Brann, utfordrere og brev hjemmefra på Farmen

4 nye mennesker kommer til gården i Valdres. En av disse vil kjempe seg til en plass hos deltagerne som et fullverdig medlem. Den nye er også immun i førstekjempe utvelgelsen. 

– Den som spiller spillet best, har kløkt nok til å bli likt av de fleste og samtidig ikke bli valgt som kjempe i tvekamp kommer langt. Kampen om tilværelsen blir tøffere og tøffere for hver uke som går.

Farmen er nå halvveis, kun en vinner skal stå igjen til slutt.

Fler av deltagerne spyr av jobben med å tømme møkkakjelleren bak utedoen. Dette er ikke en jobb for de med sart nese.

Det oppstår en brann på loven, men heldigvis blir det ikke alvorlige skader.

Gaute kommer med en overraskelse til deltagerne. Brev hjemmefra var det ingen som hadde forventet, det setter sterke følelser i sving hos de fleste.

Det skal velges ny storbonde og nå er det ikke lett å tippe hva Kristina, som tapte duellen mot Marianne i kunnskap, vil velge. Mitt tips går på hennes gode venn Knut.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S3EQVEJUuOE[/youtube]

De fire nye utfordrerne vil skape for uroe blant deltagerne på Farmen som har slitt i fem uker, så kommer det nye inn for å ta en plass blant disse.

– Man kan lett skjønne at dette setter sinnene i kok og legger mange slagplaner i grus. Hvem av de fire nye som blir valgt ut er en omfattende prosess. Først skal de kjempe innbyrdes, så skal deltagerne velge hvem av to finalister som får bli.

Farmen er spilt inn av Strix produksjon for TV2. Sendingene går hver mandag, onsdag og søndag helt fram til jul.

Hvem tror du vinner Farmen 2012?

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.