Bruce Springsteen on Tour 2012 starter i dag- kommer han til Utøya 22. juli?

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N1wg9jyvfN0[/youtube]

Det er fortsatt en viss sjanse for å se Bruce Springsteen på Utøya på ett års markeringen for terroren som rammet Norge 22. juliDen aktuelle datoen befinner Bruce Springsteen seg uansett i Norge.

Lørdag 21. juli spiller han konsert foran 40.000 mennesker på Valle Hovin, mens han 23. og 24. juli skal spille foran 44.000 bergensere på Koengen.

Den amerikanske superstjernen ga ut sin første plate i 1973 og har siden solgt mer enn 65 millioner album på verdensbasis.

Springsteen er kjent for å være politisk engasjert, Derfor er det slett ikke utenkelig at han velger den ene av de fire dagene han skal tilbringe i Norge sommeren 2012, til å støtte og å delta på AUFs minneseremoni.

Skulle The Boss og hans band velge å besøke Utøya vil det bli uten sin kjente og kjære saxofonist Clarence Clemons som død i juni i fjor av hjerteslag, bare 69 år gammel.

Den 62 år gamle rockeren er også kjent for å være svært folkelig. Da han spilte i Oslo i juli 2008, gikk han tur i Frognerparken og slo seg ned blant en gjeng måpende ungdommer som slappet av med en øl på gresset.

Bruce Springsteen har et meget kjent godt navn både i Norge og ellers i verden. Det ville satt en fantastisk spiss på en viktig markering både for AUF, men også for alle skadde og etterlatte som velger å delta minnemarkeringen på Utøya.

69 mennesker måte bøte med livet på AUFs sommerleir da terroristen Anders Behring Breivik skjøt alt som rørte på seg. 8 mennesker ble drept da samme person sprengte en bombe i regjeringskvartalet i Oslo sentrum.

22. juli 2011 er en av de mørkeste dagene i Norges historie.

Det er forståelig at det kommer VIP gjester fra flere nasjoner, og flere viktige og kjente personer kommer til å bli invitert.

Det er foreløpig ikke kommet noen bekreftelse på om en av de største musikalske begavelser i moderne rockehistorie, vil delta på Utøya.

Bruce Springsteen - So Young And In Love

Bruce «The Boss» Springsteen Foto: http://lyricsdog.eu

Bruce Springsteens verdensturné starter  18. mars i Atlanta USA.

http://brucespringsteen.net/

Billetter til de to norske konsertene i Oslo og Bergen kan du bestille her.

 

Vargas

Kilde

TV2.no

 

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/live/article14543977.ab#abArticleComments

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen/article14541041.ab

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.