Bruk tid på partneren din- ikke ta hverandre for gitt

Det er snart sommer det er sol og varmt,  det gir alle en stor mulighet for å endelig få tilfredsstilt lyster og behov man lenge har ønsket å få gjennomført. Hva med sex i det fri? Hva med sex i strandkanten sent på kvelden? Eller kanskje i bilen på vei til fjellet, eller på vei til deilig hotellferie?

Sex i det fri, nordmenn og svensker er veldig glad i naturen- uten klær.

– Jeg kjenner mange som synes det er pirrende å gjøre det ut i det fri, også her er mulighetene mange når det er sommer, og nytelsen blir nok størst også sammenliknet med å ha sex i det fri i januar- ikke noe sjakk trekk!

Bruk god tid- folk flest har det for travelt. Ikke la arbeid, handling, rengjøring, møter o.a få ødelegge forholdet deres.

Couple Sitting In Blanket Smiling With Picnic Mode

– Maser hverandre, snakk sammen. Vær tilstede i hverandres liv og snakk snakk sammen. Slå av TV´n og se på hverandre. Sånn på ordentlig, ta på hverandre- hold hender og kyss gjerne litt inni mellom.

– For mange raser gjennom livet uten å ta hverandre på alvor. Det verste man gjør er å ta hverandre for gitt. Det kan være starten på slutten for forholdet. Man må være villig til å jobbe med forholdet for at det skal være lenge.

– Det er stadig mer snakk om avanserte sexleketøy og sex, men det må ikke alltid være så komplisert. Å senke ambisjonene når det gjelder sex kan redde mange forhold- Og med å kutte forspillet som av og til kanskje kan virke mot sin hensikt noen ganger. Så kan faktisk en liten kjappis uten lange forspill være verdt å prøve for begge.

– Jeg synes det er veldig viktig å fokusere på partneren sin når man skal ha sex og gjerne bytt fokus etterpå- at begge konsentrer seg om hennes velbehag og ønsker først og så hans etter hun er ferdig. Bytt gjerne på hvem som skal være i fokus først og sist så dette ikke blir for forutsigbart. Snakk sammen, bruk tid, ikke være redd for å si hva du vil.

Og finner man hjelpemidler både med og uten batterier så er det bare å handle, og det er ofte mye billigere på nettet enn i butikk. Men det kan være smart å bli enig om den kun skal brukes i felleskap slik at det ikke kan oppstå konflikter og sjalusi, for det kan det faktisk.

Huden er kroppens største erogene sone, så hvorfor ikke gjøre litt ekstra for å pirre den. Gi hverandre en himmelsk sanseopplevelse – og kanskje en orgasme eller to.

Sett deg overskrevs på henne, og stryk håndflatene fra magen opp til brystet og ut mot hver skulder. La hver hånd mykt kjærtegne hvert bryst. Med pekefingeren tegner du så en spiral på partnerens bryst. Bruk lette strøk og slutt inne ved brystvorten.

-Helt til slutt kan du eventuelt avslutte med ansikts massasje hvis du tror partneren din vil like det. Nå kan du gå videre med fjærlette berøringer, eventuelt med leppene for å pirre kjønnsdelene – med mindre dere bare må ha hverandre med det samme.

Couple Walking Hand In Hand

– Sett deg på knærne ved siden av kjæresten. Samle armene (håndflatene opp) og hvil dem på ryggen hans/ hennes, Spre dem og drei dem utover, helt til du når rumpa med den ene hånda og halsen med den andre (nå vender du håndflaten ned).

Gjenta tre ganger – hver gang i et roligere tempo. Hvis du vil, kan du stryke ham på hele kroppen for å pirre ham.

Når dere skal masere hverandre- bruk varme oljer og ikke sånn billig greier du får på Rimi. Bruk noen kroner ekstra og kjøp en god olje.

Noen ganger kan kun massasje, hudkontakt og tett nærvær være nok.

Det er best å være to.

 

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.