jo seg selv i den saken, hun er jo for mangfold (akkurat som «fotballfrue»), men likevel mente hun at hun ikke burde legge ut bikinibilder… Hvordan være for mangfold, når hun mener at tynne ikke bør legge ut bikinibilder? Da er hun jo for diskriminering av tynne…

  Blondinebella er jo tydelig overvektig (bmi over 25, som igjen øker faren for diverse livsstilssykdommer)

  1. Hei Saint

   Om du synes Isabella Blondibella Løwengrip er tydelig overvektig, så har du et stort problem, og et ekstremt feil syn på hva
   faktisk overvekt er. Fru Eriksen er farlig tynn, hun ser ut som om hun er syk, det er ikke normalt å være så tynn som henne.
   Det Løwengrip mente var jo at det er feil å legge ut slike bilder, når leserne hennes er unge jenter i den verste alderen for å få
   spiseforstyrrelser m.m

   Isabella Løwengrip er mangemillionær pga sitt utseendet og sin nese for business. Hun er også kåret til Sveriges mest sexy kvinne en rekke ganger.
   Om du mener hun er over vektig Lars Anderas, så bør du søke hjelp. Det er 100% feil!

   Vargas

 2. Jeg jobber daglig med mennesker og overvekt, og jeg kjenner igjen en person som har en BMI godt over 25. Utseendemessig trenger ikke det å være feil, det er individuelt, men helsemessig er det ikke så gunstig.

  At Blondinebella har tjent millioner på utseendet sitt stemmer vel ikke helt :p Hun har tjent millioner på firmaet sitt, boksalg, annonsesalg, foredrag etc. Hun er en pen jente, og det hjelper jo litt på, men det er ikke kroppen og utseendet hun har tjent penger på :p Nå tipper jeg vel at «Fotballfrue» er på god vei opp mot 5-6 millioner, selv om hun kun har holdt på i 3(?) år.

  I og med at du hevder at «Fotballfrue» er farlig tynn, så regner jeg nesten med at du har en eller annen form for utdanning innen helse? Å hevde at noen er farlig tynn, er ikke noe du kan gjøre på bakgrunn av en blogg. «Fotballfrue» har deltatt på en rekke livesendinger og andre TV opptredener, og hadde hun vært farlig tynn, hadde det vært enkelt å se på hudfarge, holdning, humør etc. I og med at hun trener såpass mye som hun gjør, uten noen som helst form for negative reaksjoner, regner jeg med at hun har en helt fin helse 🙂 

  jeg synes hun er flott, så det at du synes hun er farlig undervektig handler bare om personlige preferanser. Du burde være litt mer åpen for at andre mennesker har litt annet syn på ting enn hva du har. 

 3. nå er jeg så hetero som det går an å bli, men; hun er jo helt utrolig deilig!
  -har sann i forbifarta hørt om blondibella, men aner ikke hva hun skriver om. har derfor ikke merket meg noe om det som har stått om henne i media, men det pene smilet og sexy øynene har jeg fått med meg 😉

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.